FACEBOOK

Itt az A-Híd VasasPlaket 2020-2021-es kerete!

Itt az A-Híd VasasPlaket 2020-2021-es kerete!
hozzászólás, 2020.05.21.

Vége a találgatásoknak, a Vasas SC csütörtökön korán reggel honlapján hozta nyilvánosságra a piros-kékek 2020-2021-es keretét. Megszólal a cikkben a klubelnök, a főszponzor, a szakosztályigazgató és a vezetőedző. Hamarosan nyilatkozatokat közlünk a Vasas új magyar játékosaival.


A vasassc.hu cikke alapján:

A fiatal és vasasos kötődésű játékosok mellett olimpiai bajnokokkal és világbajnokokkal megerősített kerettel vág neki az A-Híd VasasPlaket az előttünk álló szezonnak.

Ahogy azt már az új névadó szponzor bejelentésekor ismertté vált: az A-Híd VasasPlaket együttesét Vad Lajos irányítja majd vezetőedzőként a 2020/21-es szezonban, a segítője Bóbis Máté, míg a kapusedző Mátéfalvy Csaba lesz.

Az utóbbi időszak tárgyalásainak köszönhetően pedig immár a játékoskeret összetétele is véglegessé vált.

A VasasPlaket jelenlegi keretéből kapusfronton Csoma Kristóf és Korom Dániel marad piros-kékben, de továbbra is vasasos játékos lesz a klubhűséget megtestesítő Takács Bálint, az idén remek szezont produkáló Sélley-Rauscher Domonkos, az ígéretes fiatalok közül pedig Bóbis BotondSimon Henrik és Pardi Bende is.

Új igazolásként érkezik a 2013-as barcelonai világbajnokok közül Bátori Bence (korábbi klubja: Szolnok) és Bedő Krisztián (korábbi klubja: Noisy-Le-Sec), a felnőtt válogatottig már szintén eljutó, 1998-as születésű Vadovics Viktor (korábbi klubja: Miskolc), valamint a saját nevelésű Szatmári Kristóf, aki eddig Szolnokon pólózott, illetve az UVSE eddigi játékosa, Korbács Gábor is.

Három kiemelkedő légiós is lesz az új keretben, akik egyaránt az OSC-től érkeznek. Két szerb olimpiai bajnok, világbajnok és Európa-bajnok: a kapus Braniszlav Mitrovics és a bekk Szava Rangyelovics. A harmadik érkezőt, a montenegrói vb- és Eb-ezüstérmes Drasko Brguljant pedig aligha kell bemutatni a piros-kék szurkolóknak, hiszen igazi közönségkedvenc volt csapatunknál, ahová 2014 után tér vissza.

AZ ÚJ MAGYAR JÁTÉKOSOK NYILATKOZATA A VLV-NEK


VÉLEMÉNYEK

Markovits László, a Vasas SC elnöke:

Mozgalmas heteken vagyunk túl, megmondom őszintén már kicsit elszoktam a vízilabdaelitet övező kiemelt figyelemtől, beleértve ennek minden pozitívumát és árnyoldalát. Ahogy szokták mondani, minden jó, ha a vége jó: a Vasas egy új névadó szponzorral és jóval erősebb kerettel vág neki a következő idénynek. Innentől kezdve számomra elsősorban a szurkolás marad, ezúton is sok sikert kívánok a csapatunknak!

Apáthy Endre, az A-Híd tulajdonosa:

Örülök annak, hogy nemcsak egy nagyon jó keretet sikerült összeállítani a 2020/2021-es szezonra, hanem emellett a szakmai stáb összetétele is garancia a minőségi munkára.  Ez a két tényező nagy reményeket táplál bennünk, és ennek köszönhetően az A-Híd is hosszú távra tud stratégiailag tervezni a Vasassal.

Méhes Jenő, a vízilabda szakosztály igazgatója:

Az új támogató érkezésének köszönhetően bátrabb szakmai célokat tudunk megfogalmazni a jövőre nézve. Fiatal csapatunk lesz, több saját nevelésű játékossal, és olyan magyar vízilabdázókkal, akiknek reális esélye van a válogatottságra. Bízom benne, hogy a Vasas-szurkolók is visszatalálnak a Komjádi-uszodába, és az ő segítségükkel újra a bajnokság élmezőnyéhez tartozhatunk majd.

Vad Lajos, az A-Híd VasasPlaket vezetőedzője: 

Azzal kezdeném, hogy ez a keret lehetőséget ad nekünk arra, hogy a Vasas múltjához, illetve az A-Híd és a Plaket támogatásához méltó eredményeket érjünk el. Függetlenül attól, hogy több játékossal is dolgoztam már együtt, most teljesen új csapatot kell építenem, ami komoly kihívás, de volt már ilyenben részem, nem is egyszer. Ahogy mondani szokás, lakva ismerszik meg az ember, így kíváncsian várom a közös munka kezdetét. Jelen állás szerint június 2-án tudunk először vízbe szállni az új csapattal, de ekkor még nem lesz velünk a három légiósunk, akik a szerb, illetve a montenegrói válogatottal készülnek ezekben a hetekben. Egy dolgot biztosan ígérhetek, a rend és fegyelem lesznek a fő alapelveim a Vasasnál is, hiszen csak így lehet eredményt elérni.


Az A-Híd-VasasPlaket kerete a 2020/21-es szezonra:

Braniszlav Mitrovics, Csoma Kristóf, Korom Dániel – kapusok,
Szava Randjelovics, Drasko Brguljan, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Bóbis Botond, Korbács Gábor, Pardi Bende, Sélley-Rauscher Domonkos, Simon Henrik, Szatmári Kristóf, Takács Bálint, Vadovics Viktor - mezőnyjátékosok.

Vezetőedző: Vad Lajos, másodedző: Bóbis Máté, kapusedző: Mátéfalvy Csaba.


A VLV EDDIGI CIKKEI AZ A-HÍD/OSC/VASAS-ÜGYRŐL:

VÉGE AZ OSC-NEK?

OSC-S MEGLEPETÉSEK - APÁTHY ENDRE A VLV-NEK

OSC-BŐL A VASASBA? - MARKOVITS LÁSZLÓ A VLV-ENK: ,,VAN ALAPJA A PLETYKÁNAK, DE DÖNTÉS MÉG NINCS,,

ITT A HIVATALOS BEJELENTÉS - OSC-SEKKEL BŐVÜL A VASAS-CSALÁD

MI ÚJSÁG? - VAD LAJOS

APÁTHY ENDRE A VLV-NEK: "TOPCSAPAT ÉPÍTÉSÉRŐL VAN SZÓ"


A-HÍD OSC, A-HÍD VASAS - FONTOS HÉT KÖVETKEZIK!

SAJTÓTÖRTÉNETI BRAVÚR: MEGSZÓLALT A XI. KERÜLET AZ OSC ÜGYÉBEN, DE HOGY?

BRANISZLAV MITROVICS: TÍZ ÉV NÉGY MAGYAR CSAPATBAN - ÉS TALÁN MOST JÖN AZ ÖTÖDIK

PRLAINOVICS A MARSEILLE-T VÁLASZTOTTA

VARGA DÁNIEL LESZ AZ OSC VEZETŐEDZŐJE!

VÁRNAI KRISTÓF AZ OSC JÁTÉKOSA LESZ