FACEBOOK

Galatasaray-Szolnok 12:17

Galatasaray-Szolnok 12:17
hozzászólás, 2015.03.05.

A Szolnok parádés gólokkal, akciókkal, megnyugtató magabiztossággal győzött Isztambulban. Nyilatkozatok, gólok.

Bajnokok Ligája, főtábla, 6. játéknap

B csoport

Partizan Belgrád-Spandau 04 8:6 (2:2, 2:1, 3:0, 1:3)
G.: Mandics, Szubotics, Sztojanovics 2-2, Lazics, Gogov, ill. Miers 2, Mateo Csuk, Jüngling, M. Stamm, M. Restovics

Jug Dubrovnik-Primorje Rijeka 9:6 (2:3, 2:0, 3:1, 2:2)
G.: Boskovics, N. Janovics 3-3, Younger, Constantin-Bicari, Obradovics, ill. Radu, S. Sukno 2-2, Muslim, X. Garcia


Galatasaray-Szolnok 12:17 (2:5, 4:5, 3:2, 3:5)
G.: Janovics, Nikics 3-3, Vukcsevics, Akszentijevic 2-2, Bijik, Korolija, ill. S. Mitrovics, Varga Dénes 5-5, Varga Dániel 3, Tóth Márton 2, Madaras, Alekszics

A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE

B csoport

1. Jug Dubrovnik 15,
2. Szolnok 15,
3. Primorje Rijeka 12,
4. Partizan Belgrád 6,
5. Galatasaray 3,
6. Spandau 04 3 pont


VLV-VIDEÓK (Sport TV):

0:1 - Mitrovics első gólja

1:1 - Nikics első gólja

1:2 - Varga Dénes első gólja, ötméteres

1:3 - Varga Dénes második gólja

1:4 - Mitrovics második gólja

2:4 - Nikics második gólja

2:5 - Varga Dénes harmadik gólja

3:5 - Janovics első gólja

3:6 - Varga Dénes negyedik gólja

4:6 - Janovics második gólja

4:7 - Varga Dénes ötödik gólja

4:8 - Mitrovics harmadik gólja

4:9 - Varga Dániel első gólja

5:9 - Vukcsevics első gólja

6:9 - Janovics harmadik gólja, ötméteres

6:10 - Madaras gólja

6:11 - Tóth Márton első gólja

7:11 - Akszentijevics ötméteresgólja

8:11 - Bijik gólja

8:12 - Mitrovics negyedik gólja

9:12 - Vukcsevics második gólja

9:13 - Alekszics gólja


9:14 - Mitrovics ötödik gólja

10:14 - Akszentijevics második gólja

10:15 - Varga Dániel második gólja

10:16 - Tóth Márton második gólja

11:16 - Nikics harmadik gólja

11:17 - Varga Dániel harmadik gólja

12:17 - Korolija gólja


CSEH SÁNDOR a vlv-nek:

- Magyarországon nagy vetélytársunk az Eger, de természetesen nemzetközi téren drukkolunk nekik, úgyhogy először is gratulálok a Kragujevác elleni győzelmükhöz! Rólunk pedig annyit, hogy nagyon fontos volt ez az idegenbeli mérkőzés. Tudtuk, hogy jobbak vagyunk náluk, de azt is, hogy időnként nagyon veszélyes ez a csapat. A kulcs az volt, hogy tudtunk menni, támadtunk folyamatosan, sok gólt lőttünk és úgy gondolom, hogy mi egy sokgólos mérkőzésen eleve nagyobb eséllyel szállunk vízbe. Nyilván voltak hibák, amiket majd elemezni kell, ebbe most nem szeretnék belemenni, meg kell majd nézni a felvételt.

Azt gondolom továbbá, hogy bár 12 gólt kaptunk, Decker Attila jól védett. A legkritikusabb pillanatokban sikerült jól védekeznünk, a támadásainkat illetően pedig direkt úgy készültünk, hogy gyorsan támadjunk, agresszívek legyünk, ez sikerült is, ez volt ma a győzelem kulcsa.

DECKER ATTILA a vlv-nek:


- Tisztában voltunk azzal, hogy nem lesz egyszerű meccs, azért mégiscsak ide kellett utazni és mindenki tudja, hogy milyen mérkőzések vannak mögöttünk. Természetesen az embereket ez kevéssé érdekli, a lényeg az eredmény.

A 12 kapott gól szerintem nagyon sok, a lőtt 17 gól pedig szuper. Abban kell fejlődnünk, hogy ilyen sok gólt ne kapjunk, mert egy jó csapat ellen ez megbosszulja magát. A védekezést kell tehát rendbe rakni.

Tudtuk, hogy mire számíthatunk a Galatasaraytól, azt is nyújtották, nem ért minket meglepetés. Elsősorban azt erőltették, ahogyan Nikics szenzációs módon értékesíti a lehetőségeit a fától. Ő talán az egyik legjobb ebben a műfajban, nagy százalékban lövi be az ilyen helyzeteit. Persze kellettünk mi is, hogy ez ma sikerüljön neki...

Csütörtök délután érünk haza, gondolom, kicsit mindenki pihenni fog, szombaton pedig már nagyon fontos meccsünk lesz a Honvéddal - szeretnénk első helyen zárni a bajnokság alapszakaszát.


TÓTH MÁRTON a vlv-nek:

- Üdvözlöm a vlv olvasóit! Boldog vagyok, hogy nyertünk és evvel egy újabb lépést tettünk a csoportgyőzelem felé. Jól indult a mérkőzés mert 5:1-re is vezettünk, ha jól emlékszem. Szinte végig tartottuk ezt a nagy különbséget, talán csak a harmadik negyedben tudtak háromra feljönni, de akkor megráztuk magunkat.

Támadó szellemű csapat vagyunk, ennek tudható be, hogy szinte minden meccsen 10 gól felett lövünk és valószínűleg az is, hogy nehéz ellenfelek ellen sajnos 10 felett is kapunk. Ma ez nem volt baj, de ha még jobbak akarunk lenni - márpedig ez a cél -, akkor le kell csökkenteni a kapott gólok számát. Persze, amíg támadásban ilyen meggyőzőek vagyunk, addig evvel nincs is gond!

- A saját teljesítményeddel hogy vagy megelégedve?

- Jól éreztem magam centerben és el is fáradtam. Sokat készültem rá és meg is érte. Délelőtt még Kis Gabit kérdeztem, aki hasznos tanácsokkal látott el a török bekkeket illetően. A akciógóljaimnak örülök, de a lényeg a győzelem, minden más másodlagos. Megyünk tovább, szombaton Honvéd-meccs.