FACEBOOK

Megnő a csapat Unicum-fogyasztása!

Megnő a csapat Unicum-fogyasztása!
hozzászólás, 2008.07.27.

Magyarország nyerte az idei Unicum Kupát (is). A horvátok elleni döntetlen miatt a dolog nem volt izgalommentes, hiszen a magyar csapatnak legalább 9 góllal kellett megvernie az oroszokat a tornagyőzelemhez. A tervet túlteljesítették a fiúk, s emellett a gólparádé olyan minőségi "végtermékeket" hozott, hogy az ember olykor tátott szájjal nézte a labdazsonglőröket. Huszonnégy magyar gól, tíz videónyilatkozat és még sok minden más:

Szikrázó napsütés, igazi vasárnapi ünnepi hangulat fogadta az Unicum Kupa zárónapján a csapatokat.

A meccs előtt, a bemutatásnál fokozódott az ünnepi hangulat, hiszen Varga Dénest 50., Biros Pétert 250., Kiss Gergelyt pedig 300. válogatott mérkőzése alkalmából köszöntötte a szövetség elnöke, Martin György. Nagy taps fogadta azt a bejelentést is, hogy dr. Pavlik Gábor immár 25 éve a csapat orvosa!

A közönség tisztában volt azzal, hogy lelki útravalót kell adni a fiúknak: rég volt ilyen lelkes buzdítás a szigeten, pedig a meccs alakulása nem is indokolta ezt a lelkesedést. Az oroszok 3:2-ig voltak egyenrangú elenfelek, ezután a magyar csapat erőlködés nélkül, néha parádés megoldásokat bemutatva egyre jobban elhúzott és kézilabda-eredményt produkálva zsákolta be a tornagyőzelemmel járó ötliteres Unicum-üveget.



Magyarország-Oroszország 24:5  (8:2, 6:1, 3:1, 7:1 ) A magyar góldobók: Biros 5, Kiss G. 4, Molnár, Benedek, Varga Dénes 3-3, Varga T., Madaras 2-2, Varga Dániel, Kis G. 1-1

Élő közvetítésünk a mérkőzésről

MTI-képek

TZS-képek

Sába-képek

TT-képek


vlv-videók:

Kemény Dénes nyilatkozata



Kásás Tamás nyilatkozata



Biros Péter nyilatkozata



Gergely István nyilatkozata



Hosnyánszky Norbert nyilatkozata



Varga Dénes nyilatkozata



Kiss Gergely nyilatkozata



Varga Tamás nyilatkozata



Varga Dániel nyilatkozata



Kis Gábor nyilatkozata



vlv-videók:

Bevonulás



Ráúszás

Molnár Tamás-gól

Varga Dénes-gól

Benedek Tibor ötméteresgólja

Varga Tamás-gól

Varga Dani-gól

Véd az orosz kapus I.

Véd az orosz kapus II.

Kiss Gergely-gól

Kimaradt ziccer

Varga Dénes-gól

vlv-HP-HD-videók:

Bemutatás (HD-HP)



Hajrá magyarok! (HD-HP)



Orosz ötméteres (HD-HP)



Molnár Tamás gólja (HD-HP)



Varga Tamás büntetője (HD-HP)




Gergely István védése (HD-HP)



Kis Gábor gólja (HD-HP)



Eredményhirdetés (HD-HP)



Videók:

Molnár Tamás első gólja

Molnár Tamás második gólja

Biros Péter első gólja

Biros Péter második gólja

Varga Dénes első gólja

Varga Dénes második gólja

Benedek Tibor első gólja

Molnár Tamás harmadik gólja

Kiss Gergely első gólja

Benedek Tibor második gólja

Kiss Gergely második gólja

Varga Tamás első gólja

Biros Péter harmadik gólja

Varga Dániel gólja

Biros Péter negyedik gólja

Kiss Gergely harmadik gólja

Kiss Gergely negyedik gólja

Benedek Tibor harmadik gólja

Varga Tamás második gólja

Biros Péter ötödik gólja

Varga Dénes harmadik gólja

Kis Gábor gólja

Madaras Norbert első gólja

Madaras Norbert második gólja

33 régi hozzászólás

Bodza hozzászólása
Bodza12467
2008.07.30. 17:54

jaj,fiúk akkora élmény volt nekem ott kint lenni.DAni videója tényleg nagyon aranyos,mindig is tudtam h nagy arc:P

nx hozzászólása
nx12464
2008.07.30. 08:19

Dani nagyon aranyos a videónyilatkozatban, eddig nekem kis komolynak jött le, de most megmutatta, hogy nem is igaz...:D Gratulálok a fiúknak, tudjuk, hogy már mennétek és ott lennétek, azthiszem mostmár ezzel mi is így vagyunk, alig várjuk....Hát kitartást mindkét oldalnak, és a fiúknak pluszba nagyon sok kalappal!!!!Mi drukkolunk!!!!:D HAJRÁ MAGYAROK!!!!

másik kitty hozzászólása
2008.07.29. 12:09

Kitti! Most mi bajod van velük?? Nem tudom megérteni. Jó biztatás az Olimpiára, az biztos. Megvolt rá az okuk első nap. A másodikon jobbak voltak, kiheverték, de a horvátok is jók voltak(és ha a bírók megadták volna azt a gólt-ami érvényes volt szerintem- akkor megnyerték volna azt is). A harmadik napon pedig szuperek voltak, igaz ,az ellenfél nem volt nagy szám. És külön le a kalappal Dumi előtt, fantasztikus dolgokat művelt!!! :D Én mind a 3 napon kint voltam, és onnan szurkoltam nekik! :) A harmadik nap mondjuk napszúrást kaptam, de értük még azt is megérte!!! Nagyon szeretünk Titeket, és az Olimpiára pedig sok sikert kívánok - itthonról. :(

Réka hozzászólása
Réka12454
2008.07.29. 11:25

Bea! Köszönöm, örök hála!! :)

Bea hozzászólása
Bea12453
2008.07.29. 09:29

Réka, a keresett zene: Yiannis Kotsiras -Pass the flame

Bodza hozzászólása
Bodza12446
2008.07.28. 21:46

az a rengeteg ember és még nagyon sokan akik nem tudtak kimenni mind veletek lesznek az olimpia a alatt számitunk rátok és azt h mennyire szeretünk titeket azt hiszem már bizonyitottuk puszi jó pihenést-titok:D:D

Réka hozzászólása
Réka12445
2008.07.28. 21:04

Nem tudja valaki, hogy mi a bevonuló zene? Annyira tetszik:) Jó lenne, ha a fórumot nem vitafórumnak használnátok, ez sajnos annyira tipikus "magyaros". Hajrá Fiúk, sok sikert az Olimpián!

GPFun hozzászólása
GPFun12444
2008.07.28. 20:24

Kitti ne haragudj, de Te egy komplett idióta vagy. Még most is a Gergely Istvánnal vagy elfoglalva. Ő az Olimpiára készülő Magyar Vízilabda Válogatott egyik(jelenleg második számú) Kapusa. Akár tetszik neked akár nem, ez már így van. Még az is lehet, hogy kulcsszerephez jut, mint ami már néhányszor előfordult a vízilabdában. Emlékezzünk csak a Kósz-Szécsi cserére! Nem inkább drukkolni kéne, ha már a szövetségi kapitány bizalmat szavazott neki. A személyes érzelmeidet meg talán tartsd meg magadnak akármilyen indítékod van is.

Én hozzászólása
Én12443
2008.07.28. 18:59

Kitti (2008-07-28 11:51) - (Hello Kitty:P) olvasd el még 1szer a hsz-emet, amire válaszoltál légyszíves... "neki az EB előtti felkészülőmeccsek óta ez az első meccse a csapattal...és most már az utolsó is az Olimpia előtt" AZ OLIMPIA ELOTT!!! Nem tudsz olvasni? Az Olimpián fog ő védeni :) A 11:30-as hsz-emben természetesen Kittire és B(régi)-re utaltam... B(régi) semmi sem különleges, nem is én tettem szóvá, hanem Kitti azzal, hogy megírta a 10:17-es hsz-ét, amire pedig muszáj volt válaszolnom...

Anikó hozzászólása
Anikó12442
2008.07.28. 18:02

Nekem névnapi ajándék volt a hétvége....a belépőjegy is és a meccsek is, köszönöm szépen!!! Pont így szurkolok a tévé előtt is majd az Olimpián, még zászlót is lengetek! :) Hajrá MAGYAROK!!!

B (régi) hozzászólása
2008.07.28. 13:00

Pistának volt két védése a hipergyenge napot kifogó harmatgyenge oroszok ellen. Mi olyan különleges ezen, hogy szóvá kell tenni? (Válasz: az, hogy volt két védése!)

Kitti hozzászólása
Kitti12439
2008.07.28. 11:51

Én 11:30 - helyreigazítás:nem Kittike - Kitti. Azért te is megmondtad a "frankót" - 3 meccsből 2-őn rosszul játszva is meg tudták nyerni a tornát - na ez biztos jól esik majd nekik:) Gergelyt is jól eltaláltad, miszerint az olimpia előtt ez volt az első- és utolsó meccse is egyben! Hát, ez (is) egy lényeges megállapítás! Egész jól látod a dolgokat.....

Edna hozzászólása
Edna12438
2008.07.28. 11:41

Fantasztikus élmény volt kinn lenni és szurkolni a csapatért egész hétvégén!:) Gondolom, ezek a mérkőzések is segítették a felkészülést Pekingre, de nagyon örülök neki, hogy végül a Kupa is a magyar csapaté lett! Fiúk, sok sikert az olimpián! TUDOM, hogy meg tudjátok nyerni! Bízzatok magatokban, és akkor nem lesz semmi gond!:)

Én hozzászólása
Én12437
2008.07.28. 11:30

Gratulálok a 2 legutolsó hozzászólónak...megint megmondták a frankót... Jééééé.... Kittike, nem értem mi volt a problémád a Pistivel, de már valahogy nem is érdekel, jól védett, és ne feledjük azért neki az EB előtti felkészülőmeccsek óta ez az első meccse a csapattal...és most már az utolsó is az Olimpia előtt... Na akkor: Gratuláloka csapatnak a tornagyőzelemhez, bár jobb játékot vártam a Németek és a Horvátok ellen is , de a csapat erejét jelzi, hogy 3 meccsből 2őn rosszul játszva is meg tudta nyerni a tornát...Sok sikert az Olimpához!!!

Bori hozzászólása
Bori12434
2008.07.28. 11:23

Hatalmas gratuláció a csapatnak, nagyon jól játszottatok az oroszok ellen, ha ilyen felszabadultan tudtak majd játszani, akkor nagyon szép éremmel jöhettek haza! Ugyan nem vagyok szakértő, de szerintem, ha nem stresszelitek el a fontos meccseket, hanem hisztek a győzelemben, akkor nem lesz nagy gond. De akárhogy is lesz Pekingben, számunkra Ti vagytok az igazi bajnokok! Nem azért szeretünk Titeket, mert mindig nyertek, hanem mert fantasztikus emberek vagytok, és ez, és csak ez számít igazán! Nagyon sok sikert Pekingben, mi itthonról nagyon szurkolunk, HAJRÁ FIÚK!

Rita hozzászólása
Rita12433
2008.07.28. 11:03

Már nem azért, de ha mondjuk, "csak" 7 góllal győzünk akkor az a baj. Most 19-cel vertük a harmatgyenge oroszokat, mi a probléma ezzel? Edzőmeccsnek jó volt, a néhány itt fanyalgó pedig igazán megmondhatná, hogy mit és hogyan kellett volna csinálni EZEN a meccsen, hogy elégedettek legyenek??? Azzal egyetértek, hogy értékesebb egy egygólos győzelem a szerbek (horvátok, montenegróiak és szerintem a spanyolok)ellen, de könyörgöm, most az oroszok ellen kellett játszani, a fiúk hozták a kötelezőt, és nagyon szépen JÁTSZOTTAK. Fantasztikus volt a hangulat a Margitszigeten, köszönöm NEKTEK! Higgyetek magatokban és meglehet az olimpiai arany!!! Sok sikert, erőt és kitartást!

Kitti hozzászólása
Kitti12430
2008.07.28. 10:17

Az orosz csapatban a kapus volt a legjobb - nálunk meg a leggyengébb - gondolom ezért van az,hogy két védését is láthatjuk itt. Az egyéni megmozdulások tetszettek, a meccs maga nem értékelhető számomra. Egy ilyen csapat ellen - mely mintha a vízben sem lett volna - nem dicsőség a győzelem.

B (régi) hozzászólása
2008.07.28. 09:39

Hurrá! Tönkreverték a fiúk a gyökeresen megfiatalított, az olimpiára ki sem jutott, EB tizedik oroszokat. Hát igen, a kiscsapatok ellen mindig is ment. Talán ez az egyetlen erény, amit meg tudott őrizni a válogatott korábbi önmagából... Szerbiát, Horvátországot, Montenegrót kellene verni eggyel, nem a hurkákat 74-gyel!

Szöszke hozzászólása
2008.07.27. 23:30

A gyümölcs kezd beérni.:) Kiváló csapatmunka pár mégjobb egyéni teljesítménnyel.Nem az én sikerrreceptem hanem a Kapitányé.A Kapitányé akinek Peking után szobra lesz a Hajósban.Komjádi Béláé és rajki Béláé között az előtér közepén.Mert kiérdemelte.GO FOR GOLD!

szerk. hozzászólása
szerk.12420
2008.07.27. 22:16

A rádiónak

marci hozzászólása
marci12418
2008.07.27. 22:11

A Hajdú B az melyik csatornának közvetített?

NES hozzászólása
NES12417
2008.07.27. 22:10

Nagyon jó mérkőzés volt. Gratulálok a csapatnak! Külön fantasztikus volt a Biros Peti és a Kiss Gergő játéka. A többiek is remek gólokat szereztek. Mindent bele az olimpián is!!! Hajrá Magyarok!!!

t hozzászólása
t12412
2008.07.27. 20:12

De jó ilyen sok jót olvasni! Gratulálok és nagyon szorítok az olimpián, de már most megmondom akár hanyadikok lesznek így imádom őket ahogy vannak! Persze az olimpiai aranynak szorítok. Erőt, egészséget, sok-sok szerencsét kívánok a csapat valamennyi tagjának. HAJRÁ MAGYAROK! Puszi:-Éva néni.

Katica hozzászólása
Katica12411
2008.07.27. 19:57

Gratulálok a győzelemhez és egyben köszönöm ezt a szép hétvégét! Pekingben sajnos nem tudok ott lenni, de lélekben veletek leszek! Minden meccsen úgy fogok szurkolni Nektek a TV előtt mint a hétvégén a Szigeten! Hajrá Fiúk!!

hakapeszi hozzászólása
2008.07.27. 19:15

Kint voltam a meccsen, de nem hittem a szememnek. Szinte minden bejött. A kis Varga amit művelt az volt a leghihetetlenebb. bemutató jellegű parádé volt. Hogy az oroszokkal mi történt az utóbbi időben azt meg nem értem... Jobb lenne a vízilabdának, ha több jó csapat lenne.

xyz hozzászólása
xyz12409
2008.07.27. 19:13

Állítólag valami Peking nevű faluban lesz valami olimpiának nevezett torna, és vannak csapatok amelyek arra készülnek nem az Unicum kupára. Érti ezt valaki ??

Gyurex hozzászólása
Gyurex12408
2008.07.27. 19:10

Gratulálok,be kell érnie a sok munkának, Pekingben! Ámultam és bámultam olykor!!!

marci hozzászólása
marci12406
2008.07.27. 19:07

Varga Tamás megmagyarázza a zászlós esetet :) .

szerk. hozzászólása
szerk.12404
2008.07.27. 18:46

Azt mondja: titok :-)

csacsa hozzászólása
csacsa12403
2008.07.27. 18:25

mit csinál varga dumi a két szünnap alatt? :D nyolcszor meghallgattam, de nem értem :)

PolyiBea hozzászólása
2008.07.27. 18:11

Szép volt fiúk ! Sok sikert az OLIMPIÁRA !Szurkolunk értetek!

B hozzászólása
B12399
2008.07.27. 17:57

Parádés meccset láthattunk ma, köszönjük Nektek, fiúk! Így a parton a tűző napsütést is könnyebb volt elviselni. ;-) És természetesen gratulálok az újabb Unicum kupa győzelemhez!

wp07 hozzászólása
wp0712398
2008.07.27. 17:31

tetszett ez a mai meccs szép volt fiúk