FACEBOOK

A vlv közli: tájékoztatás

A vlv közli: tájékoztatás
hozzászólás, 2022.01.16.

Ezúton értesítjük olvasóinkat, hogy a vlv hírfolyama új oldalon folytatódik. Részletek:


A vlv immár 15 éves története új fejezethez érkezett, elhagyjuk ezt a "ruhát", amit itt látnak, új helyen folytatjuk. Az olvasónak nincs külön tennivalója, a vlv.hu cím beírása után automatikusan az új oldal nyílik meg. Sok munkát fektettünk az új megjelenési forma kialakításába, nemcsak a dizájn újult meg, reményeink szerint mostantól kényelmesebb és egyszerűbb lesz a böngészés a tartalmunkban. Nem utolsó sorban: rendeződni látszik videóink megjelenítésének problémája, amire főként egyes telefonok használói panaszkodtak. 

FONTOS! A régi oldal nem szűnik meg, archiv.vlv.hu címen továbbra is elérhető marad a korábbi (itteni) tartalom, sőt, az új videók ezen platformon is megtekinthetőek lesznek.

Jeleznünk kell a jó hír mellett azt is, hogy munkánk anyagi fedezete továbbra sincs meg, elenyésző reklámbevételtől eltekintve nincs forrás a működés költségeinek fedezésére. Korábban, tavaly májusban egyszer már olvasóinkhoz fordultunk, segítséget kérve, érkezik is folyamatos támogatás a vlv legelkötelezettebb híveitől, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk. Az így befolyó pénzt a szerkesztő továbbra is családi költségvetéséből egészíti ki - így készül a vlv.hu.

FRISSÍTÉS (2022. december)

CIKKÜNK TOVÁBBI RÉSZE MOSTANTÓL NEM AKTUÁLIS: a vlv a Magyar Vízilabda Szövetség élén történt személyi változásnak köszönhetően működési támogatásban részesül, így - megköszönve olvasóink eddigi önzetlen támogatását - a segítségre mostantól nincs szükségünk, az utalást fogadó számlaszámokat megszüntetjük.


Egykori cikkünk eredeti, már aktualitását vesztett folytatása:

Most ismét azokhoz fordulunk, akik rendszeresen követik híreinket, fotóinkat, videóinkat, kérjük, akár a legcsekélyebb összeggel is, támogassanak minket, nyújtsanak rendszeres anyagi juttatást. Kérjük, ne tekintsék természetesnek, hogy a naponta frissülő vlv létezik, a szakma szabályai szerint, befolyástól mentesen járja körül és mutatja be a pólósélet témáit. Ez - az elmúlt egy évtized tapasztalatai szerint - inkább a csoda kategóriájába tartozik és nem tudni, hogy a jelenlegi állapot meddig tartható fenn.

Kérjük a segítséget, a rendszeres anyagi támogatást, mástól nem kérhetjük, csak azoktól, akik becsülik munkánkat, akiknek információhoz jutását segítjük.

A TÁMOGATÁS NYÚJTÁSÁNAK KONKRÉT LEHETŐSÉGE

Címkék:
vlv Zágráb 2024