FACEBOOK

Mandics, Prlainovics és Dedovics pozitív Covid-mintát produkált Debrecen után!

Mandics, Prlainovics és Dedovics pozitív Covid-mintát produkált Debrecen után!
hozzászólás, 2021.01.15.

A szerb válogatott tagjai közül hárman pozitív Covid-tesztet produkáltak azt követően, hogy hazatértek a debreceni Világliga-tornáról. Az utolsó meccsüket a magyar csapattal játszották. A mieink tesztelése megtörtént, az összes játékos eredménye szombatra várható.


A Total Waterpolo nemzetközi szaklap, Ivan Curcic tette közzé pénteken, hogy három szerb vízilabdázó megfertőződött.

A lap azt írja hogy először a Pro Recco jelentette be pénteken kora délután Dusan Mandics pozitív tesztjének hírét. Ezt követően a szerb szövetség nyilvánosságra hozta, hogy Andrija Prlainovics (Marseille) és Nikola Dedovics (Spandau 04) tesztje is pozitív lett. 

A hír szerint mindhárman tüneteket produkáltak azt követően, hogy hazatértek a január 8-10-i debreceni Világliga-tornáról.

Mandics és Prlainovics jól van, Dedovics magas lázzal küszködik. Mindhárom játékosnak karanténban kell töltenie a következő két hetet.

Mint a vlv helyszíni tudósításaiból az olvasók tudhatják, a debreceni torna utolsó napján éppen Magyarország-Szebia mérkőzést rendeztek az európai selejtezősorozat 5-6. helyéért. A meccsen minhárom érintett szerb játékos szerepelt.

A vlv úgy tudja, hogy a magyar csapat játékosait szintén tesztelték azt követően, hogy az első hírek megérkeztek a szerbek érintettségéről. A teljes eredménysor később lesz ismert, amint információhoz jutunk, tájékoztatjuk az olvasókat. Egyébként szerkesztőségünk úgy tudja, hogy a debreceni torna alatt a szerb és a magyar válogatott nem ugyanabban a szállodában lakott.

A vlv úgy értesült, hogy a debreceni torna a szigorú FINA- és SOTE-protokollnak megfelelve általános és kötelező teszteléssel zárult. A vizsgálatok valamennyi válogatott esetében negatív teszteredményeket hoztak.

​Címlapképünk: a szerb csapat a magyarok elleni meccs rajtja előtt Debrecenben. (vlv-fotó)


VLV-TUDÓSÍTÁS A TORNA ELSŐ NAPJÁRÓL

VLV-TUDÓSÍTÁS A TORNA MÁSODIK NAPJÁRÓL


VLV TUDÓSÍTÁS A TORNA HARMADIK NAPJÁRÓL

A HÁROM MAGYAR MÉRKŐZÉS ÖSSZES GÓLJA

VLV-INTERJÚ MÄRCZ TAMÁS SZÖVETSÉGI KAPITÁNNYAL

Címkék:
koronavírus