FACEBOOK

Jótékony célú lesz a vasárnapi OSC-Honvéd kupameccs

Jótékony célú lesz a vasárnapi OSC-Honvéd kupameccs
hozzászólás, 2015.11.17.

A kupanegyeddöntő visszavágója november 22-én, 18.30-kor kezdődik, a jegybevétel a Movember Magyarország Egyesületé.

Az A-Híd OSC Újbuda által szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményt ismertetjük:

"Az A-Híd-OSC-Újbuda vízilabdacsapata 2015 november 22-én 18.30 órától a Budapesti Honvéd csapatával mérkőzik meg a Magyar Kupa negyeddöntőjének 2. fordulójában. A csapat a Nyéki Imre Uszodában játszott meccs belépőjegyeiből befolyó teljes bevételt a MOVEMBER Magyarország Egyesületnek ajánlotta fel.

A legfrissebb felmérések azt mutatják, hogy Magyarországon évente több mint négyezer prosztata betegséget diagnosztizálnak, amelyek egyharmada halállal végződik. Ez azért is megdöbbentő, mert a betegség időben felfedezve 100 százalékosan gyógyítható.

A MOVEMBER küldetése, hogy felhívja a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. Az OSC vízilabdacsapata magáénak érzi és fontosnak tartja az egyesület céljait, ezért idén ismét támogatja anyagilag is annak kampányát, és a szűrőkészülékek megvásárlását.

„Az OSC megújult csapata az előző szezonban rögtön Magyar Kupa és Magyar Bajnoki ezüstérmes lett. Emellett nemzetközi szinten is jól szerepeltünk, több csapattagunk is válogatott kerettag. Sokan figyelnek ránk, sokan követik az eredményeinket. Hiszünk benne, hogy meghallgatják, amit mondunk, és sikerül a férfiakat arra ösztönöznünk, menjenek szűrővizsgálatra” – mondta Becsey Péter az OSC sportigazgatója.

Az A-Híd-OSC-Újbuda a társadalmi szerepvállalás jegyében már ezt megelőzően is számos alkalommal karolt fel támogatásra érdemes célokat.

A csapat és Becsey Péter egyaránt bíznak benne, hogy a vasárnapi mérkőzésen zsúfolásig megtelik az uszoda lelátója, és így a MOVEMBER a lehető legnagyobb támogatást kaphatja a jegybevételekből. Emellett persze a kezdeményezéssel szimpatizáló szurkolók a helyszínen további felajánlásokat is tehetnek."