FACEBOOK

Gergely-Martin együttműködés körvonalazódik

Gergely-Martin együttműködés körvonalazódik
hozzászólás, 2012.10.22.

Körvonalazódik az együttműködés a Magyar Vízilabda Szövetség elnöki posztjára pályázó Gergely István vízilabdázó és Martin György jelenlegi MVLSZ-elnök között - ez derült ki az M1 Ma reggel című műsorának hétfői adásából, amelyben mindkét érintett nyilatkozott.

Gergely István a stúdióban foglalt helyet, Martin György telefonon nyilatkozott a kétszeres olimpiai bajnok elképzeléseiről. Mint mondta, neki szimpatikus a Gergely István által vázolt elképzelés, a szövetség közös irányítása, de még nem ismeri a körülményeket, azt sem, hogy lesz-e más pályázó az elnöki posztra és azt sem, hogy milyen anyagi feltéttelek lesznek a következő időszakban.

Arra a riporteri kérdésre, hogy Gergely Istvánnak miben kell fejlődnie, Martin György a nemzetközi területet jelölte meg. Mint mondta, hosszú idő kell ahhoz, hogy ezen a téren elfogadják az embert.

Gergely István a beszélgetés során érzékeltette, olyan együttműködésről tárgyalt a jelenlegi elnökkel, amelynek részeként Martin György a nemzetközi, ő pedig a magyar ügyeket vinné.

Koncepciójának lényegeként Gergely a klubok erősítését nevezte meg. Mint fogalmazott: a jó játékosok a klubokból jönnek, ezért az ő érdekeit szeretné előtérbe helyezni, mert a magyar vízilabda eddig elsősorban a válogatottat jelentette. Megemlítette, hogy akár a bajnoki meccsek időrendjén is változtatna, hogy a szponzorok számára kedvezőbb lehetőségeket teremtsenek.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető.

1 régi hozzászólás

APREAND hozzászólása
APREAND37661
2012.10.26. 09:45

Igen, nyári szabdtéri medencékben OB I meccseket.Sokat lenditene a nézetségen és a sportág népszerüsitésen.