FACEBOOK

Gerendás-üzenet a bíróknak: "Tőlem szabadulni nehéz!"

Gerendás-üzenet a bíróknak:
hozzászólás, 2014.05.16.

Gerendás György lett az FTC szakmai igazgatója. Riportunk a bemutatkozó sajtótájékoztatóról.

Az FTC "leigazolta" Gerendás Györgyöt, aki szakmai igazgató lesz egykori klubjánál. Felelőssége a szakosztály egészének szakmai munkájára kiterjed, a 8 évesektől kezdve a felnőttekig, de az első osztályú csapatot továbbra is Varga Zsolt irányítja. (Mindketten ott ülnek majd a kispadon is, de Varga Zsolt "beszél".)

Gerendás György a sajtótájékoztatón elmondta, edzőként kevés klubban dolgozott pályafutása során (a  BVSC-ben és az Egernél), s eddig nem távozott sehonnan sem bajnoki aranyérem nélkül. Természetesen ezt a "normát" továbbra is szeretné tartani, de most elsősorban azt tűzte ki célul, hogy a klubért teljes szívvel harcoló, elszánt vízilabdázók játsszanak a Fradiban, tehát olyan mentalítású sportolók, akik mindent megtesznek a sikerért. Meglehetős öniróniáról tanúbizonyságot téve, Gerendás azt üzente a játékvezetőknek, hogy nehéz tőle megszabadulni...

A klub költségvetése a következő szezonban a mostaninak duplája lesz, a hivatalos elvárás a 4-7. helyek valamelyikének megszerzése.

Játékosnevekről senki nem beszélt - még a hivatalos sajtótájékoztatót követő "magándiskurzusok" során sem.

Az alábbiakban megtekinthető a sajtótájékoztató szinte teljes videóanyaga a vlv vágatlan felvételein.

VLV-VIDEÓK:


Ambrus Tamás


Nyíri Zoltán


Gerendás György


Varga Zsolt


Válaszok az újságírók kérdéseire