FACEBOOK

Vízilabda-ereklyék árverése - Ambrus Tamás emlékére

Vízilabda-ereklyék árverése - Ambrus Tamás emlékére
hozzászólás, 2015.04.28.

A vlv szerkesztősége különleges tárgyakat bocsát árverésre facebook-oldalán. Az ereklyéket Ambrus Tamás 61-szeres válogatott kapus súlyos betegségének utolsó időszakában kaptuk, hogy az árveréssel segítsük a költséges gyógyulási folyamatot és a családot. Tamás április 16-án meghalt, az összegyűlt tárgyakat emlékére és a család megsegítésére helyezzük képzeletbeli kalapács alá. Íme:

Az ereklyék gyűjtését az Ambrus Tamás melletti szolidaritás érdekében létrehozott facebook-oldal (Szeles György és Andrea Razzi) kezdeményezte. Szeles György egyedi fürdőnadrágot tervezett, amelyen az "A 2013-as világbajnok magyar vízilabda-válogatott Ambrus Tamásért!" felirat olvasható, s a piros-fehér-zöld színű ruhadarabon a világbajnokok és a stábtagok facsimile aláírása látható.

A Ferencváros bajnoki elődöntőbe jutott csapatának játékosai és vezetői egy labdát írtak alá, hogy az árverezéshez hozzájáruljanak.

Ambrus Tamás három évig védett Firenzében, majd hazatérése után, edzői pályafutásának elején visszahívták és négy évig az ottani utánpótlás teljes vertikumának irányítója volt. Olaszországban megszerették, amit az is bizonyít, hogy súlyos betegségének hírére több jótékony célú rendezvényt szerveztek és - hírét véve az árverezési akciónak - különleges tárgyakat juttattak el a vlv szerkesztőségéhez: a Pro Recco egy pólót és egy sapkát - természetesen a világklasszisok saját kezű aláírásával, az olasz válogatott pedig egy póló mellett egy olasz válogatott fürdőnadrágot - mindkettőt autogramokkal ellátva. Az Olaszországból származó ereklyékért külön köszönetet mondunk az anyai ágon magyar Alex Giorgettinek, a Pro Recco és az olasz válogatott játékosának!


Az árverés szabályai.*

A tárgyakra együtt, egy csomagban lehet licitálni. A licitálás helye a vlv facebook-oldala. Az árverés időtartamára az adott poszt alatt csak liciteket fogadunk el, az egyéb hozzászólásokat kimoderáljuk. (Hozzászólni a szintén a facebook-oldalon közzétett képgalériánál vagy itt, a cikk alatt lehet.)

A licitet egyidejűleg az info@vlv.hu emailcímre is el kell küldeni, az ajánlat csak ebben az esetben érvényes. (Ezen az úton vesszük majd fel a kapcsolatot a győztessel.)

Az első licit 50 ezer forint, ez a vlv szerkesztőségének ajánlata, innen indul az árverés. Liciteket 5 ezer forintos végződéssel fogadunk el, tehát az első ajánlat 55 ezerről szólhat és így tovább.

Mind ismeretes, Ambrus Tamást május 4-én hétfőn 14 órától búcsúztatják a Farkasréti temetőben.

Az árverés két nappal később, május 6-án, szerdán éjfélkor zárul.

A PSN Zrt. kezdeményezésére a Pécsi Egyházmegyei Katolikus Karitász nyitott elkülönített bankszámlát, erre várják továbbra is - május végéig - a családnak szánt adományokat. Számlaszám: OTP 11731001-20159443; beírandó közlemény: Ambrus Tamás) Az árverés győztesének ugyanerre a számlaszámra kell befizetnie azt az összeget, amellyel május 6-án éjfélkor megnyeri a licitversenyt, "Árverés" megjegyzéssel, a licitálás befejezésétől számított 10 napon belül. Amennyiben ez nem történik meg, akkor a második helyezett válik jogosulttá kifizetni saját utolsó licitjének összegét, s ezzel győztessé válik (és így tovább.)


Az árverezésre bocsátott tárgyak:

KÉPGALÉRIA


1. Egyedi tervezésű fürdőnadrág, a 2013-as világbajnok magyar férfi válogatott tagjainak és vezetőinek facsimile aláírásaival.


2. A Ferencváros bajnoki elődöntőbe jutott csapatának tagjai (játékosok és vezetők) által saját kezűleg aláírt vízilabda.


3. A Pro Recco csapatának tagjai által aláírt egyesületi póló.


4. A Pro Recco csapatának tagjai által aláírt vízilabda-sapka.


5. Az olasz válogatott tagjai által aláírt hivatalos válogatott-póló.


6. Az olasz válogatott tagjai által aláírt hivatalos válogatott-fürdőnadrág.


*Az aukció szervezője adatfeldolgozója és adatkezelője a STB Tömegkommunikációs Kiadói és Tanácsadó Betéti Társaság. Cégjegyzékszám: 01-06-115559 Adószám: 24457516-3-43

A jelen szabályzat szerint az aukció szervezője és lebonyolítója a vlv, nem a Facebook. A Facebook az aukció szervezésében vagy lebonyolításában semmilyen módon nem vesz részt és a licitálók a Szervezőnek, nem a Facebooknak adják meg az adataikat. A megadott adatokat a Szervező kizárólag a megjelölt célokra használja fel.