FACEBOOK

Íme, Märcz Tamás következő kerete

Íme, Märcz Tamás következő kerete
hozzászólás, 2017.10.30.

Märcz Tamás szövetségi kapitány 21 játékost hívott meg a válogatott következő, november 13-14-i összetartására. Közülük öten voltak ott a legutóbbi edzéseken is.

A meghívottak:

Csoma Kristóf, Nagy Viktor, Vogel Soma - kapusok,
Angyal Dániel , Bátori Bence, Bedő Krisztián, Burián Gergely, Erdélyi Balázs, Jansik Dávid, Jansik Szilárd, Kovács Gergő, Kovács Péter, Lőrincz Bálint, Manhercz Krisztián, Mezei Tamás, Nagy Ádám, Salamon Ferenc, Sedlmayer Tamás, Török Béla, Vámos Márton, Zalánki Gergő - mezőnyjátékosok.

MÄRCZ TAMÁS A VLV-NEK:

- Olyan keretet állítottam össze, amellyel lehetőség lesz arra, hogy akár sorokat cserélve, gyakorlatilag három csapatba sorolva próbálhassam ki a játékosokat. Magunk leszünk, nem fogunk kétkapus edzést tartani más csapattal. Egy hónap múlva hivatalos mérkőzést játszunk és elképzelhető, hogy akkor, a meccset közvetlenül megelőzően nem lesz lehetőségünk gyakorlásra, hiszen BL-mérkőzések is lesznek akkor.

Lehet látni a névsorból, hogy most már "keverednek' a vb-csapat, az Universiade-válogatott és a legutóbbi keret játékosai. A mostani lista nem azt jelenti, hogy a legutóbb meghívottak közül másra nem számítok (sok jó teljesítmény volt, két-három további játékos esetében kifejezetten gondolkodtam azon, hogy esetleg már most meghívom őket ismét). Korábban is mondtam, hogy sok edzéslehetőség lesz, most még a munka elejénél tartunk.

Posztok szerint is úgy válogattam, hogy mód legyen az egymás közötti gyakorlásra, és hát, újra ismerkedünk egy kicsit. :-)

A legtöbb klubedzővel külön egyeztettem és figyelembe vettem a lista összeállításánál azt is, hogy éppen milyen aktuális rangadók lesznek a bajnokságban, s hogy minél kevésbé zavarja a keretösszetartás a klubok munkáját. Rövid, de tartalmas munkára számítok.


A VLV-TUDÓSÍTÁSA AZ ELSŐ KERETEDZÉSRŐL

A VLV TUDÓSÍTÁSA A MÁSODIK KERETEDZÉSRŐL, A FRADIVAL VÍVOTT EDZŐMECCSRŐL

A VLV TUDÓSÍTÁSA A HARMADIK KERETEDZÉSRŐL, A BVSC ELLENI EDZŐMECCSRŐL