FACEBOOK

Madaras Norbert új szerepben

Madaras Norbert új szerepben
hozzászólás, 2017.05.28.

"Új arc" a stúdióban: a BL final six eseményeit részben Madaras Norbert szakkommentálásával élvezhették az M4 Sport nézői. A kétszeres olimpiai bajnok, kétszeres világbajnok vízilabdázó a Duna Arénába kihelyezett tévéstúdióban válaszolt Petrovics-Mérei Andrea kérdéseire az élő adásokban.

MADARAS NORBERT a vlv-nek:

- Jó volt, élveztem tetszett. Szerencsére könnyű dolgom volt, az Eger mindjárt az első napon fontos meccset nyert meg, másnap a két magyar csapat egymás ellen játszott, így nem kellett kudarcot "megmagyaráznom" , keresni a vereség okait. Jobb hangulat volt így, hogy az utolsó pillanatig magyar szereplőknek lehetett drukkolni.

Egyébként igyekeztem tartani az egyensúlyt, negatívumot is mondtam, ha észrevettem valamit, de nem ez kellett, hogy legyen a megszólalásaim középpontjában, így a magyar győzelmeknek én kétszeresen is örültem.

- Hogyan készültél, mi volt a legnehezebb ebben a munkában?

- Nagyon sok gondolat forgott a fejemben a meccsek alatt, és hát, ugye, nincs idő mindenre, szelektálni kell, a legfontosabbat kivenni és azt sem teljes részletességgel kifejteni, de annyira mindenképpen, hogy a néző számára világos legyen, mit akarok mondani. Egy, legfeljebb két perc volt erre alkalmanként és volt húsz gondolat a fejemben, támadás, védekezés, egyéni dolgok a játékosokkal kapcsolatban, egyik csapat, másik csapat - nagyon sok információm van, hiszen hosszú ideje jól ismerem a főszereplők jelentős részét, szóval ezzel a másfél perccel gazdálkodni, ez volt a legnehezebb.



- Lámpaláz?

- Nem volt. Inkább az első nap elején tapasztalt technikai hiba okozott nekem egy kis izgalmat, nem mindig működött a fülesem, ezért sokszor nem hallottam Andit, a stúdiót, illetve a meccs közbeni kommentálást, amire pedig szükség van, hogy az ember tudja, mire kell reagálnia, illetve, hogy ne mondja el esetleg még egyszer ugyanazt, amit mástól már hallott a néző. De ahogy elhárították ezt a hibát, minden tökéletesen működött.

Megragadom az alkalmat, hogy gratuláljak a Szolnok fantasztikus játékához és a végső győzelméhez, azt gondolom, hogy ez tényleg hatalmas dolog, klubszinten az elérhető legnagyobb siker!

- Látunk máskor is ebben az új szerepben?

- Könnyen előfordulhat...


A VLV CIKKEI A BL FINAL SIX-RŐL:

JUG DUBROVNIK-SZOLNOK 5:10 - BL-GYŐZTES A SZOLNOK!

JUG DUBROVNIK-SZOLNOK - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

PRO RECCO-EGER - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

EGER-SZOLNOK 5:7

EGER-SZOLNOK - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS


CSEH SÁNDOR A VLV-NEK

EGER-BRESCIA 6:4

EGER-BRESCIA - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

PROGRAM ÉS ÉRDEKESSÉGEK

A HIVATALOS SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ ÉS AZ EGER EDZÉSE

VLV-FOTÓGALÉRIÁK

JUG DUBROVNIK-SZOLNOK I.

PRO RECCO-EGER II.

PRO RECCO-EGER I.


EGER-SZOLNOK I.

EGER-SZOLNOK II.

JUG DUBROVNIK-PRO RECCO

OLYMPIAKOSZ-BRESCIA

EGER-BRESCIA I.

EGER-BRESCIA II.

OLYMPIAKOSZ-JUG DUBROVNIK

BL F6-SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ ÉS AZ EGER EDZÉSE

Címkék:
Madaras Norbert