Tóth Márton szilveszteri főzése
Valaki segítsen! Az igaz, hogy a céklát alufóliába csomagolva, kis olívaolajjal, két órán keresztül 150 fokon kell sütőben sütni, hogy finom legyen? Vagy Tóth Marci hülyéskedett?
A DigiSport stábja meglátogatta szolnoki otthonában az Eb-ezüstérmes Tóth Mártont, az idei RTL Klub-os szakácsvetélkedő harmadik helyezettjét, aki különleges halételre hívta meg két játékostársát.
A Sport24 stábja Berkesi Judittal megörökítette a vendégvárás és az étel elfogyasztásának folyamatát.
A két hatalmas lazacszelet normál esetben hat embernek szolgál megfelelő táplálékul, mivel azonban vízilabdázókról van szó, érthető, hogy a "tésztába bújtatott lazac fehér hollandival és sült tésztával" kizárólag a két vendég, Vámos Márton és Mezei Tamás, valamint a házigazda martalékává vált.
A teljes, 15 perces riportfilm, a végén Tóth Marci újévi jókívánságával: