FACEBOOK

Átadtuk az olimpiai játék díját

Átadtuk az olimpiai játék díját
hozzászólás, 2012.11.25.

A napokban személyesen kézbesítettük annak a játéknak a díját, amit facebook-oldalunkon hirdettünk meg a londoni olimpia alatt.

A magyar olimpikonok egyik hivatalos ruhadarabját, egy pólót írattunk alá valamennyi játékossal, a szövetségi kapitánnyal és a másodedzővel. Minden egyes aláírás alkalmával fotót is készítettünk és a képeket a Játékok alatt folyamatosan közzétettük a facebook-oldalon.

A pólóért "harcba indulók" feladata a játékfelhívás megosztása volt. Összesen 1191 játékost regisztráltunk, közülük sorsoltuk ki a győztest.


Fotógalériánkban megörökítettük a díj aláíróit


Smotzer Anikónak személyesen kézbesítettük a pólót Gödöllőre, s természetesen kértünk tőle egy kis bemutatkozást.

- Gödöllőn élek egy családi házban, a szüleimmel, a nővéremmel és családjával. A polgármesteri hivatalban dolgozom, pénztáros vagyok az okmányirodán. Nagyon szeretem a sportot, az olimpiát végig követtem, nagyon drukkoltam a fiúknak, hosszú évek óta követem a pályafutásukat. Élőben még soha nem voltam vízilabdameccsen, de tévéközvetítést nem hagyok ki, akkor is felkelek, ha hajnalban van meccs. Minden más sportot is szeretek, de azért a vízilabda a szívem csücske. És én azért büszke vagyok a fiúkra akkor is, ha Londonban ötödikek lettek! Minden elismerésem az övék és Kemény Dénesé!

- Miért szereted a vízilabdát?

- Nekem nagyon tetszik. Sokan azt mondják, hogy vontatott, mert a bírók állandóan belesípolnak, én nem így látom, csodálatos gólok vannak, pezseg a medence, nagyon szeretem. Nem csak a játék érdekel, szeretek "képben lenni", nagyon régóta a vlv olvasója vagyok.

- Ki a kedvenc játékosod?

- Kásás Tamás!

- Részt vettél már a vlv korábbi játékain is?

- Nem, ez volt az első. Nagyon reménykedtem, hogy megnyerem a díjat! Borzasztóan örülök, hogy sikerült, biztos, hogy a barátaim, ismerőseim nagyon irigyelnek majd, ha megtudják!


A játék győztesének ezúton is gratulálunk, reméljük, hogy jövőre is lesz még vlv és a barcelonai világbajnokság alatt egy újabb ereklyét kínálhatunk fel a vízilabda rajongóinak!

Címkék:
London díjátadás

6 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs37940
2012.11.26. 21:08

Szerintem inkább attól függ a vlv jövője hogy ki lesz az új elnök és a szövetségi kapitány, ha bejön a papírforma, akkor nem hiszem hogy bármi ok lenne hogy megszűnjön, beleértve a pénzügyi okokat is. (Egyébként pl. hasonló ereklyék árverezésével is juthatna pénzhez a válogatott és a vlv.)

B (régi) hozzászólása
2012.11.26. 16:27

Nem biztos, hogy sikerülne. Egyszer már felmerült ilyen gondolat, jöttek is az érvek, hogy miért NE adjunk pénzt...

lézer hozzászólása
lézer37922
2012.11.25. 20:19

Én is gratulálok a Hölgynek! A VLV-t pedig nem engedjük,hogy elvegyék,ezt már most jól vésse az eszébe akinek ilyen ostoba gondolatai vannak. Akkor majd mi összegyüjtjük a rávalót!

Török Szultán hozzászólása
2012.11.25. 17:09

Daret, pénz, támogatók? :-(

Daret hozzászólása
Daret37920
2012.11.25. 15:39

Héééé! Miért ne lenne jövőre vlv?

oszlej hozzászólása
oszlej37919
2012.11.25. 15:00

Gratulálok a győztesnek! Anikó, nagyon értékes kincs van a birtokodban, egy kicsit irigyellek.