FACEBOOK

BVSC-Szentes 12:9

BVSC-Szentes 12:9
hozzászólás, 2015.09.26.

A második forduló első négy meccsét játszották szombaton. A Szőnyi úton jártunk.

Alapszakasz, 2. forduló

A csoport

BVSC-Szentes 12:9 (3:3, 4:1, 2:3, 3:2)

G.: Kovács P., Pásztor 3-3. Létay 2, Szabó B., Csapó, Czigány, Török B., ill. Maklári 3, Szekulics 2, Hegedűs B., Weszelovszky, Somogyi B., Vörös V.

VLV-VIDEÓK:

1:0 - Pásztor első gólja

1:1 - Szekulics első gólja

Lazics véd

1:2 - Maklári első gólja

Kimaradt BVSC-helyzet

2:2 - Török Béla megúszásgólja

2:3 - Vörös gólja

3:3 - Szabó Bendegúz gólja

Maklári blokkol

4:3 - Csapó ötméteresgólja

4:4 - Maklári második gólja

5:4 - Létay ötméteresgólja

6:4 - Czigány gólja

7:4 - Kovács Péter első gólja

Kimaradt szentesi helyzet

7:5 - Szekulics második gólja

Györke nagy védése

8:5 - Pásztor második gólja

9:5 - Létay második ötméteresgólja

9:6 - Hegedűs gólja

9:7 - Weszelovszky gólja

9:8 - Maklári harmadik gólja

10:8 - Kovács Péter második gólja

10:9 - Somogyi gólja

11:9 - Kovács Péter csavargólja

12:9 - Pásztor harmadik gólja



Märcz Tamás a vlv-nek


- Gratulálok Tamás! Egy kicsit nehezebb volt, mint amit a végeredmény mutat, értékeld, légy szíves!

- Az gondolom, hogy a Szentes egy erős csapat. Arra számítottam, hogy mindenképpen egy küzdelmes mérkőzés lesz, de abszolút győzelmet vártam a csapatomtól. Voltak jó periódusai a meccsnek, én egyébként úgy éreztem, hogy végig mi domináltunk, és rajtunk múlott elsősorban, hogy nem tudtuk bezárni a harmadik negyed közepe felé a mérkőzést. Jól kapaszkodott a Szentes és a végére azért egy olyan mérkőzést tudtak csinálni ebből a meccsből, hogy - ugyan három gól lett a különbség-, akár még élesebb is lehetett volna. De azt gondolom, hogy jól védekeztünk, hajtottuk, ezt kértem, és hála Istennek, eredményesek is voltunk fönt. Azt gondolom, hogy van még a csapatunkban, nem vagyok elégedetlen, egy fontos győzelmet arattunk a mai este és gratulálok mind a két csapatnak.

Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Kerbi)


Lukács Dénes a vlv-nek


- Szervusz, Dénes! Gratulálok a helytállásotokhoz, épp mondtam Tamásnak, hogy ez nem volt annyira sima, mint amit a végeredmény mutat. Ilyenkor mennyire vagy elégedetlen, hiszen az eredmény ugyanannyi, mint hogyha nem lettetek volna egyenrangú partnerek.

- Kezdjük azzal, hogy mi nyerni jöttünk ma a BVSC-hez. Négy csapat között fog eldőlni, hogy ki lesz a negyedik helyezett ebben a csoportban. Én azt gondolom, hogy ebben az idegenben elért eredmények döntő szerepet fognak játszani. Azt hiszem, hogy két teljesen egyenrangú partner küzdött a vízben. Ami a különbséget okozta, hogy mi kihagytunk három emberfórt a gólvonalon.

- Igen, voltak kritikus pillanatok a meccsen. Mindig feljöttetek, és az az átfordulás nem sikerült. Ennek mi az oka? Rutintalanság vagy figyelemhiány?

- Hogy mi az oka? Igazándiból a második negyedben léphetett el a BVSC, ott kaptak két ötméterest, figyelmetlenek voltunk. Azt hiszem, hogy lehet a rutintalanság, vagy inkább az, hogy rövidebbek vagyunk egy picit a padon. Nálunk ugye négy-öt játékos az utánpótlásból érkezik, serdülőcsapatból, ami nem nagy probléma, építkezünk, megpróbáljuk őket beépíteni a csapatba, de hát ez időt vesz igénybe.

- Mi vár rátok legközelebb? Milyen heteitek lesznek?

- Sorozatban jönnek a rangadók. Ugye, a jövő héten játszunk a Tatabányával otthon, majd a Miskolc jön el hozzánk. Úgyhogy készülünk. Mi csapatot építünk, ez egy hosszabb folyamat. Nyolc új játékosunk van. A tavalyi csapat gyakorlatilag szétesett, nagyon sok játékos elment tőlünk, amit nem mi akartunk, de így hozta az élet. Úgyhogy új csapatot kell építenünk Szentesen.

- Köszönöm szépen!

- Köszönöm

(Lejegyezte: Monoki Nikolett)


Eger-Tatabánya 17:9 (6:2, 6:3, 2:3, 3:1)
G.: Milos Csuk 4, Szivós 3, Biros P., Cuckovics, Hárai 2-2, Hárai, Vapenszki, Lőrincz, Bedő, ill. Francsics 5, Császár, Garancsy, Máthé, Práczky

B csoport

Debrecen-UVSE 8:5 (1:1, 1:1, 4:1, 2:2)

G.: Babay 3, Mora 2, Szőke Sz., Süveges, Kállay, ill. Szentesi Á. 2, Tóth Z., Statmári, Kovács Csatlós

FTC-Pécs 15:11 (6:3, 4:4, 4:1, 1:3)
G.: Marnitz G. 5, Tóth M. 4, Irmes, Marko Csuk 2-2, Dőry, Nyéki, ill. Basara 5, Rakonjac 2, Macsi P., Csaba M., Krizsán, Surányi


A csoport

Szeptember 28., hétfő

Kaposvár-Miskolc 7:8 (2:4, 2:2, 2:1, 1:1)
G.: Nikolov 2, Vindisch, Berta, Dobos, Kovács O., Parezanovics, ill. Petkovics 4, Takács, Hegedűs, Somlai, Milicsics

Október 13., kedd

Szeged-Szolnok 6:13 (0:2, 1:3, 2:5, 3:3)
G.: Sedlmayer, Varga II. Zs.,  Sánta, Pellei, Manhercz K., Seman, ill. Kis G. 4, S. Mitrovics 3, Varga Dénes, Vámos 2-2, Varga Dániel, Madaras

B csoport

Szeptember 27., vasárnap

Honvéd-OSC 3:10 (0:4, 0:3, 3:1, 0:2)
G.: Kovács, Illés S., Simon R., ill. Salamon 3, Bátori 2, Drasko Brguljan, Hegedüs, Bundschuh, Juhász, Nagy Á.

Szeptember 30., szerda

KSI-Vasas 8:14 (3:5, 1:4, 4:3, 0:2)

G.: Miklós L., Boros T. 2, Marnitz M., Baj, ill. Bóbis 4, Gyárfás 3, Szarics 2, Várnai, Burián, Steinmetz Á., Takács B. Simon H.