FACEBOOK

Itt vannak a Honvéd új igazolásai

Itt vannak a Honvéd új igazolásai
hozzászólás, 2015.05.29.

Alakul az OB1-es klubok következő évi kerete. A Honvéd ismét a fiatalokra épít, de nem akármilyen "szerzeményekkel" célozza meg a közvetlen élmezőny mögötti helyet a 2015-16-os évadban.

Szerencsénk volt, mert minden külön szervezés nélkül meg tudtuk oldani, hogy egyetlen videón kérdezzük meg a Racionet-Honvéd négy új igazolását. Mindegyikük részt vett ugyanis az elmúlt héten a Benedek Tibor által meghívottak edzésein a Margitszigeten.

Ez önmagában jelzi, hogy nagy tehetségekről van szó.

Fejős Róbert, Kardos Gergely, Kovács Gergő és Kalanovics Balázs a KSI-ből érkezik, s valamennyien nagy reményekkel kezdik majd a klubszezont új csapatukban, Fejős Róbert például már egy év múlva bajnoki döntőt szeretne játszani!

VLV-VIDEÓ:


A Honvéd új igazolásai


- A Honvéd új játékosai állnak itt; Fejős Róbert, Kardos Gergő, Kovács Gergő, és Kalanovics Balázs. Egyszerű a kérdés; miért a Honvéd, és mit vártok az új klubszezontól?

Fejős Róbert: - Miért a Honvéd? A többiek nevében nem tudok nyilatkozni, nekem ez volt az egyik legszimpatikusabb ajánlat, meg azért tudtam, hogy egy-két ember innen lehet, hogy oda fog jönni, tehát az is számított. Mit várok ettől az évtől: jó szezont, jó szereplést.

- Az mit jelent?


Fejős Róbert: - Döntőt, mi mást!?

- Gergő?


Kardos Gergő: - Szerintem ez nagyon jó fejlődési lehetőség, még nagyobb kiugrás lehet nekünk, még jobban meg tudjuk mutatni azt, hogy mennyire jók vagyunk, és igenis oda tudunk érni egy ilyen nagy csapathoz is. Szerintem ez a csapat az első hat közé be fog tudni jutni, aztán a többit majd meglátjuk.

- Köszönöm. Gergő?


Kovács Gergő: - Arra a kérdésre, hogy miért pont a Honvéd: igazándiból a Honvéd a középmezőny elején lévő csapat, és most ugye még el is ment egy-két húzójátékos, még több játéklehetőségünk lesz, ez sokat dobott rajta. Ugye a többiek is jönnek, a közeg biztos, hogy jó, amúgy is jó lett volna, de így még jobb lesz szerintem, ismerős arcokkal. Mit várok ettől az évtől? Sokat szeretnék fejlődni először is, de jó lenne azért oda az ötödik hely környékére beérni.

- Balázs?


Kalanovics Balázs:
- Hát én ugye egy kicsit könnyebb helyzetben voltam, mint a többiek, mert már tudtam, hogy ők oda mennek, így ez eléggé "megnyomta" a választásomat. Én azt várom ettől az évtől, hogy először is sokat játsszak, sokat fejlődjek. Ugye ez a mag együtt marad, ismerjük egymás játékát, de szerintem a többiekkel is jól össze fogunk szokni, fiatal a társaság.

- Sok sikert kívánok nektek először a nyárra, és utána a következő klubszezonra!


- Köszönjük szépen!

(Lejegyezte: Vona Lilla)


Mint már korábban nyilvánosságra került, a Honvéd bajnoki hatodik helyezett csapatából Debrecenbe igazol Lévai Márton és Szőke Szabolcs, Fülöp Bence pedig a Szolnoknál folytatja. Távozik a két japán játékos és a szerb center, viszont ebben az évben is nevezi a bajnokságra az Amerikában tanuló Tóth Bendegúzt a szakvezetés.

Továbbra is a Honvédot erősíti: Dávid György, Fazekas Tibor, Illés Sándor, Kiss Bálint, Kiss Gergely, Simon Adrián, Simon Roland, Steinmetz Barnabás.