FACEBOOK

Ízlelgessük csak: Genesys OSC-Újbuda

Ízlelgessük csak: Genesys OSC-Újbuda
hozzászólás, 2021.11.18.

Nem akarom elkiabálni, de több szempontból is rendkívül szimpatikus támogató (és szemlélet) került a vízilabda világába. Csütörtökön jelentették be, hogy az OSC hároméves névszponzori szerződést kötött a Genesys nemzetközi cég magyarországi leányvállalatával. A vlv a sajtótájékoztató végén kicsit szégyenkezve, eleve lemondóan feltette a kérdést: mekkora összegű vagy legalább nagyságrendű a támogatás? Erre közölték, hogy évi 40 millió forint. Hogy mi van? Konkrét válasz egy konkrét kérdésre?? Hát hol élünk, nem ehhez szoktunk...


Lehetett tudni, hogy komoly dologról van szó, ritkán tartanak szezon közben fontos ügyben sajtótájékoztatót a klubok. Kivonult a teljes OSC-keret, csak a kisebb betegséggel küszködő Hárai Balázs maradt távol, őt a csapatkapitányi tisztség szempontjából Tóth Márton helyettesítette. (Jobbulást, Pufi!)



Alább megtekinthető a sajtótájékoztató teljes felvétele, így itt értelemszerűen csak a lényeget foglaljuk össze.

A Genesys multinacionális informatikai cég a világ több mint száz országában van jelen - most már Magyarországon is. Ügyfélkapcsolati szoftvereket gyártanak, hangalapú és digitális megoldásokat kínálnak az ügyfeleknek. A magyar cég idén jött létre, 4-500 fős központot szeretnének kialakítani, a dolgozók többsége termékfejlesztő, kutató munkatárs lesz. A nagy anyacég fontosnak tartja a helyi közösségekkel való kapcsolattartást, s a sporttevékenységben való részvétel ennek egyik formája, az USA-ban például az Indycar egyik istállóját támogatják, Írországban pedig egy rögbicsapat névadó szponzora a cég.

Amikor hazánkba jöttek, keresgélni kezdtek és - részben külföldi visszajelzések alapján - gyorsan egyértelművé vált, hogy ha Magyarország és sport, akkor a vízilabda kerülhet szóba. A konkrét csapat kiválasztásánál pedig fontos volt, hogy a partner hozzáállása, értékrendje közel álljon a cégéhez és persze, nem hátrány, ha potenciál van a sportolói közösségben, esetleg már le is tett valamit az asztalra. Az egyéni fejlődés és a csapatmunka összefüggése, az utánpótlásképzés, mint a jövőbe való  befektetés, a lányok bevonása karrierlehetőség biztosításával, ezek mind a Genesys és az OSC közös törekvései - ezzel indokolta a vezérigazgató a választást. Mindezek mellett a cégvezetés úgy gondolja, hogy saját profiljuk alkalmazásával, adatok begyűjtésével, elemzésével, felhasználásával a sportban is hozzá lehet adni a sikerekhez - ez sem áll távol a sportkub filozófiájától.



A sajtótájékoztató teljes videófelvétele:

VLV-VIDEÓK:


Megnyitás


Vassy Attila vezérigazgató


Konrád Mária klubelnök


Jótékonysági akció


Varga Dániel


Tóth Márton


A vlv kérdése a támogatás nagyságrendjéről


Az OSC a BVSC legyőzésével bejutott a Magyar Kupa négyes döntőjébe, pénteken pedig Hannoverbe utazik, BL-mérkőzésre. A SnittMan Pictures parédés képes krónikája:




Genesys OSC-Újbuda