FACEBOOK

Véget ért a vlv vb-játéka

Véget ért a vlv vb-játéka
hozzászólás, 2013.08.07.

Tizenhat napon át tettünk fel kérdéseket olvasóinknak, megadva három lehetséges választ, amelyek közül egy volt az igazi. A játék befejeződött. Négyen várhatják izgalommal a sorsolást.



RÉSZLETEK JÁTÉKUNKRÓL

A célunk az volt, hogy a világbajnokság ideje alatt még egy kis plusz izgalmat biztosítsunk, ha a csapat szereplése esetleg nem lenne elég... Egy kicsit a közös szurkolás, egy kicsit a sok új játékossal szereplő Benedek-csapat bemutatása, szurkolóinkkal való megszerettetése is szándékunkban állt, persze tudjuk, hogy nincs nagyobb "népszerűsítő erő" a vb-döntőbe kerülésnél és a finálé megnyerésénél.

A vlv olvasói valójában a magyar válogatott tagjaival játszottak, ugyanis a kérdések jelentős részét maguk a játékosok találták ki, s a buszban (edzésre menet vagy jövet) élénk vitában alakult ki a megfelelő aktuális napi feladat. (Csak egy példa arra, hogy mennyire számított minden szó: ha azt tesszük fel kérdésnek, hogy a három megadott játékos közül melyik játszott pályafutásának egy rövid szakaszában Brazíliában, akkor a Google segítségével azonnal megszerezhető lett volna a megoldás, ezért írtunk "egyik dél-amerikai országot".)

A kérdések nagy része nem okozott gondot olvasóinknak, még olyan esetben is özönlöttek a jó válaszok, amikor nehéznek gondoltuk a megfejtést.

Az utolsó két feladat aztán radikálisan csökkentette a telitalálatosok számát. Először Gór-Nagy Miklós lábmérete "tizedelte meg" a játékosokat, majd az utolsó kérdés, a négyéves Bátori Bence "gólöröm-fotója" tévesztett meg sokakat, általában Bedő Krisztiánra tippeltek, ám Decker Ádám is kapott voksokat.

Csaknem négyszáz olvasóval kezdtük el a vb előtt a játékot, s bár közülük sokan lemorzsolódtak a végére, nagyon sokan úgy is tovább játszottak, hogy már sejtették, hibájuk miatt nem lesz esélyük a labda elnyerésére.

A visszajelzések azt bizonyítják, hogy a játékosok nagyon élvezték a több mint két hétig tartó játékot. Nagyon sokszor kaptunk kedves kommenteket, észrevételeket a válaszhoz vagy egyszerűen rövid magyarázatot, hogy az illető miért az általa elküldött megoldást tartja jónak. Az utolsó "tippadásnál" sokan köszönték meg a játékot, jelezve, hogy mennyire szórakoztatónak találták.

Most pedig mi köszönjük meg olvasóink aktivitását és ígérjük, amíg lesz vlv, máskor is szervezünk hasonló játékot. Hálásak vagyunk a csapatvezetésnek és a játékosoknak a díjért és a játék kérdéseinek kitalálásában mutatott "szuperaktivitásért".

A játék mind a 16 fordulójában négy olvasó adott helyes választ. Közülük sorsolással döntjük el a győztes kilétét. Az időközben világbajnokká vált játékosok és a stábtagok által aláírt labdát személyes egyeztetés után adjuk át neki.

Mindenkinek köszönjük a részvételt!



Utolsó kérdésünkre a helyes válasz nem Bedő Krisztián, nem Decker Ádám, hanem Bátori Bence
Címkék:
Játék vlv-játék