FACEBOOK

Végső búcsú Ambrus Tamástól

Végső búcsú Ambrus Tamástól
hozzászólás, 2015.05.04.

Több százan, a rokonokon, ismerősökön, sporttársakon kívül egyszerű szurkolók is végső búcsút vettek az 50 éves korában elhunyt Ambrus Tamástól, a 61-szeres válogatott kapustól, az FTC örökös bajnokától hétfőn, a Farkasréti temetőben.

Ambrus Tamás földi maradványai mellett az egyházi szertartás után Varga Zsolt, Gerendás György és Szécsi Zoltán mondott beszédet. Mindhármuk visszaemlékezésében közös elem volt, hogy mit köszönhetnek személy szerint egykori sporttársuknak, főnöküknek, edzőjüknek - barátjuknak.

Varga Zsolt magát a most betöltött vezetőedzői státuszt, hiszen Ambrus Tamás adta át neki a csapatot önzetlenül, pedig nagyon szerette az edzői munkát. Gerendás György azt, hogy visszatért a Ferencvároshoz, Szécsi Zoltán pedig paradox módon talán egész sikeres pályafutását, hiszen - mint maga mondta: - ha Ambrus Tamás nem sérül meg egy fociderbi közben, nem biztos, hogy be tudott volna kerülni annak idején a BVSC csapatának kapujába.

Az FTC, a Pécs és más klubok vezetői, játékosok, bírók, egykori és mai vízilabdázók kísérték utolsó útjára Ambrus Tamást.

Nyugodjék békében!



vlv-képek




vlv-képek



vlv-képek