FACEBOOK

Good-bye London!

Good-bye London!
hozzászólás, 2012.08.13.

Véget ért a XXX. Nyári Olimpiai Játékok Londonban. Szubjektív búcsú.

Saját fotóinkkal és Gabrosz videójával köszönünk el a Játékok helyszínétől.

Köszönjük, London!


vlv-képek Londonból



Címkék:
London

20 régi hozzászólás

beles hozzászólása
beles37008
2012.08.16. 13:40

V7-nek és a hozzá hasonló bírózóknak (magyar billentyűzetről írtam ékezet nélkül. Mivel nekem ugy tunik, hogy nem okozott kulonosebb gondot megerteni, igy ezuttal is ekezet nelkul folytatom) 3 vereseget szenvedtunk az olimpian. Szereny velemenyem szerint nem kizarolagosan a birok miatt kaptunk ki haromszor. Nyilvanvalo, hogy boven tevedtek a rovasunkra a torna alatt, de szerintem oriasi butasag es onmagunk amitasa lenne ha a birokon vernenk el sajat kudarcunkat. Az eredmenyjelzo nem hazudik: 3 csapat is jobb volt nalunk adott napon. Raadasul a 3 ex-jugo valogatott mara elorebb tart nalunk. (az elmult nehany ev tetmeccseinek eredmenyeire alapozva) Ahhoz, hogy ez hosszu tavon megvaltozzon, vegre onmagunkba kellene nezni , mindenekelott magunkban keresni a hibat, ugyanis sajat hibainkon legalabb tudunk javitani, ha akarunk. A biroi tevedeseken (vagy akar nevezzuk csalasnak) aligha valtoztathatunk. Viszont az a fajta mentalitas, hogy kizarolag kulso dolgoknak (birok tenykedese) tulajdonitunk veresegeket, kudarcot meg melyebbre assa onbecsulesunket. Termeszetes dolog, hogy kozvetlenul a meccsek utan elkeseredettsegukben edzo vagy jatekos szajabol elhangzik a birok tenykedese, mint egyik fo oka a veresegnek. Oket nincs jogunk ezert megroni. Eveket keszulnek azert, hogy az olimpia 2 heteben sikeresen szerepeljenek - teljesen ertheto az elkeseredesuk, amikor nem az elvart eredmeny szuletik. Azonban gyanitom, ha hetekkel kesobb, mar tiszta fejjel, az erzelmeiket egy picit hatterbe szoritva felidezik a tortenteket, egyre kevesebbszer kerul majd szoba a birok tenykedese. En csak ezt tettem szova korabbi hozzaszolasomban is es tartom a velemenyem, hogy idonkent nem art magaba nezni az embernek es keresni, h mit rontott el - nem pedig kulso tenyezoket elohuzni, amivel onmagunkat becsapjuk es onigazolast keresunk a kudarcra, mert az SZANALMAS dolog raadasul azzal nem is jutunk elobbre. Hajra magyar polo! Koszonjuk a londoni olimpia szep momentumait (fokent az amerikai es spanyol meccs) valamint az elmult evek (korabbi olimpiak) megannyi oromteli pillanatat! Legendak vagytok! Egyuttal sok sikert az uj generacionak es a maradoknak a folytatashoz!

V7 hozzászólása
V737002
2012.08.15. 13:39

Kedves beles! Köszi, de a lekezelő kioktató, pökhendi stílusodat tartsd meg magadnak, meg a kedves édes anyádnak! Meg a hozzám hasonló bírózóknak? Ne általánosítsál jó? Ha más bírózásával van bajod, akkor írj pl. Szabó Zoltánnak: \"A non plus ultra pedig a labda nélküli kiállítás volt a végén. Ilyen tétnél, egy olimpiai negyeddöntőben ez az ítélet azt jelenti, hogy gólt lőttek a partról. Ez nem tévedés volt, hanem CSALÁS.\" http://vb.sportklub.tv/article/vizilabda/1208/hu_73651/ Igen Kásás úriemberként nyilatkozott, és fejezte be a vízilabdás pályafutását! /Gondolom, az Olimpia szellemisége miatt is nyilatkozott így!/ De itt pl. arról beszélt, hogy eltiltana játékvezetőket örökre: http://www.vlv.hu/news/7348/ujabb-bosszanto-vereseg-montenegrotol Kedves beles! Néha használhatnád a magyar ékezeteket is! Vagy rokona vagy Balfanbayev játékvezetőnek, vagy Giorgetti- nek? Ezért külföldről írsz, és nincs magyar ékezetes billentyűzeted?

lézer hozzászólása
lézer36992
2012.08.14. 19:45

qqcska Nem ,nem térképész néven irok,más a stilus,ha nem vennéd észre,én azt gondolom hogy Horkai összeségében jól csinálja amit csinál,és jó ötlet volt elinditani a junior válogatottat az ob1.ben,még akkor is,ha folyamatosan kikapnak. És tudod miért is jó ötlet,mert ezeknek a fiúknak a 80-90% a nem kapott volna szerződést,és ott kuncsorgott volna vidéken,hogy hadd játszhasson,nézd meg,hogy tavaly,hány kiöregedett ifi kapott szerződést. OB1-ben. Irtam,igaz nevet nem,de ki lehet keresni,nosza. Továbbra is szeretem mikor lebutáznak,és ha ezt egy tős-gyökeres fővárosi teszi már megérte felkelni ma is!:-) sculler Megtisztel válaszod,köszönet érte.

sculler hozzászólása
sculler36991
2012.08.14. 19:20

Kedves lézer ! Csak most olvastam az esti bejegyzésedet, félreértettél ! Bár nyílván jól elbeszélgetnénk a vizilabdáról, sőt tuti vagyok, hogy még a világot is megválthatnánk. Nincs azzal semmi baj ha valaki nem szereti Kemény Dénest, nem ért egyet a válogatási elveivel stb. stb. sőt vállalja is ezt fórum szinten, én nem ezért írtam. Nekem csak az szúrta a szemem, hogy valakit Kemény Dénes fizetett emberének tituláltál, olyat akit nem is ismersz, sőt a VLV hátterét, előzményeit, indulását és egyáltalán a jelenét nem ismered. (Ha tévedek, elnézést, de akkor osszad meg velünk is az infókat, mert így csak légből kapottnak tűnik) Ugye azt írtam, biztos megérdemelted, hogy moderáltak, valószínűleg demagóg és főként szalonképtelen voltál. Nos ennyit, vegyél egy nagy levegőt és nézzél sok-sok pólómeccset ! Ja és jussak eszedbe amikor majd egyszer úgy érzed csalnak a magyar bírók a Vasasnak, az Egernek a Közgépnek, a Szegednek, Kósa Lajosnak, mittudom én kinek. Nem, nem csalnak, hanem ennyire nem értenek hozzá !!

qqcska hozzászólása
qqcska36989
2012.08.14. 16:08

lézer, nem te szoktál irogatni térképész néven is??? tőled is megkérdezem: kik azok, akiket be kellett volna még válogatnia Horkainak ún. vidéki csapatokból??!! egyébként ha végignéznéd a fiúk születési helyeit, vagy csak néhányuknál előző klubjukat, de mindenek előtt a tavalyi ifi bajnokság tabelláját, akkor nem pötyögnél bele a gépbe ekkora butaságot...

lézer hozzászólása
lézer36987
2012.08.14. 11:31

48kg vagyok!Sajnálom,h lemondtál róla,küldtem volna fotó-t. Tisztelt Szerkesztő Úr! Ne moderáld kérlek,köszönöm. \"Az embert nem a hite-vallása, hanem a tettei minősítik.\" Én ezt másként látom:,volt egy nagy generáció,és az Ő farvizükön eddig lehetett hajókázni. Az utolsó mondat, magaslabda!A probléma,hogy nem csak szarvasra.Ugye?

beles hozzászólása
beles36986
2012.08.14. 10:42

V7-nek es a hozza hasonlo \"birozoknak\" : attol nem leszel kevesebb, ha elismered egy vereseg alkalmaval, h az ellenfel az adott napon jobb volt. Tudni kell emelt fovel vesziteni. Nyilvan en sem vagyok szakember, es ez csak az en sajat velemenyem, de javaslom, hogy keress ra Kasas Tamas olasz meccs utani nyilatkozatara. Az esetleg hitelesebb, mint az en velemenyem. Nem \"birozott\" , csupan sportszeruen elismerte, h ma az olaszok, ennyivel is , de jobbak voltak. Emelt fovel tudott vesziteni a vilag valaha volt egyik legjobb polo jatekosa. Gondolj erre a nyilatkozatra, amikor valami nem ugy sikerul az eletben, ahogy eltervezted. Segiteni fog!

disconto hozzászólása
2012.08.14. 10:28

Lézer, elmesélnéd nekem, hogy mi a bajod van Kemény Dénessel? Úgy beszélsz (írsz) róla mint ha legalábbis ismernéd vagy tudnál róla bármit is ami alapján így beszélhetsz egy ilyen elismert emberről mint ő! Róla legalább tudjuk, hogy mit tett a magyar sportért és azon belül a vízilabdáért, de rólad csak annyit tudunk, hogy minden nap leülsz a géped elé és a klaviatúra segítségével, dagadt seggedet a foteledbe meresztve írogatod a hülyeségeidet! Bár nem mint ha valaha meg akarnék tudni rólad ennél többet! Szegény Dénes biztos rálőtt egy szarvasra amit te már kinéztél magadnak ugye?

lézer hozzászólása
lézer36983
2012.08.14. 08:14

Szép jó reggelt! Olyan okosak vagytok!!!(ez nem pejorativ). Végre kezditek érteni,már csak az a kérdés,hogy miért nem voltak olyan játékosok?,nyilván \"zseniket\" nem könnyű pótolni,de mint tudjuk pótolhatatlan ember nincs.Bemásoltam két mérkőzés jegyzőkönyvét az volt az \"útelágazás\",akkor és ott az a döntés született,hogy a fiatalokkal nincs esély a szerbek ellen(mintha más nem is létezne),igy egy másik útra irányitódott a csapat,aminek már tudjuk az eredményét. Még az a szerencse,hogy nem foghatjátok rám ,hogy utólag okoskodom. Nagyon büszkék lehetünk a magyar sportolókra,intelligensek, okosak,szerények,.... Sajnos ezt nem mondhatjuk el a mi első számú vezetőnkről. - Vannak benyomásaim, érzéseim, gondolataim, de úgy gondolom, hogy ha az olimpiát pár héttel később fogom értékelni, akkor sem lesz késő. Végül is csak a szurkolók és a vizilabda társadalom várja,hogy ez megtörténjen,bár tudom nehéz vállalni a felelősséget,nagyon nehéz! Persze mi a kockát is labdának nézzük,igy fogjuk be a szánkat,és várjunk türelmesen,hogy mi lesz a következő hülyités.

KerbiT hozzászólása
KerbiT36982
2012.08.13. 23:00

Kedves V7! Elolvastam, az általad linkelt cikket. Megjegyzem nekem sem a kedvenc hírportálom, de van benne igazság(sajnos). Az, hogy miért nem vittek ki több fiatal játékost... valószínű azért, mert nem áll rendelkezésre, ilyen kaliberű játékos, aki egy-egy idősebb zsenit ki tudna szorítani a keretből, és ez sajnálatos, az utánpótlásra nézve. A bírói támogatás, vagy éppen nem támogatás kérdése... Tény, hogy minket réges-rég óta nem támogatnak, és kénytelenek vagyunk ellenszélben küzdeni. Az olaszok egyenrangú bíráskodás mellett nem tudtak volna megverni minket, ebben szinte biztos vagyok. Írtad, hogy a Szerbek és a Horvátok alaphangon jobbak nálunk. Ezzel kicsit vitatkoznék, ugyanis volt szerencsém látni a szerbek utolsó meccseit, és azok alapján (különösen az auszi meccs alapján) azt gondolom, hogy egy nagyon egál szagú elődöntőt vívtunk volna velük, de tudjuk, hogy a hosszabbítás, sose kedvezett nekünk... na meg persze ez nem is történt meg, kár erről beszélni. A Horvátok szerencsések is voltak, hogy nem a 2004-es csapatok ellen kellett játszani, ugyanis, nem voltak végig hatalmas, \"magyaros megoldásaik\", viszont azt amit tudtak, nagyon jól csinálták, mert hagyták hogy csinálják.. persze ez mit sem von le az érdemeikből. A sportdiplomácia kérdése... azt gondolom, hogy ideje lenne, megbecsült nagy múltú, sportembereket a megfelelő pozícióba helyezni, az talán lendítene a dolgokon....

lézer hozzászólása
lézer36981
2012.08.13. 22:17

Olvastam,és végre látom van vidékről is játékos,bár még mindig nem elég,de jó uton halad a vizilabda ,hogy mint kosárlabdában,Budapesten csak tv-ben lehet majd látni,és akkor most lehet mondani,hogy megint milyen butaságot beszélek . A 93-as korosztály EB-kerete: Kapusok: Bendes Viktor, KSI - 1993 Péterfi Mihály, Vasas - 1994 Molnár Dávid, Szeged - 1993 Mezőnyjátékosok: Jansik Szilárd, KSI - 1994 Boros Tamás, KSI - 1993 Telegdy András, BVSC - 1994 Berta József, BVSC - 1994 Tóth Bendegúz, Honvéd - 1993 Lőrincz Bálint, Eger - 1994 Szedlmajer Tamás, UVSE - 1995 Csapó Miklós, KSI - 1993 Zalánki Gergő, Eger - 1995 Gyárfás Tamás, UVSE - 1994 Bedő Krisztián, BVSC - 1993 Sánta Dániel, FTC - 1994 Német Tóni, KSI - 1994 Palotás Gergely, Szeged - 1993 Francsics Dávid, FTC - 1993 Ugye nem gondoljuk komolyan,hogy vidékről hárman,mikor p.l. a Szentesben vagy máshól is hasonló korúak játszanak OB 1-ben. Már itt elkezdődik a csókosok időszaka és folytatódik,folytatódik,lásd az Olimpián, 63 percet játszó játékost,na p.l. ezért lettünk ötödikek.

balzs hozzászólása
balzs36980
2012.08.13. 21:12

Nem tudom ki olvasta, ki nem azért belinkelem a szövetség honlapjáról a legfrissebb interjút Horkai György utánpótlás kapitánnyal: http://mvlsz.hu/3/index.php?n=5&tartalom_id=3802&area=341 arról, hogy mi is a helyzet konkrétan az utánpótlással jelenleg és hogy szeptember másodikán kezdődik a junior EB, ahol majd az \"eredményjelző tábla is megmutatja\" hogy hol is áll az utánpótlásunk Európában és egyúttal szurkolhatunk is nekik. Már aki Franciaországban jár, mert gondolom közvetítés erről nem nagyon lesz... Hajrá magyarok!

hiribi hozzászólása
hiribi36979
2012.08.13. 21:06

Kedves Lézer ! Azt hiszem félreértettük egymást. Nem gonoszkodni akartam. Én szeretlek Téged és ezt tényleg nem iróniából mondom. És ennek jeléül, ha így kívánod akkor nem szólítalak meg többé (csak ha kifejezetten kéred). Szia!

lézer hozzászólása
lézer36978
2012.08.13. 20:04

Szivesen beszélgetek vizilabdáról,bárkivel. Veled is sculler,sőt nagyon kivácsivá tettél! Az ugye moderálandó,ha szóvá tesszük,hogy egy 12 éves gyermek autogram helyett azt kapja\"neked nem adok\".? hiribi \"Sir Lovag\"(Dumi után):-))) Vizilabda,irj már valamit és ne gyalázkodj,Jézus ilyenkor ugyan mit gondol Rólad?Vagy ezt tanúltad a templomban? De tudod mit ha Te vagy a felnőtt világ akkor én inkább maradok gyermek! Tényleg ne szólits meg többé,mert csak gonoszkodni tudsz!

V7 hozzászólása
V736977
2012.08.13. 19:53

Itt egy érdekes cikk a vízilabda válogatottról, nem a kedvenc hírportálomról: http://stop.hu/velemeny/ennyit-tudunk-vagy-ennyit-hagytak/1073662/ Rövid idézet belőle: \"Az olaszok elleni meccset egy kocsmai kivetítőn néztem végig. Kis híján leütöttek a környékemen ülő derék alkoholfüggők, mert mindig előre bemondtam, hogy mikor lesz kiállítás, vagy kontra. Nem azért, mert olyan okos vagyok, hanem azért, mert a bírók gátlástalanul és bután csaltak, egyszerű volt kitalálni a következő lépésüket..\" Én is kb. ebben a cipőben jártam, előre lehetett tudni, hogy mikor mit fújnak a gennyes bírók! Csak én nem kocsmában, hanem baráti körben néztem a meccset! Ha az olaszokat le is győzzük, feltehetőleg akkor sem végzünk a negyedik helynél előrébb, mert a szerbek és a horvátok bírói csalás nélkül is jobbak nálunk sajnos! Talán az égiek akarták így, hogy két győzelemmel búcsúzzunk! Arra tud valaki választ adni, hogy miért utálják ennyire a magyar csapatot a bírók, és miért csak a magyar vízilabda válogatottat? Mert szerintem a Kemény csapat sorsa, már a tavalyi világbajnokságon eldőlt! Akkor bebizonyosodott, hogy bármit megtehetnek velünk, aljas módon elcsalták a szerbek elleni elődöntőt, majd a bronzmeccsen, még a kiállított horvát játékos is nyugodtan blokkolhatott! Itt már beépült a magyar játékosok fejébe, hogy bármit csinálhatnak, úgy sem nyerhetnek! Nem csodálom, hogy Varga Tamás is kiakadt a bírókra az olasz meccs után. Ő nem volt részese az elmúlt négy év kudarcainak, nem szokott ehhez hozzá! Fájdalmas volt nézni, hogy így szenvedtek a Nagy Magyar Vízilabda Bajnokok! Sokan megkönnyeztük ezt a csapatot! De, hogy miért ilyen hulladék a sportdiplomáciánk, arra tudja valaki a választ?

hiribi hozzászólása
hiribi36975
2012.08.13. 18:44

Kedves lézerina! Ha tényleg nő vagy (mondjuk ebben nem vagyok biztos, már csak azért sem mert te mondtad és a kisgyerekek néha szoktak füllenteni) akkor is áll a korábbi diagnózisom rólad. Tehát maximum kislány lehetsz ilyen érzelmi világgal, akkor viszont semmi gond. Ha felnőtt vagy akkor viszont nagy a probléma. Szerintem mihamarabb kezeltesd magad, ma már nagyon sok lehetőség van az ilyen jellegű terápiákra. Várunk vissza gyógyultan. Addig is Isten Áldjon! Imádkozni fogunk érted.

sonpinori hozzászólása
2012.08.13. 18:44

Kedves szerk. ! A fiúk mikor érkeznek a repülőtérre ?? Köszönöm !

tappancs hozzászólása
2012.08.13. 17:18

Kedves VlV! Válogatott mikor érkezik a repülőtérre? Köszönöm!

sculler hozzászólása
sculler36969
2012.08.13. 14:55

Kedves \"lézer\" Nyílván a szerkesztő urat nem kell megvédeni, de nem tudok elmenni szó nélkül a bejegyzés mellett. Tisztelettel közlöm, hogy már akkor a szerkesztő úr mellett ültem a vizilabda meccseken amikor még nem volt szerkesztő úr ! Ő most nem tudja ki vagyok, de nem ez a lényeg. A sportág szeretetét, az alázatot amivel tájékoztat (Ő és csapata) díjazni kell (ene!!), nem köpködni, hogy Kemény Dénes bérenc ! A működéshez, működtetéshez szükséges szponzoráció olyan szintű, hogy fizetésről beszélni egész egyszerűen becsületsértés. Az ilyen jellegű tájékoztatás is megjelent már ezeken az oldalakon, bár Te akkor még biztosan nem voltál szakember. Megmondom őszintén ritkán olvasom a hozzászólásokat mert egy-egy kiélezett meccs után (bocs bajnokikra gondolok) soha nem indulatmentesek a bejegyzések. Megjegyzem hetente ott ülök az uszodában nem csak a kedvenc csapatom meccsein, hanem más OB I-es, sőt női meccseken is. Ezzel szemben több éve nem voltam válogatott meccsen, hogy miért az az én döntésem. Egy dolog biztos, ha téged moderáltak ezen az oldalon biztosan megérdemelted. Van egy javaslatom, nézzél végig néhány szezont a medence partján, mondjuk a leghátsó sorból és próbálj meg független maradni a szurkolástól. Döbbenet mennyire más dolgot lehet olyankor tapasztalni a vízben történtekkel kapcsolatban. Üdvözlettel és további szép nyarat, már ami maradt belőle.

lézer hozzászólása
lézer36966
2012.08.13. 10:34

Szerkesztő ÚR! Látom nem tetszik tudni,hogy tudom! 32 nevem volt stb A törlésekkel kapcsolatban,nézze még csak nem is a moderáció szerint járnak el hanem a szerint, hogy ki aki behódol és ki az aki statisztál Kemény Dénes-nek. Nyilván értem én Önt is ,hisz onnan kapja a fizetésését,és oda nem .......unk ahonnan enni kapunk,teljesen jogos és becsülendő. Minden bejegyzésem mentve van,tehát bármikor tudom prezentálni,ha gondolja bemásolom,de nem hiszem hogy ez a cél. A cél a Magyar Törvények betartása,nem a Moderációs alapelvek,hanem a Törvények szerintem, kár erről vitatkozni,esetleg pereskedni. Jobban örültem volna,ha a vizilabdáról beszélgetnénk.pl. arról hogy ezek a csodálatos emberek,hogyan kerültek ebbe a helyzetbe,hogy ilyen körülmények közt kell befejezni a pályafutásukat.