FACEBOOK

A vlv az olvasók segítségét kéri további munkájához

A vlv az olvasók segítségét kéri további munkájához
hozzászólás, 2021.05.21.

Mint korábban jeleztük, a vlv működése nagyjából eddig, valamivel több mint 14 évig tartott - amennyiben nem kapunk segítséget, anyagi támogatást. Máshoz immár nem fordulhatunk, csak rendszeres olvasóinkhoz, akikről tudjuk (feltételezzük), hogy értékesnek tekintik a vlv naponta frissülő tartalmát. Kérjük, segítsenek, rendszeres anyagi támogatással járuljanak hozzá ahhoz, hogy a vlv folytassa munkáját! Részletek:


A lényeg: támogatónk nincs, a Google-hirdetések nagyjából a szerverbérleti díjat fedezik, s inkább leépíteni szeretnénk a zavaró bannereket, mint számukat tovább bővíteni.

Hosszú sora van annak, hogy miként jutottunk ide, a vlv története egybefonódik a magyar vízilabdasport elmúlt másfél évtizedének krónikájával, ennek az időszaknak a történései  alapos feldolgozásra, megírásra várnak.

Most azonban - ahogy fennállásunk alatt már többször is megtapasztaltuk - a túlélésről van szó.

Munkánkat ennél takarékosabban már nem lehet végezni. Sorolhatnánk, mi mindenből tevődik össze a vlv hétköznapi tartalomszolgáltatásának költsége, s mivel járnak az "ünnepek", a tudósítás egy-egy világverseny helyszínéről, a válogatott elkísérése útjaira (ezt reménybeli támogatóink számára részletezni is fogjuk majd). 

A lényeg: a napi hírek (szöveges információk, fotók, videók) folyamatos készítésének és tálalásának jelenlegi rendszere nem tartható, szükségünk van anyagi forrásra.

Leghűségesebb olvasóinktól azt kérjük, hogy anyagi lehetőségükhöz képest támogassák a vlv munkáját. Ezer forint is számít, különösen akkor, ha azt rendszeresen, havonta küldeni tudják. A támogatás technikai feltételeit megteremtettük.

Mit ígérünk a segítségért cserébe?

Azt, hogy amit eddig megszoktak a vlv-n, azt továbbra sem fogják nélkülözni. A szerkesztőség mindent megtesz a vlv továbbra is, hogy a sportág naprakész fóruma legyen, hogy segítse a fiatal korosztályok fejlődését, a tehetségek széles körű megismerését. Követni fogjuk a hazai vízilabda-élet történéseit, mindenekelőtt és mindenekfelett a magyar férfi vízilabda-válogatott életét, felkészülését, versenyeit. Segítjük, hogy a sportág hívei, éljenek bárhol a világon, folyamatosan képi és mozgóképi tartalomhoz jussanak, ha felkeresik ezt az oldalt.

Terveink szerint a támogatók számára zárt csoportot hozunk létre a facebookon. Itt fogunk rendszeresen beszámolni a befolyó pénz sorsáról, tájékoztatást adunk terveinkről, azok megvalósításának alakulásáról, kikérjük véleményüket egy-egy kérdésről, s talán még extra tartalom is felkerül majd a zárt csoport felületére.

Kérjük, akik rendszeresen olvasnak minket, hozzanak most áldozatot értünk. Azért, hogy megmaradjon a vlv.

Általános Szerződési Feltételek

A TÁMOGATÁS LEHETŐSÉGE

Banki átutalással (KÉRJÜK, JELEZZE EMAILCÍMÉT!):


Számlaszám:
10702404-72621217-51100005

Számlatulajdonos neve:
Stb Bt. (1116 Budapest, Gyékényes u. 39.)

Számlavezető bank:
CIB Bank

Banki átutalás külföldről:

IBAN:
HU19-1070-2404-7262-1217-5110-0005

Swift kód (BIC):
CIBHHUHB

A CIB Bank székhelye:
1027 Budapest, Medve utca 4-14

PAYPALLAL ÉS BANKKÁRTYÁVALCímkék:
vlv támogatás