FACEBOOK

Kazany - vlv-játék, győztesek

Kazany - vlv-játék, győztesek
hozzászólás, 2015.08.18.

Eredményt hirdetünk. A vb rendezvénysorozatát végigkísérő szokásos játékunk győzteseinek gratulálunk, köszönjük a játékot minden részvevőnek!

A barcelonai vb és a tavalyi budapesti Eb alatt már megismert játékunk 13+1 fordulóból állt. Minden nap feltettünk egy kérdést és megadtunk három választ, amelyből az egyik volt helyes. Ennek jelölését (1, 2 vagy x) kellett eljuttatni szerkesztőségünkhöz a kérdés publikálásának napján, éjfélig.

A kérdések a kazanyi vb-n szereplő csapat játékosaival és szövetségi kapitányával voltak kapcsolatosak. Volt köztük könnyű és nagyon nehéz is.

A tavalyi játékhoz hasonlóan nem egy, hanem három díjat tűztünk ki, így azok, akik egy-egy rossz választ adnak, nem veszítették el esélyüket.

Három ereklyét kínáltunk, az egyik egy csapatzászló, ilyet ad át a csapatkapitány minden mérkőzés előtt, a bemutatást követően az ellenfél csk-jának, csak ezt aláírták a kazanyi magyar csapat tagjai.

Egy kis vízilabdát szintén aláírattunk a fiúkkal, a harmadik ereklye pedig a két évvel ezelőtti barcelonai aranyérem történetét feldolgozó könyv - természetesen szintén a főszereplők aláírásával.

A csapatzászlót az kapja, aki a legtöbb helyest választ adta a 13+1 kérdésre.

Ha valaki csak egy helyes választ küldött az egész verseny során, ezzel már "megváltotta jegyét" az egyik ereklye sorsolására, de érdemes volt folytatnia, mert a harmadik tárgyat azok között sorsoltuk ki, akik a fődíjra (a zászlóra) már elveszítették esélyüket, nevük viszont annyiszor szerepelt a "sorsolási gömbben", ahányszor jó választ küldtek a megadott határidőig. Az esély így a jó válaszok arányában többszöröződött.

A válaszok összegzése után megállapítottuk, hogy telitalálatot (13+1) egyetlen játékos sem ért el. Ugyanakkor egyetlen hibával 16 játékos zárt, közülük került ki a csapatzászló nyertese, Baumgartner Péter. (Érdekességként megemlítjük, hogy a 16 játékos közül 15-en ugyanannál a kérdésnél veszítették el esélyüket a telitalálatra: nem feltételezték, hogy Decker Attila a nyár során kétszer is sikeresen tért haza vaddisznóvadászatról...)

A játékosok által aláírt kis labda esetében Proksa Gabriellának kedvezett a szerencse, a Barcelona kulisszatitkai című könyvnek a főszereplők által aláírt példányát pedig Terjék Krisztinának juttatjuk el. Gratulálunk a győzteseknek!

A szerencsés játékosokat hétfőn este emailben külön is értesítettük, várjuk visszajelzésüket, hogy egyeztethessünk az ereklyék átadásának ügyében.

Valamennyi játékosnak köszönjük a részvételt!