FACEBOOK

Ingyenes kupaparádé a hétvégén

Ingyenes kupaparádé a hétvégén
hozzászólás, 2012.11.05.

A Kékkúti jövőre is támogatója marad a Magyar Vízilabda Szövetségnek - ez volt a legfontosabb bejelentése a Theodora Magyar Kupa hétvégi négyes döntője alkalmából megrendezett hétfői budapesti sajtótájékoztatónak. Nem meglepő, hogy a férfi négyes döntő valamennyi csapata a kupagyőzelmet tűzi ki célul.


A négyes döntőt a korábbi évekhez képest új helyszínen, a Komjádi uszodában rendezik meg, a belépés ingyenes. A kluboktól kapott információ szerint Szolnokról és Debrecenből ingyen szállítják fel a szurkolókat az elődöntőre, Szegeden akkor szerveznek buszutat, ha a csapat bejut a vasárnapi döntőbe. (Érdekesség, hogy a férfi elődöntőbe nem bejutott egriek is busszal viszik Budapestre a szurkolókat - mintegy 2 ezer forintos árért -, ugyanis nagyon bíznak női csapatuk sikerében.)

A szervezők a fentieket is figyelembe telt házban bíznak. A férfi döntőt vasárnap 12.20-kor az RTL Klub élőben közvetíti.

A harmadik helyért nem játszanak, az elődöntők két vesztese bronzérmet kap.

A sajtótájékoztatón Kemény Dénes szövetségi kapitány megemlítette: amikor 16 évvel ezelőtt elkezdte munkáját a magyar válogatott élén, csak Gorskov volt idegenlégiós az első osztályú mezőnyben, a mostani négy döntős csapatban pedig 10 és 15 között lesz a külföldiek száma.

A program

Férfiak

Szombat, elődöntők:
16.30 Debreceni VSE-Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP
18.15 A-HÍD Szeged VE - TEVA-Vasas

Vasárnap:

12.20 Döntő (RTL Klub)

Nők

Péntek, elődöntők:
18.30 Dunaújvárosi Főiskola-Mex Motors - ZF-Eger
20.00 BVSC-Zugló - Hungerit-Szentesi VK

Vasárnap:

10.00 Döntő


vlv-képek


VLV-VIDEÓK:


Martin György a sajtótájékoztatón


Henrik Gotterbarm a sajtótájékoztatón


Kemény Dénes a sajtótájékoztatón


Az érintett klubedzők a sajtótájékoztatón

3 régi hozzászólás

pösze hozzászólása
pösze37791
2012.11.09. 11:23

Az MVLSZ honlapján található info szerint az elődöntő meccseit online is meg lehet nézni, pontosabban itt: http://www.livesite.hu/hu/ Viszont az nem teljesen világos számomra (sem), hogy fizetős, ingyenes, regisztrációs vagy milyen módon, mivel erről viszont semmi információ nincs és regisztrálási lehetőség nincs a honlapon. Kérem, a vlv.hu lelkes csapatát, hogy nézzenek már ennek utána, mivel valószínű, hogy sokan csak így tudják figyelemmel követni a meccseket. (egyébként pedig Hajrá Vasas!...:-)Köszönöm! :-))

balzs hozzászólása
balzs37746
2012.11.05. 17:01

Martin György saját magának is ellentmond ezzel a semleges pálya szöveggel, az előző két évben amikor a vasas nem jutott be a 4-be akkor a Komjádi inkább semleges lett volna, de ha tényleg az lenne a cél hogy semleges pályán játsszanak, akkor pl. Kecskemétre is tehetnék a négyesdöntőt, az nagyjából az ország közepe, minden csapatnak utaznia kellene, van egy szép uszodájuk és jelenleg nincs 4 közé jutásra esélyes csapatuk sem női sem férfi fronton...

balzs hozzászólása
balzs37745
2012.11.05. 16:25

A Szőnyi út után mindenképp előrelépés a Komjádi. A Kékkútinak is be kell látnia hogy az ő marketing érdekeiknek sem jó ha egy sötét kis uszodában rendezik a négyesdöntőt. Az elődöntőkről egyébként nem lesz közvetítés? Légiósok szempontjából azért a Debrecen ment a legmesszebbre, ilyen még biztos nem volt a magyar bajnokságok történetében hogy egy csapatban 5 légiós játszott volna, vagy ha Giorgettit csak félig vesszük annak akkor 4 és fél...