FACEBOOK

Bemutatták az új OSC-t

Bemutatták az új OSC-t
hozzászólás, 2020.07.20.

Az OSC szokásos szezonindító sajtótájékoztatóján bemutatták a csapatot és az új szakmai vezetést. A hivatalos cél a legjobb négy közé kerülés a kupában és a bajnokságban is. Játékosinterjúink és a hétfői rendezvény szinte teljes videófelvétele:


Az OSC-Újbuda 2020/21-es kerete:

Dévai Kristóf*, Lévai Márton - kapusok,
Almási Patrik, Bundschuch Erik, Burián Gergely, Csacsovszky Erik, Dala Döme, Erdélyi Balázs, Hárai Balázs, Manhercz Krisztián, Salamon Ferenc, Sziládi Kristóf, Tóth Kristóf, Tóth Márton, Várnai Kristóf - mezőnyjátékosok


Vezetőedző: Varga Dániel
Kapusedző: Kósz Zoltán
Szakmai tanácsadó: Cseh Sándor

*Dévai Kristóf szerződtetése még feltételes, a játékos nevelési hozzájárulása ügyében van egy kis vita az OSC és a Vasas között, de információink szerint ez várhatóan néhány napon belül rendeződik.


Varga Dániel vezetőedzővel kedden, Cseh Sándor szakmai tanácsatóval a közeljövőben közlünk hosszabb interjút.

VLV-INTERJÚK:

VÁRNAI KRISTÓF AZ OSC JÁTÉKOSA LESZ

DALA DÖME AZ OSC-HEZ IGAZOL - VLV-INTERJÚ

CSACSOVSZKY ERIK EGERBŐL AZ OSC-HEZ IGAZOLT - VLV-INTERJÚ

TÓTH KRISTÓF ÚJ HELYZETBEN - "EZ EGY NAGY CSAPAT, A TOP3 A CÉL"

SZILÁDI KRISTÓF AZ UVSE-TŐL AZ OSC-HEZ IGAZOL


VLV-VIDEÓK:


Hárai Balázs a vlv-nek


- Hárai Balázst köszöntöm a vlv kamerája előtt, szervusz, Balázs! A külső szemlélő számára egy rendkívül zavaros, kusza, kicsit anarchiába hajló időszak után összeállt az OSC. Nyilván nem fogsz beszámolni részletesen minden egyes fordulatról, de úgy mégis: mi történt itt?

- Káosz... Ugye..., elment a névadó szponzor és szerintem megpróbálták átvinni a fél csapatot arra a helyre, ahova mentek. Igazság szerint, nem tudom, hogy ez hiba volt-e vagy kinek a dolga, én nem is nagyon foglalkoztam ezzel, örültem, hogy jó csapat maradt az OSC. Jöttek fiatal játékosok, akik tele vannak enrgiával, tudnak úszni helyettem majd... :-) Örülök annak is, hogy találtak másik szponzort és megmaradt az OSC egy jó csapatnak.

- Nagyon sok változás volt, egy olyan edzőt kaptatok, aki most debütál az OB1-ben,. és hát, a játékosok nagy része is, gondolom, számodra is egy kicsit ismretlen, főleg a fiatalok.

- Teljesen más lesz most, mint ami eddig volt, az OSC szempontjából. Tényleg azt látom, hogy mindenki nagyon motivált lesz, mindenki nagyon oda fogja tenni magát annak érdekében, hogy ebben a szezonban jó eredményt érjünk el. Ehhez kell a fiatalok jó teljesítménye is.

- Most már azért hosszabb ideje, azt hiszem, öt hete együtt edzetek, mondd meg, légy szíves: hogy tartod, milyen a csapat, mire lehet számítani?

- Nagyon az elején vagyunk, nem tudom megmondani, hogy milyen lesz a csapat vagy most milyen, a kétkapukból sem tudok sok mindent levonni, azokból, amiket játszottunk eddig akár a Szolnokkal, akár a Ferencvárossal, mert nagyon az elején vagyunk. Kemény munkából álltunk eddig oda mindig, most, a hétvégén látni fogjuk, hogy ez az öt hét mire volt elég.

- Egészségileg hogy vagy?

- Teljes mértékben százszázalékosan, fitten itt állok előtted...

- Köszönöm szépen, Pufi, jó szezont!



Bakai-Nagy Zita az OSC-sajtótájékoztatón


Keretismertetés, Cseh Sándor az OSC-sajtótájékoztatón


Varga Dániel az OSC-sajtótájékoztatón


Kósz Zoltán az OSC-sajtótájékoztatón


Erdélyi Balázs csapatkapitány, Hárai Balázs és Manhercz Krisztián az OSC-sajtótájékoztatón






Az OSC programja a Magyar Kupa hétvégi első fordulójában:

A csoport (Szeged)

Július 25., szombat

10.00 Debrecen-OSC

11.30 Szentes-Szeged

16.00 Szentes-Debrecen

17.30 Szeged-OSC

Júnus 26., vasárnap

10.00 Debrecen-Szeged

11.30 OSC-Szentes

Címkék:
OSC