FACEBOOK

Az Eger máris a döntőben

Az Eger máris a döntőben
hozzászólás, 2013.05.07.

Magabiztos játékkal, végig vezetve nyerte meg második (idegenbeli) elődöntőjét a ZF-Eger és ezzel bejutott a bajnoki döntőbe. Sok nyilatkozat a Komjádiból.

Vodafone OB1, elődöntő, második mérkőzés

Vasas-Eger 6:8 (2:2, 1:5, 2:0, 1:1)
Komjádi uszoda, v.: Juhász Gy., Székely B.
Vasas: Nagy V., Drasko Brguljan, Katonás 3, Vámos 1, Oeler, Takács 1, Hárai. Cs.: Csapó, Fazekas, Angyal 1, Hőna, Steinmetz Á. Vezetőedző: Földi László
Eger: Szécsi, Graham 1, Salamon 1, Kovács G. 1, Seman 1, Gór-nagy 1, Biros 2. Cs.: Gerritse, Bátori 1, Mezei, Varga II. Zs., Chilkó, Bundschuh. Vezetőedző: Gerendás György
Gól - emberelőnyből: 3/12, ill. 1/8
Gól - ötméteresből: 2/2, ill. -
Kipontozódott: Takács, ill. Bundschuh, Gór-Nagy, Gerritse

Az Eger 2:0-ra nyerte az elődöntőt.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÜNK A MÉRKŐZÉSRŐL


TT-képek


 
VLV-VIDEÓK (Digi Sport):

0:1 - Gór-Nagy gólja

1:1 - Katonás első gólja

1:2 - Kovács Gábor gólja

2:2 - Katonás második gólja, ötméteres

2:3 - Salamon gólja

3:3 - Takács Bálint gólja

3:4 - Graham gólja

3:5 - Bátori gólja

3:6 - Biros első gólja

3:7 - Biros második gólja

4:7 - Vámos gólja

5:7 - Katonás harmadik gólja, ötméteres

5:8 - Seman gólja

6:8 - Angyal gólja


KATONÁS GERGŐ (TEVA Vasas)  a vlv-nek:

- Nagyon sajnálom, hogy nem jutottunk be a döntőbe, és ez már két meccs után végérvényessé vált. Sajnos könnyen túljutott rajtunk az Eger. Nehéz mit mondani, ennél sokkal többre számítottam, most úgy látszik, ennyi volt bennünk.

- Miben voltak jobbak az egriek a két meccs alapján?

- Úgy érzem, hogy taktikailag nagyon jól felkészültek belőlünk. Igazából minden dicséretet megérdemelnek, gratulálok az egrieknek, hogy ilyen jól, szervezetten tudtak játszani ellenünk. És hát sajnos nekünk nem nagyon volt válaszunk erre. Az első meccsen védekezésben kellett volna sokkal többet hoznunk, a másodikon támadásban voltunk gyengébbek. Az is igaz, hogy nekik szinte minden összejött, mindkét meccsen nagyon elkapták a fonalat. Lepattanókból is lőttek olyan gólokat, amik talán nincsenek benne mindig a meccsekben, de összességében, azt kell, mondjam, hogy jobbak voltak nálunk.

- Most nektek nagyon kellene a harmadik hely, de szerintem az sem lesz egy sétagalopp...

- Nincs már sétagalopp..., nagyon kiegyenlített a mezőny, nem lesz könnyű, de mindenképpen szeretnénk a harmadik helyet megszerezni. Ma még lehet keseregni, de holnaptól készülni kell a bronzcsatára.

- Köszönöm szépen!


NAGY VIKTOR (TEVA Vasas) a vlv-nek:

- Sajnálom, hogy nem sikerült döntőbe jutni, illetve megnyerni ezt a meccset, hogy legyen esélyünk a döntőbe jutásra. Az Eger nagyon jól játszott és megérdemelten nyerte meg mind a két mérkőzést, gratulálok nekik!

Úgy érzem, hogy ők sokkal nyugodtabban, összeszedettebben játszották meg a helyzeteiket, abszolút látszott a befejezéseiken, hogy higgadtak. Nekünk kapufára pattant, onnan mellé, nekik befele... Hatalmas gólokat lőttek, mindkét meccsen nagyon jól játszottak. Belőlünk sajnos nem jött ki az, ami bennünk van. Mondom még egyszer, nagyon sajnálom. Mióta a Vasasban vagyok, mindig döntőt játszottam, sajnos most lezárult egy kissebbfajta korszak. Ugyanakkor egy újabb kihívás elé nézünk: a harmadik helyért kell játszanunk, és azt a csatát bizony meg kell nyernünk. Dobogós szeretnék lenni, méghozzá két okból is. Egyrészt azért, mert szeretek győzni, a másik pedig az, hogy jövőre a BL-ben szeretnénk játszani, és ehhez meg kell szerezni a harmadik helyet. Ezért nagyon fontos lesz nekünk a bronzéremért folyó párharc. Fiatal csapat a miénk, ez sajnos látszott egész évben, ezen a két meccsen is. Bízom abban, hogy rá tudunk készülni a következő megmérettetésre, még nem tudjuk, hogy ki lesz az ellenfél, de igazából mindegy, az a lényeg, hogy összeszedetten tudjuk játszani, és tényleg hozzuk ki magunkból, ami bennünk van. Mert ennél több van bennünk.

- Köszönöm szépen!


VÁMOS MÁRTON (TEVA VASAS) a vlv-nek:

- Nehéz ilyenkor mit mondani - tudom, hogy ezzel magamat ismétlem, ezt nagyon nem szerettem volna... Az Egernek gratulálok, ugyanakkor szerintem mi is megérdemeltük volna a győzelmet, én így láttam. Most pedig: Hajrá Szeged! - hiszen a Szolnokkal szemben pályaelőnyünk van, jó lenne velük játszani a bronzéremért.

- Azért a mai mecsről mondj még annyit, hogy miért volt ilyen sok kapufátok? Balszerencse?

- Valamiért nem mellénk állt a szerencse, de ennek biztos megvan az oka. Úgy gondolom, mindig a mellé áll a szerencse, aki többet tesz ezért.

Természetesen Egerbe is úgy mentünk, hogy győzni akarunk, a visszavágón meg már az életben maradásért küzdöttünk, megpróbáltunk még jobban koncentrálni. Elég fiatal a csapat, sokat kell még tanulni, de a bronzért meg fogunk küzdeni és meg is szerezzük - remélem.

- Köszönöm szépen!


BIROS PÉTER (ZF-EGER) a vlv-nek:

- Először is gratulálok a csapatnak ahhoz, hogy bejutottunk a döntőbe! Szerintem azzal nyertünk, hogy hosszabb a kispadunk, több olyan játékost tudtunk bevetni, aki, ha valaki elfáradt, bemegy helyette és sikeresen pótolja a medencében. Szerintem ezzel, és azzal, hogy lelkesedésben ugyanott voltunk, mint a Vasas. Ha ez egy mérkőzésen kijön, akkor úgy érzem, hogy megnyerjük a csatát, ahogy ez történt ma is. Én úgy érzem, hogy mindenki maximálisan teljesített, az elején, az első felében támadásban, a második felében meg védekezésben, úgyhogy kicsit  kétarcú mérkőzés volt, de a két mérkőzés alapján szerintem jobbak voltunk.

- Kit szeretnél a döntőben?

- Ezt így most nehéz megmondani. Nem tudom. Nem gondolkoztunk rajta igazából, az volt a cél, hogy bejussunk mi a döntőbe. Hogy ki lesz az ellenfél, azt nem tudom. A lényeg az volt, hogy mi bejussunk.

- Ez sikerült. Gratulálok!

- Köszönjük.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)


SZÉCSI ZOLTÁN (ZF-EGER) a vlv-nek:

- Nagy tétje volt ennek a meccsnek és tudtuk, hogy nem lesz könnyű. Nagyon jó kis csapat ez a Vasas, tényleg jól felszívták magukat mára. Egy kicsit elfogytak itt a szezon végére, én úgy gondolom. Ádi is, amit a szezonban mutatott, az fantasztikus, Vámos Marci is. Tulajdonképpen egy kicsit ő volt ennek a két meccsnek a kulcsa. Kicsit nagyobb figyelmet szenteltünk neki.

- Vámosnak?

- Igen-igen. Vagy talán azt mondom, hogy olyan figyelmet szenteltünk neki, amit most már megérdemel, úgyhogy kevés gólon tudtuk őt tartani, ez volt az előző meccsnek is, meg ennek a meccsnek is a kulcsa. Tényleg nagyon fegyelmezetten, nagyon jól védekeztünk, masszívan zónáztunk, és hát... ennyi. Jó hangulatú meccs volt, igazi rangadó, örülök, hogy nyertünk.

- Nem vezetett egyszer sem a Vasas, ez belül is olyan magabiztosan érezhető volt?

- Ugye a harmadik negyedben nem lőttünk gólt, azzal feljöttek 7:5-re, és akkor, hogyha nem tudtunk volna ilyen jól, fegyelmezetten, azt mondom, hogy néha még esetleg szerencsésen is védekezni, akkor azért 7:6-nál megremeghettek volna a kezek, de ha elöl nem sikerült, attól még hátul ugyanolyan magabiztosak maradtunk, ez volt a kulcsa.

- Kit szeretnél a döntőben?

- Azt mondom, hogy teljesen mindegy, mert amelyik csapat bejut, az az erősebbik. Hogyha a Szolnok jut be, akkor ugye képes idegenben is nyerni, tehát a hazai pálya nyilván jelent előnyt, de pont a Szolnok ellen talán nem akkorát. Ha meg Szeged jut be, ő is nyer hazai pályán is, meg idegenben is, tehát azt mondom, hogy itt már nem lehet válogatni. Mind a kettő nagyon erős, nagyon nehéz ellenfél.

- Meglátjuk holnap este. Zoli, nagyon szépen köszönöm!

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)


GÓR-NAGY MIKLÓS (ZF-Eger) a vlv-nek:

- Először is szeretnék gratulálni a csapatnak, mert nagyon-nagyon büszke vagyok, nagyon jó ebben a csapatban játszani! Nagyon jó volt ez a mérkőzés is, élveztük a játékot, annak ellenére, hogy egy kőkemény, és egy nagyon-nagyon…, hogy mondjam… tehát egy mindent bevető Vasas ellen játszottunk. Két negyedig igazi kemény rangadó volt, a szónak a valódi értelmében, de végig koncentráltabbak tudtunk maradni, mint ők, és iszonyú hideg fejjel és tényleg összpontosítva végrehajtottuk azt, amit megbeszéltünk, ez volt a kulcsa, ennek a mérkőzésnek.

- Minden úgy alakult, ahogy elképzeltétek? A Vasas egyszer sem vezetett…

- Nem. Valóban. Nem vezetett szerintem, de én ezt nem szoktam tudni. :) Úgy alakult. Nyertünk. Igazából nem terveztük meg, hogy mi hogy lesz. Nagyon sok hátrányt kaptunk, de hát tényleg azt hiszem, ha nem is emberfeletti, de azért egy nagyon jelentős tényező volt, ezt a sok hátrányt kivédekezni, főleg a negyedik negyedben, amikor egy kicsit azért meleg is lehetett volna a pite, mert visszajöttek két gólra. Ez így utólag nézve nem tűnik izgalmasnak, de lélektanilag azért nagyon fontos volt, hogy ne közelítsenek meg minket még jobban. Úgyhogy nagyon boldogok vagyunk,  páholyból nézzük a másik elődöntőt, és várjuk, hogy ki lesz majd az ellenfél.

- Kit szeretnél?


- Én azt szeretném, hogy a fáradtabb csapat nyerje meg. :)

- Akkor legyen harmadik meccs…

- Legyen harmadik meccs, én annak drukkolok, igen.

- Érdekes… Jó, Miki, nagyon szépen köszönöm, és gratulálok!

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)


SALAMON FERENC (ZF-Eger) a vlv-nek:

- Fantasztikus érzés volt most játszani a Komjádiban, rengeteg szurkoló kísért el minket és szinte hazai környezetet teremtettek, ez is hozzásegített minket a sikerhez. Meg tudtuk valósítani azt a taktikát, amit elhatároztunk, és úgy érzem, hogy magabiztosan hoztuk ezt a mecset, mint az előzőt is. Én nem izgultam, a többiek és a szurkolók biztos jobban, de jó volt, élveztem a játékot!

- Most így utólag meg lehet tudni, legalább fő vonalakban, hogy mi volt az a taktika, amit sikerült megvalósítanotok?

- Nem szeretném elárulni, mert még lehet, hogy használni fogjuk :-). Egyébként nagy ördöngösségeket nem lehet kitalálni, annyit játszottunk a Vasas
sal év közben, meg annyi tévés mérkőzésünk volt, hogy ilyenkor a két csapat ki tudja elemezni a másikat. Nagyot már nem lehet újítani. A taktika lényege az, hogy ha keveset hibázik az ember, akkor jó meccset fog játszani és nyerhet. Apróságokról van szó, fegyelmezettségről, ilyesmiről. Ha egy irányba húz mindenki, akkor nagy baj nem lehet.

- Kit szeretnél a döntőben?

- A Szolnok a bajnokság eddigi szakaszában a rosszabbik arcát mutatta, most viszont magabiztos játékkal nyert Szegeden, úgyhogy én azt mondom, szinte teljesen egy szinten van a két csapat. Nekünk igazából mindegy. Mind a két csapat ellen nehéz, de ha bajnokságot akarunk nyerni, akkor azért szenvedni kell egy kicsit... Én egyébként még nem játszottam döntőt, ez lesz az első...

- Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)


A másik elődöntő második mérkőzése szerdán 18.30-kor lesz Szolnokon (Digi Sport és vlv), hazai győzelem esetén az a párharc is befejeződik, mivel a Szolnok az első találkozón idegenben nyert 11:9-re.

14 régi hozzászólás

ikuvihar hozzászólása
2013.05.09. 12:23

Gratulálok az Egernek, jobbak voltak mind a két meccsen, abszolút megérdemelten jutottak a döntőbe. Ami a Vasast illeti, az igaz, hogy erős a kezdőcsapat, de egy sorral nem lehet végigjátszani egy meccset. A padon pedig Manhercz, Hőna, Csapó, Fazekas- Ígéretes játékosok közülük hárman is, de egyiküktől sem lehet elvárni, hogy fontos szituációban megváltást hozzanak. A sérülések sem segítették a munkát, Nagy V. és Pufi messze nem nyerte még vissza az igazi formáját. MIindezek mellett nem látszott annyira a győzni akarás sem, mint az elmúlt években. Szó volt a nézőszámról, ehhez két megjegyzés, az időpontok és a bíráskodás érthetetlensége. Az Eger-Vasas meccs kapcsán először vasárnapi időpontról volt szó, majd áttették szombat kora délutánra. Alig lézengtek emberek az uszodában, majd mindenki a családdal volt. Szeged-Szolnok meccs pedig vasárnap délben volt. A szabályok és annak értelmezhetőségére 2 példa: a tavaszi Vasas- Eger alapszakasz meccsen volt kb. 15 kontrafault, 7-8 labda nélküli kiállítás. A rájátszás egri meccsén volt 9-4-es kiállítási arány a 3. negyedben, majd elkezdték adni számolatlanul a labda nélküli kiállításokat a Vasasnak, közte olyanra is, amikor szabálytalanság sem történt. (Biros a labdát kezében tartó játékost támadta.) Ezekből az eseményekből egy vízilabdát ritkán néző ember mit ért meg? Engem ez abszolút a birkózásra emlékeztet: csak az olimpián szoktam nézni, de folyamatosan változnak a szabályok és egyre érthetetlenebbek. Tavaly már két meccs után el is kapcsoltam, mert nem értettem, mi folyik a szőnyegen. Nem csodálom, hogy ki akarják venni az olimpiák programjából és félek, a vízilabda is sorra kerül rövidesen.

pösze hozzászólása
pösze39227
2013.05.08. 18:39

Szerintem a Vasas játékosállománya akár jobb eredményre is elegendő lehetett volna, de a pénzügyi gondok, a sérülések megnehezítették a csapatépítést. Igazságtalannak tartom azt a vélekedést is, hogy \"rövid volt a kispad\", ez egyáltalán nem igaz, a fiatalok fontos gólokat szereztek, hozták magukat és nem rajtuk ment el a dolog, aki vette a fáradtságot és kiment a meccsekre, az kb. tudja, hogy néhány meccsen mennyire nem ment a szekér a \"sztárjátékosoknak\" és ilyenkor ők húzták az igát. Gondolok itt Hőnára, Fazekasra, Csapó Mikire is, vagy Barabás Botondra, akit érdemtelenül senki sem említ.... Elsősorban az okozott gondot, hogy igen kevés meccset tudtak együtt játszani, ezért is hiányzik annyira a BL indulás, az elődöntöre pedig az egriek már jól kimatekolták, hogyan lehet a Vasas átlövőit semlegesíteni, megzavarni, akár durva játékkal is. Ettől függetlenül az Eger jobban motivált volt, a Vasas reálisan harmadik lehet, de inkább csak akkor, ha a Szolnok lesz az ellenfele. Szerintem kár lenne a csapatot úgy át-vagy visszaalakitani, hogy újabb játékosokat igazolnak, hanem a fiatal magra és pl. Steinmetzre kellene továbbra is építeni. Azt csak remélni tudom, nem lesz akkora a nyomás, hogy az agyonsztárolt junior/ifi válogatott csapatból pár \"tehetséget\" kényszerrel beleerőltetnek a csapatba, mert akkor kezdődhet minden előlről....Hajrá Vasas!!!

B (régi) hozzászólása
2013.05.08. 15:06

Ennyi pénzből ennyire telt. A költségvetés határoz meg alapvetően mindent. Lehet itt jópofizni, meg szeretni a gyerekeket, de be kell látni, hogy kevés pénzből legfeljebb szimpatikus csapatunk lehet, eredményes nem.

B (régi) hozzászólása
2013.05.08. 15:03

Én nem tudok arról, hogy korábban lett volna plexifal. Most viszont volt szalagkordon, ami miatt az egész tábor lejjebb csúszott az eredményjelző felé.

Rolling hozzászólása
Rolling39220
2013.05.08. 12:56

Gratulálok az Egernek, megérdemelten lettek döntősök, és nem külső körülmények hatására. (Jó lenne ezt egyszer az egri szurkolóktól is hallani, de ez kizárt.) A Vasasnál szerintem a legnagyobb a gond a kispadon volt, és nem csak a gyengébb cseresorra gondolok. Valóban átalakult, megfiatalodott a csapat, de azért a Nagy Viktor, Vámos, Brguljan, Steinmetz, Hárai, Oeler, Katonás,Takács Bálint mag nagyon erős, és ez (több is mint) egy teljes kezdőcsapat. Ha kevés is a döntőre, azért enneél sokkal komolyabb ellenállásra mindenképpen jónak kellett volna lennie. Kérdés, hogy miként alakul a jövő évi keret (mennyi lesz rá a pénz), de nagyobb kérdés, hogy lesz-e egyéb változás. 9 év után szerintem mindenképpen szükséges a megújulás, akármilyen eredmény van/volt.

balzs hozzászólása
balzs39216
2013.05.08. 10:35

Szép volt fiúk, gratulálok az újabb győzelemhez és a döntőbejutáshoz! Csak így tovább a döntőben is! Hajrá Eger!

Tomute hozzászólása
Tomute39215
2013.05.08. 09:31

A nézőszámon én is meglepődtem, úgy szombaton Egerben, mint tegnap a Komiban. Néhány éve még kígyózó sor állt a pénztár előtt, ha Vasas-Eger meccs volt, most meg kezdés előtt nem sokkal érkezve simán bejutottunk. A vasárnapi szegedi 400 nézőről nem is beszélve... Valami nagyon nem stimmel, nem lesz ennek jó vége...Én a Digire semmit nem fognék, a helyszíni nézőszámhoz szerintem semmi köze, hogy ki közvetít, ill. legalább adnak meccseket, ha már a szolgáltatók annyira nem kapkodnak ezért a sportágért...A párharcról: az utóbbi évek legszimpatikusabb Vasasát győztük le, sokra hivatott társaság, ha egyben tartják őket, esetleg némi erősítés is sikerül, kemény dió lesz legyőzni őket. Amiben reménykedtem, bebizonyosodott, kicsit még sérülékeny a játékuk és bár nálunk is fiatal a csapat, de az a néhány év különbség és rutin rengeteget számít. A másik, lehet nincs igazam, de nem lepődnék meg, ha utóbb kiderülne, hogy Viktor nem teljesen épült fel sérüléséből, és csak az ellen elrettentése miatt vállalta a védést. + egy kis irónia: Vasas-Szeged meccs(ek) után nemegyszer morcosan számon lett kérve egy szegedi szurker folyamatos duda használata...ehhez képest tegnap a szemüveges piros-kék kolléga rendesen rácuppant a nyomógombra...:-)

Daret hozzászólása
Daret39214
2013.05.08. 09:18

Sajnos nem voltam a meccsen, így azoktól kérdezem, akik ott voltak: hogyan és miért csinálták azt a Vasas szurkolók, hogy az első félidőben még az ötös vonal mentén szurkoltak, a félidőt követően pedig a vendég kispad mögött tűntek föl? Síppal, dobbal, nádi hegedűvel. Pszichikai hadviselés? Mintha tavaly is pont ott robbant volna ki a vita. Erre megint odamennek? Vagy a biztonsági szolgálat költöztette oda őket a félidőben? És a plexifal hová tűnt? Mintha lett volna korábban 1-2 meccsen.

ders hozzászólása
ders39213
2013.05.08. 09:17

Én is szurkolok a harmadik helyért. Ebben a csapatban tényleg ennyi volt! Pedig az mostani csapat is lehetne bajnok, ha egy kicsit több alázat lenne a fiatalokban! Én szinte minden hazai meccsen kint voltam. Azt láttam, hogy főként a fiatalok el vannak telve azzal, hogy az egyik legjobb klubban játszhatnak! Azt gondolják a piros-két gatya sok mindent megold. Mire is gondolok? Ha több alázat lenne bennük akkor hajtanának magas szinten minden meccsen! Akkor nem fordult volna elő egy 9:8-as BVSC, egy 9:6-os OSC, egy 9:7-es PVSK! Ezeket a csapatokat legalább 6-8-9 góllal kellett volna megverni! A tavalyi ?bajnok- csapat ezt megcsinálta, de megcsinálta többi top négyes csapat is! A mostani is megtehette volna (legalábbis a potenciál benne volt). Akkor egy magasabb szintről lehetett volna felpörögni a play off-ra! Lehetett látni a koncentráció hiányát, és ebből adódóan bénázást. Éppen csak annyit adtak ki, hogy nehogy vereség legyen a vége. Többet egy centivel sem! A Földi mester láthatóan nem tudott mit kezdeni ezzel a helyzettel! A zárt kapus OSC meccs már nyilvánosan is elégedetlenségének adott hangot! A csapatból szerintem 3-4 embert lehet kiemelni, aki végig rendesen küzdött! Oeler, Drasko, Takács Bálint, Steinmetz Ádám. Katonás a sérülés után sokáig nem találta magát, a Hárai nekem csalódás volt, a Vámos Marci a play off-ra elfogyott, mint a borravaló! Többiek számomra gyenge középszer voltak, pedig elméletileg fiatal jó játékosokról van szó. És itt oda is értünk a nézőszámhoz! Konkrétan a BVSC meccs után megfordult a fejemben, hogy ezért még ingyen sem jövök ki! A BVSC meccs után úgy éreztem ez játék nem szórványos tapsot, hanem hangos füttyöt érdemelne. Egyébként lehet egy füttykoncert helyre tette volna srácokat! Arról felejtkeznek el, hogy a közönséget szórakoztatni kell! Nem a kötelező 3 pont megszemlélésért megyünk ki, hanem a látványért, a küzdelemért. Na, ezt a mostani csapat nem tudta hozni az év nagy részében! Az nem szórakozás, hogy nézi az ember a joggal dühöngő edzőt, és bénázó játékosokat...

Török Szultán hozzászólása
2013.05.08. 08:55

Amennyiben a Vasas jövőre a bajnoki címért akar játszani, akkor erősítenie kell a keretét. Komoly védekezés ellen nem elegendő csak Vámos, mint kinti lövő, kellene ide a Varga testvérpár. A csapatban ennyi van, az Eger jobb volt. Kíváncsi vagyok a jövő évi keretükre.

raketa hozzászólása
raketa39211
2013.05.08. 08:28

Minden évben más csatornán vannak a meccsek, az interneten nem lehet nézni külföldről. Nem csoda, hogy nincs néző. Ki az, aki évente új szolgáltatóhoz megy?

kutya hozzászólása
kutya39210
2013.05.08. 08:16

- Gábor - \"sajnos egyre kevesebben vagyunk\" - ehhez annyit tennék hozzá, hogy a vízilabda népszerűsítésének a Digi-hez való \'átigazolás\' sem tett jót!!!

Gábor hozzászólása
Gábor39209
2013.05.08. 07:44

Én is gratulálok az Egernek, nagyszerűen játszottak, remekül felkészültek \"belőlünk\", Gerendás Gyuri (megint) kiválóan \"időzített\" a play-off-ra. Sok sikert kívánok Nekik a döntőben és majd a BL-ben is. Ami a Vasast illeti: Nagyon örülök, hogy az Ádám újabb egy évre aláírt, jó lenne a csapat többségét egyben tartani. 3-4 hónapja még azt hallottam, hogy az anyagi helyzet hasonló, mint a szezon kezdetén volt, sajnálnám, ha megint ki kellene hagynunk a nemzetközi kupaszereplést, ez az idén is nagyon hiányzott. Tud erről valaki KONKRÉTABBAN valamit? Szó volt arról, hogy a dubrovniki egy év után Miho Boskovics esetleg visszatér... Van ennek realitása ? TERMÉSZETESEN továbbra is kitartunk a csapat mellett, szurkolunk a 3. helyért. HAJRÁ VASAS, ANGYALFÖLD! Más: Az egyik pólós - talán Bátori Bence? - nyilatkozta, hogy szurkol a VLV \"megmaradásáért...\" - Még ez is lehet? Ennek is nagyon nagyon örülnék...Akárhogyan is alakul, kedves Szerk., köszönjük szépen az eddigi munkát! Megint más: Sajnos elég \"látványosan\" esik vissza a nézőszám a pólóban nálunk is , más országokban is... Pár éve egy ilyen elődöntőn nagyjából tele volt a Komjádi... Írtak 2000 nézőt (akkor) volt (valójában) kb. 1300... Tegnap \"állítólag\" 1200-an voltunk, ez kb.700 nézőt jelentett..(mondjuk fel nem fogom, hogy a nézőszámot nálunk - nem csak a pólóban más sportágban is - MIÉRT KELL IRREÁLISAN FELFELÉ KEREKÍTENI ? Megint más: Mi a helyzet a szabálymódosításokkal ? Tudd erről valaki valamit? Hát egyelőre ennyi. Szeretettel üdvözlöm minden vízilabdát kedvelő szurkolótársamat (sajnos egyre kevesebben vagyunk) - klubszínektől függetlenül!

szamóca hozzászólása
2013.05.07. 22:49

gratulálok az Egernek!