FACEBOOK

Vasas-Eger 1:0

Vasas-Eger 1:0
hozzászólás, 2012.04.23.

Bajnoki döntőhöz méltó, rendkívül jó mérkőzésen a Vasas egygólos győzelmet aratott a bajnoki döntő első mérkőzésén. Visszavágó csütörtökön, Egerben. Nyilatkozatok, fotók, kedden a meccs góljai.

Vodafone OB1, döntő, első mérkőzés

Vasas-Eger 6:5 (2:0, 1:2, 0:2, 3:1)
Komjádi uszoda, v.: Németh, Juhász
Vasas: Nagy V. - Decker, Boskovics 1, Katonás, Vörös, Kiss G. 2, Vámos 1, Drasko Brguljan 1, Steinmetz B. 1, Takács, Steinmetz Á. Vezetőedző: Földi László
Eger: Szécsi - Gerritse, Bátori, Graham 2, Hosnyánszky, Kovács G., Mezei 2, Varga II. Zs., Seman, Binder, Chilkó, Bundschuh, Biros 1. Vezetőedző: Gerendás György
Gól - emberelőnyből: 3/10, ill. 3/11
Kipontozódott: Decker (25.p.), Bundschuh (24.p.)

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÜNK A MÉRKŐZÉSRŐL

CSURKA GERGELY BLOGBEJEGYZÉSE A MÉRKŐZÉSRŐL

A következő meccs csütörtökön, 18.30-kor lesz Egerben.

A bajnoki cím megnyeréséhez az egyik csapat két győzelmére van szükség.

A SPORTKLUB GÓLÖSSZEFOGLALÓJA


A SPORTKLUB PÁRHUZAMOS INTERJÚJA SZÉCSI ZOLTÁNNAL ÉS NAGY VIKTORRAL


vlv-képek



Ágnes-képek


VLV-VIDEÓK (SportKlub és vlv):

1:0 - Kiss Gergely első gólja


2:0 - Drasko Brguljan gólja


2:1 - Mezei első gólja


2:2 - Graham első gólja


3:2 - Boskovics gólja


3:3 - Biros gólja


3:4 - Graham második gólja


3:5 - Mezei második gólja


4:5 - Vámos gólja


5:5 - Kiss Gergely második gólja


6:5 - Steinmetz Barnabás gólja


Varga II. Zsolt nyilatkozata


- Zsolt, épphogy lefújták a meccset, iszonyú izgalmas volt.

- Igen, nagyon nagy csata volt. Megmondom őszintén, nem erre számítottam a végén, az egész meccs képe alapján azt gondoltam, hogy legalább döntetlen lesz a rendes játékidő minimum. Végig vezettünk, jól játszott a csapat, azt gondolom, hogy a végén megvertük magunkat, az utolsó negyedben egy emberfórt lőttünk be, Peti, ha jól emlékszem, és kihagytunk hármat. Így nem lehetett a mérkőzést megnyerni.

- Én úgy gondolom, hogy két abszolút egyenlő csapat harca volt ez. Lehetett volna fordítva is, sőt az utolsó negyedben úgy nézett ki, hogy fordítva lesz.

- Igen, elég kiegyenlített volt a mérkőzés, mind a két oldalon mind a két csapat odafigyelt nagyon a védekezésre, látszik is a lőtt és kapott gólokon. Azt gondolom, hogy ez a védekezések csatája volt, és hát mi többet hibáztunk. Mint mondtam, az utolsó negyedben dőlt el igazából a mérkőzés.

- Hány meccses döntő lesz?

- Most már három! :)

- Itt kell nyernetek...

- Ma egyszerűbb lett volna nyerni szerintem, mint szombaton lesz, de úgy látszik, nem szeretjük az egyszerű feladatokat. 

- Köszönöm, csütörtökön találkozunk!

- Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Bátori Bence nyilatkozata


- Bence, egészen kicsi hiányzott ahhoz, hogy meglepetést szerezzetek, és nagy lépést tegyetek a bajnoki cím felé. Milyen érzéseid vannak? Nagyon el vagy keseredve?

- El vagyok keseredve, de igazából ez csak pár percig fog még tartani, mert nincs idő arra, hogy elkeseredjünk, csütörtökön lesz egy meccs Egerben, ahol nyerni szeretnénk, és nyerni fogunk. Azért vagyok most egy kicsit elkeseredve, mert úgy érzem, hogy a mi kezünkben volt a meccs, átvettük az irányítást a közepén, és a végén kicsúszott a kezünkből, és ez így nagyon-nagyon bosszantó.

- Min múlott? Mitől csúszott ki?

- Ez jó kérdés. Szerintem kielemezzük holnap és holnapután. Én személy szerint, amit tudok mondani magamról, nem úgy ment a játék, ahogy kellett volna, de ezt csütörtökre mindenféleképpen kijavítom, és belövöm a helyzeteimet.

- Jó, hát ezt meg fogjuk nézni. Mem nyomaszt majd titeket kicsit, hogy az életetekért kell játszani?

- Nem. Nem hiszem, hogy minket nyomasztana az, hogy Egerben hazai pályán játszunk, szerintem ez senkit nem nyomaszt. Úgy érzem, hogy fantasztikus hangulat lesz, és egy nagyon jó meccsen akarunk nyerni, de lehet rossz meccs is, a lényeg, hogy nyerjünk.

- Köszönöm szépen.

- Én is köszönöm.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Nagy Viktor nyilatkozata


- Gratulálok Viktor, foglald össze milyen meccs volt!


- Számunkra ez nagyon nehéz meccs volt, mert úgy érzem, hogy maximálisan mindent kiadtunk magunkból a Dubrovnik ellen, és elég közel, ez alatt a másfél hét alatt az ötödik, vagy nem tudom hányadik rangadónk. Úgy érzem ma is, ami bennünk volt, azt kiadtuk. Nagyon elfáradtunk, ez a fáradtság most kijött. Nagyon örülök annak, hogy úgy jött ki, hogy nyertünk. Biztos vagyok benne, hogy sokkal lazábban és könnyedebben tudunk játszani Egerben.

- Sok veszíteni valótok nem lesz, legfeljebb lesz egy harmadik meccs.


- Ez így van, de úgy érzem, hogy a csapat mindent kijátszott magából most és sokkal jobb állapotban leszünk Egerben.

(Lejegyezte: Tina)



Katonás Gergő nyilatkozata


- Gergő, gratulálok a győzelemhez! Azt hiszem, hogy ilyen meccsekkel lehet a szurkolókat kicsalogatni ide. Gondolom a tévében sokan nézték. Hogy élted meg belülről?

- Nagyon elfáradtam. Nagyon küzdős meccs volt. Nem ment úgy elöl, ahogy az elmúlt meccseken, de hátul stabilak voltunk és ennek köszönhetően sikerült végül is nyerni, úgyhogy örülök neki.

- Az emberelőnyöket nem nagy százalékkal értékesítettétek, ennek mi az oka?

- Hát, sokszor csak egy hajszálon múlt, épphogy kapufa lett, rossz helyre húztuk a labdát. Meg az Eger nagyon jó csapat és nagyon jól is védekezett. Felkészültek belőlünk, úgyhogy nem volt könnyű dolgunk, ezért is különösen nagy értékű hogy nyerni tudtunk.

- Csütörtökön hogy utaztok le? Minden mindegy, csak nyerhettek, vagy kifejezetten szeretnétek ott ünnepelni?

- Nálunk van az előny, a lélektani előny is. Mi ott igazából nyugodtan játszhatunk. Ők vannak otthon, rajtuk van a győzelmi kényszer. Mi azzal a tudattal játszhatunk, hogy ha esetleg nem nyerünk, akkor is itt a Komjádiban van a döntő meccs. Úgyhogy mindenképpen kedvezőek az előjelek.

- Meglátjuk, csütörtökön találkozunk. Köszönöm szépen, jó pihenést.

- Köszönöm.

(Lejegyezte: Danna)



Steinmetz Ádám nyilatkozata


- Ádám, most mondtad a Vasas elnökének, hogy így legalább izgult. Ez volt a cél?


- Nem, hanem, hogy megnyerjük ezt a nagyon fontos mérkőzést, a bajnoki döntő első találkozóját. Arra próbáltam célozni, hogy az elmúlt két meccsen nem kellett sokat izgulniuk a szurkolóinknak, mert nagyon jól játszottunk. Ma kevésbé, különösen támadásban, a védekezésünk jó volt Ezúton is le a kalappal Nagy Viktor előtt és a csapattársaim előtt, nagyon sok blokkot is kapott. A támadójátékunk döcögött, azért az látszik, hogy az Eger nagyon jól felkészült belőlünk. Közel két hetet pihentek erre a rangadóra és fizikálisan fel tudták velünk venni a versenyt, ez azért az idei szezonban elég kevés csapatnak adatott meg.

- Az Eger nagyon jól játszott és csütörtökön náluk lesz, az ő hazai pályájukon a meccs. Mire lehet ott számítani?


- Nagyon remélem, hogy Vasas győzelemre, most szusszanunk egy picit. Nem fogunk feltartott kézzel menni oda, az a célunk, hogy visszahódítsuk a bajnoki serleget, ami pillanatnyilag Egerben van. Egy idegenbeli győzelemmel viszont meg tudjuk szerezni.

- Köszönöm szépen.


(Lejegyezte: Tina)



Steinmetz Barnabás nyilatkozata


- Barna, azt hiszem, erre mondják azt, hogy meccset eldöntő gólt dobtál. Kérlek, foglald össze, hogy milyen mérkőzés volt! Mi kívül, a parton nagyon izgultunk és élveztük.


- Örülök, hogy élvezetes mérkőzést láthatott a publikum, azok, akik úgy döntöttek, hogy hétfő este kilátogatnak a Komjádi uszodába. Kemény, küzdelmes mérkőzés volt. Tudtuk, hogy az Eger abszolút nem feltett kézzel fog ideérkezni. Sokaknak volt olyan véleménye, hogy ha ők látták a Dubrovnik elleni meccsünket, akkor esetleg el fognak retteni, hogy milyen jók vagyunk – na hát ez nem így működik. Tudtuk előre, hogy ez egy ilyen nagyon szoros, nagyon brusztos, kemény meccs lesz, és fel lesznek szívva, meg akarják mutatni, hogy nagyon kemény ellenfél és meg is mutatták, tehát 5:3-ra még ők vezettek. Hála istennek, hogy utána két nagyon fontos emberelőnyt - az azt megelőzőkkel ellentétben - higgadtan, jól kijátszva és pontosan sikerült értékesíteni. Az a gól a végén tényleg meccset eldöntő gól volt, mert utána már nem esett több gól. Habár Ádám góljánál úgy láttam, hogy hajszálon múlott, mert a 30-as idő pont lejárt, de még a nagy órán volt 1 másodperc. Azt hiszem, semmi különbség nem lenne, hogyha 7:5-re vagy így most, hogy 6:5-re győztünk. A fontos a győzelem, az biztos, hogy Egerben még ennél is keményebb meccs várránk.

- Nagyon kicsi különbség van a két csapat között, ha van egyáltalán, és az Eger hazai pályán nagyon erős. Mire számítasz ott?

- Igen. Na most ebben volt egy olyan lélektani dolog, hogy ők most úgy jöttek ide, hogy ezen a meccsen csak nyerhetnek. Tehát abban az esetben, hogyha sikerül minket legyőzniük, akkor ez nekik "bónusz", úgymond. Abszolút nem terhelte őket sem az esélyesség terhe, sem pedig a kötelező győzelemnek a terhe, az inkább minket terhelt. Most jön az a mérkőzés Egerben, amiről nagyon jól tudják, hogy ha nem győznek, akkor vége van. Nem szabad, hogy mi nagyon felszabadultan menjünk Egerbe, és úgy gondoljuk, hogy a bajnoki cím már megvan. Én biztos vagyok benne, hogy ott is egy gól fog dönteni ide vagy oda, Ez az Eger annak ellenére, hogy a szezon elején mindenki azt gondolta, hogy nem lesz olyan erős, mint tavaly, nagyon összekapta magát, nagyon lelkesen játszottak. Gratulálok nekik, tényleg, hogy egy olyan teljesítmény után, amit az év során nyújtottak, ami alapján sokan azt gondolták, hogy ők talán nem lesznek még a döntő közelében sem, annak ellenére bejutottak a döntőbe, a mi dolgunkat is megnehezítették és meg is fogják még úgy gondolom.

- Köszönöm szépen Barna, jó pihenést.


(Lejegyezte: Tina)


KISS GERGELY A SPORTKLUBNAK:

- A Vasas egyik legjobbja Kiss Gergely, aki két gólt dobott a bajnoki döntő első mérkőzésén. Gergő azt hiszem ez valóban, igazán jó reklámja volt a magyar vízilabdának, ez a döntő illetve a döntőnek az első mérkőzése. Két góllal elmentetek a meccs elején, aztán a harmadik negyedben már két gólos előnye volt az Egernek, a végén azonban ti örülhettetek.


- Megpróbálok szájról olvasni. Köszöntök minden kedves tévénézőt. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem számítottunk rá, hogy „nyögvenyelős” meccs lesz. Annyira jól ment az elmúlt időszakban a csapatnak, az alapszakaszban megnyertük az utolsó három rangadókat nagy gólkülönbséggel. Ugye a Honvédot egy gyengébb meccs után kétszer legyőztük az elődöntőben. Utána a Dubrovnik ellen sporttörténelmi siker, horvát csapat még nem kapott ki ennyire Bajnokok Ligájában, mint tőlünk és így bejutottunk a Final Fourba. Ezek után nyilván nem lehetett arra számítani, hogy ma száguldozunk, és 8-10 góllal nyerünk. De azért erre sem számítottunk, hogy 2:0-ás vezetésünk után ennyire lefagyunk, és nem lövünk gólt hosszú-hosszú percekig. Sok emberelőnyt kihagytunk, sok helyzetet tompán fejeztünk be Az Eger nagyon küzdött, nagyon hajtott, ahogy mi is. Úgy tűnt, hogy ők pontosabbak lesznek a végén, aztán a végén a szívünk és a higgadtságunk vissza hozott minket.

- Azt hiszem Nagy Viktornak is volt egy nagyon nagy bravúrja, amikor még előnyben volt az Eger, de aztán nem sikerült meglépnie a Heves megyei csapatnak.


- Igen, sok apró momentum volt, nem tudok egyet kiemelni, Viktor óriásit védett, blokkoltunk is párszor ők is nagyon szépen befejeztek egy pár akciót. Fontos mérkőzésen ritkán születik kevés gól, hiszen mi magyarok, szeretünk támadni és inkább támadó vénánk van, de most kicsit ez a védekezés ünnepe volt, vagy lehet, hogy a tompább támadásé. Mindenki ítélje meg, hogy miért van az, hogy egy mérkőzésen kevés gól van, de biztos, hogy nagyon közönségcsalogató volt maga a játék, maga az izgalom.

- Csütörtökön jön a második mérkőzés Egerben.


- Igen. Borzalmasan készülünk rá, hogy nyerjünk és megszerezzük a bajnoki címet, visszavágjunk, hiszen tavaly Egerben veszítettük el, akkor egy oda-visszavágós rendszerben, összesítésben egy góllal az Eger bizonyult jobbnak, most szeretnénk ezt visszahozni. Nagyon nem szabad elbíznunk magunkat, nem szabad a múlton gondolkodni, hanem csak arra az egy mérkőzésre kell feltenni minden energiánkat.

- Gergő köszönöm szépen és jó pihenést nektek.


- Köszönöm szépen.

(Lejegyezte: Tina)


SZÉCSI ZOLTÁN ÉS NAGY VIKTOR A SPORTKLUBNAK:

- TEVA-Vasas-UNIQA–ZF-Eger, a Vodafone Vízilabda OB1 döntőjének első mérkőzésén 6:5. Mellettem a két kapus, Szécsi Zoltán és Nagy Viktor. Mindketten mosolyognak, de azt hiszem, hogy Viktor mosolya egy picikét őszintébb, viszont kezdjük Szécsi Zoltán teljesítményével. Szerinted melyik volt Szecska legnagyobb védése ma?


Nagy Viktor: - Én maradnék annál, hogy nem értékelek kapust, se jó irányba, se rossz irányba, úgyhogy passzolom ezt a kérdést, és jöhet Szecska.

Szécsi Zoltán: - Én átveszem, Viktornak az, amikor megfogta a meccslabdánkat, amit feladtunk Lukas Semannak a hosszú fához, gyönyörűen átért, kiszedte két méterről sajnos. Hogyha az bemegy, akkor úgy érzem, hogy megnyertük volna a meccset. Az nem ment be, és utána már a Vasas volt egy kicsit lelki fölényben.

- Viszont ahhoz, hogy kétgólos előnyre tegyen szert a ZF-Eger, ahhoz neked is kellett egy nagy védés, amikor te értél át az egyik kapufától a másikhoz.

Sz.Z.: ...

N.V.: Akkor most már muszáj vagyok mondani. Nekem, nem mondom azt, hogy tetszett, mert nem tetszett, mert az ellenfél kapujában álltam, de a dupla hátrányt, amikor kivédte Zoli, az csúnya volt.

- A ti szempontotokból.

N.V.: Persze, számunkra.

- Mi várható Egerben a második meccsen?

N.V.: Majd elmegyünk egy jósnőhöz, és megmondja

Sz.Z.: Szám szerint ugyanezt az eredményt el tudom fogadni, 6:5.

- A hazai csapatnak.


Sz.Z.: Persze. :)

- És akkor a döntő, a harmadik mérkőzés a Komjádiban vasárnap.


N.V.: Jó, én nem szeretek jósolgatni, de tenni fogunk az ellen, hogy ne a hazai csapatnál legyen több lőtt gól.

Sz. Z.: Földi Laci mondta, hogy lesz még egy meccs a Komjádiban, ezt már régen mondta, a Honvéd-győzelem után, hát bízom benne, hogy most is ez lesz a forgatókönyv.

N.V.: Biztos vagyok benne, hogy nem mondta ezt most. :)

- Egy biztos. Egerben találkozunk Szécsi Zoltánnal és Nagy Viktorral is.


N.V.: Ez biztos.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)


MEZEI TAMÁS A SPORTKLUBNAK:

- A ZF-Eger egyik legjobbja a kétgólos Mezei Tamás, ő persze kevésbé mosolyog, mint Kiss Gergő tette, amikor ide érkezett a mini stúdiónkba a Komjádi Uszodába.
Szia Tamás! Látom az arcodon a szomorúságot, nagyon nagyot küzdöttetek és sokáig úgy tűnt, hogy talán meg lehet ez az első meccs itt idegenben. Mi történt aztán?

- Nem tudom… 5:3 után mindenki úgy gondolja egy bajnoki döntőn, hogy meglesz. Úgy gondolom, hogy a végén egy kicsit több szerencséje volt a Vasasnak, azzal megnyerték 6:5-re a meccset, csütörtökön megpróbálunk javítani.

- Ugye volt egy Jug Dubrovnik elleni Euroliga-mérkőzése a Vasasnak, miközben ti készülhettetek, pihenhettetek. Sokáig úgy tűnt a harmadik negyedben, hogy talán fizikálisan a Vasas fölé tudtok kerekedni.


- Igen, készültünk a bajnoki döntőre. Nyilván nagyon nagy tett volt a Dubrovnik elleni győzelme a Vasasnak, de mi nem igazán foglalkoztunk vele. Nagyon szép eredmény, hogy héttel nyertek, de mi arra koncentráltunk, hogy meg szeretnénk nyerni ezt a bajnokságot.

- Gerendás György a formaidőzítés nagymestere, mert az alapszakaszban talán nem ment annyira jól ebben a bajnokságban az Egernek, de most a rájátszásban nagyon felpörögtetek.


- Igen, végül is azt szokták mondani az NBA-ben is, hogy a rájátszásnál kezdődik a bajnokság. Úgy érzem, hogy most nekünk ez tökéletesen sikerült a végére. Reméljük, hogy Egerben visszahozzuk 1:1-re, aztán pedig itt a Komjádiban reméljük, hogy meg is nyerjük.

- Köszönöm szépen, jó pihenést és jó utat majd hazafelé.


- Köszönöm.

(Lejegyezte: Tina)



Az 5. helyért, első mérkőzés:

Szolnok-Debrecen 7:8 (1:2, 2:3, 2:1, 2:2)
G.: Kovács O. 2, Pásztor, Nyéki, Hangay Z., Georgescu, Marnitz,  ill. Varga T. 3, Bugajcsuk 2, Misics, Halek, Létay


A 7. helyért, első mérkőzés:

FTC-Szentes 11:10 (2:2, 3:2, 3:4, 3:2)
G.: Korényi 3, Varga I. Zs., Paján, Czigány, 2-2, Illés, Sánta, ill. Szőke 4, Weszelovszky, Németh D. 2-2, Nagy M., Szabó B.

20 régi hozzászólás

kiskun968 hozzászólása
2012.04.26. 14:58

Ezek szerint, nem lesznek a Vasas kispad felett sem szurkolók? Érdekes, ilyen kérésről én még nem hallottam. Gerenda mit siránkozik állandóan??? Mindig kell valamit kitalálni....

punki hozzászólása
punki35511
2012.04.26. 14:14

Jó! Majd megbeszélem, hogy a dobosok az első félidőben jó helyen vannak, a másik félidőben pedig vonuljanak át a túloldalra, hogy a Gyuri érzékeny fülét meg ne sértse senki!! Ugyanis a kispadok is mozognak!

balzs hozzászólása
balzs35510
2012.04.26. 14:08

Senki nem mondta hogy ne legyenek szurkolók, se azt hogy csak egri szurkolók legyenek, csak annyit hogy ne az egri kispad mögött, nem értem hogy ez miért érthetetlen. Jó szurkolást nektek is! Hajrá Eger!

punki hozzászólása
punki35509
2012.04.26. 13:38

A Gyurinak azért viszünk centit is, mert akkor nem \"60centire\" lettünk volna tle, hanem 120-ra! Minőségi különbség!!

punki hozzászólása
punki35508
2012.04.26. 13:36

Balzsnak üzenem: 1. A VASAS-t nagybetűvel kell írni. Legalább az első betűjét! (de ez magyar nyelvtan) 2. Egyébként volt kötél, meg kordon, csak a közönség létszámának növekedésével el lett nyomva a kötél, és a szurkolóink egyáltalán nem szidták a Gyurit (mert szegény édesanyja beteg-mondták ezt nekünk JOBBULÁST neki, ha így van!!) 3.Akkor azon az oldalon ki nézheti a meccset, ahol a kispadok vannak-szerinted? Írassanak alá egy nyilatkozatot mindenkivel. hogy aki a Gyuri mögött ül, annak szó nélkül el kell viselnie Gyuri színházát, beszélgetéseit a bíróval, székdobálását, hisztijeit. Sőt ennek tapsolni is kell???Meg amikor kiszól a közönségnek, és nem mindig kedveset, mert azért én már hallottam k.anyázni is őt, amire persze az egész táborunk ugrott, és persze akkor is neki állt feljebb!! És vajon a zsüri mit fog szólni, ha mellettük lesz a kemény mag? Vagy szurkolók nélkül kell lejátszani a bajnokságot? Vagy esetleg csak egri szurkolókkal? 5. Szerintem a szövetség csapata címről neked fogalmad sincs, arról se , hogy ez honnan ered, mert azokról az időkről semmit nem tudsz, nem élted át valszeg. De mára jó szurkolást neked, MI is ott leszünk! Hajrá VASAS!!!

Berenyi Vasas hozzászólása
2012.04.26. 13:31

Amúgy pedig most a Vasas kispad fölött vannak a helyi szurkolók, és még biztonsági szolgálat sincs előttük...

Berenyi Vasas hozzászólása
2012.04.26. 13:30

Balzs! Ha lenne Egerben a kispad mögött lelátó, ... Bocsánat de a lelátó szó az előbbi hsz-ből kimaradt.

Berenyi Vasas hozzászólása
2012.04.26. 13:28

Balzs! Ha lenne Egerben a kispad mögött, és az lenne időtlen idők óta hazai szurkolók megszokott helye, akkor a Földi Laci biztos nem tenné szóvá. Egyébiránt nem értem mitől lett volna más, ha a lelátó első két sorában nem lettek volna Vasas szurkolók?

B (régi) hozzászólása
2012.04.26. 12:47

Balzs, ez az utolsó mondat egy kicsit elhamarkodott volt. A sztori lényege, hogy a rendszerváltás után a Vasas nem azt az irányvonalat követte volna, amit a Szövetség akart, ezért sokáig nem is lehetett bajnok, a nagy siker küszöbén \"valamin\" mindig megbotlott. Ezért van most tele a vitrin az elmúlt 22 év bajnoki ezüstérmeivel, ennyit arról, hogy a Vasas a Szövetség csapata lenne.

balzs hozzászólása
balzs35499
2012.04.26. 10:52

punki! Azért ne a Balkán legyen már a példa ilyen tekintetben. A montenegrói szurkolókról Egerben is van tapasztalat, a Len kupa elődöntőben néhány éve - lehet többen emlékeznek rá, mert az országos médiában nem az volt a hír hogy az Eger bejutott az elődöntőbe, hanem hogy verekedtek a montenegrói szurkolók... Azóta felkerült ez az emlegetett Gerendás interjú a youtube-ra és szerintem semmi felháborítót nem mondott benne Gerendás, az viszont teljesen egyértelműen kiderül belőle hogy miért tette szóvá, mind a vasastól, mind a szövetségtől kérték, meg is ígérték még sem tartották be. Egyébként ha az egri szurkolókat be lehet rakni a távolabbi oldalra úgy hogy a biztonsági őr még azért is beszól hogy ha a korlátra támaszkodunk, akkor nem értem hogy a vasas kemény mag miért nem lehet az uszoda azon oldalának másik sarkában, nem pedig a kispadok mögött. A nagyfokú bírói támogatást pedig azért érdekes hogy felhozod, mert a vasas mindig is a szövetség csapata volt, sosem szenvedett hiányt bírói támogatásban.

punki hozzászólása
punki35495
2012.04.25. 15:57

balzs! A Földi Laci már évek alatt hozzászokott ehhez, ha máshol nem, akkor Dubrovnikban, ahova kétévente járunk a VASAS-sal, vagy Montenegroban, ahol nem is oly rég egy műanyag széket törtek össze az egyik nemzetközi meccsen a bíró fején, vmint lehetett dohányozni pl. a nézőtéren is. Szóval nem az ultrákról van szó, csak a Gerendásnak megint hisztiznie kellett valamiért!! Most nem tudott semmit se a bírókra fogni, most jött a közönség, majd jön a vízhőfok, stb. Mert a Gyuri a Bvsc-s időben hozzászokott a nagyfokú bírói támogatáshoz a postamacis korszakból. Úgy pedig sokkal könnyebb bajnokságot nyerni!!

mendemonda hozzászólása
2012.04.25. 15:07

A nézők évek óta ugyanott vannak, ahol most is. Miért éppen most lett baj? Nevetséges vagy Gyuri! Legközelebb mi lesz a baj? 2 cm-el több víz van a medencében?

balzs hozzászólása
balzs35492
2012.04.25. 11:17

punki, kíváncsi vagyok ha a következő egri mérkőzésen leengednék az ultrákat a vasas kispad mögé Földi hagyná-e szó nélkül... Remélem ez lesz a klub reakciója a hétfőire!

gfabian hozzászólása
gfabian35491
2012.04.25. 07:30

Nem lehetne olyan formatumba feltenni a videokat hogy mobil eszkozrol is le tudjuk jatszani? ( telefon, tablet, stb) igy csak az asztali gepen lehet.

hoofer hozzászólása
hoofer35490
2012.04.25. 02:01

\"Én maradnék annál, hogy nem értékelek kapust, se jó irányba, se rossz irányba, úgyhogy passzolom ezt a kérdést\" - mondja Nagy Viktor, a győztes meccs után az ellenfél kapusának érdemeit firtató kérdésre. Sportszerűség a javából! Végülis egy válogatottban ténykednek, végülis a bvsc-ben nevelkedtek... Ne már! Mi lesz Londonban?!

bagodabago hozzászólása
2012.04.24. 20:33

Kicsit off, de talán a Vasas szurkolókat érdekli: LEN has established the schedule of matches for the Final Four Champions League tournament, which will be held on 11-12 May at the Olympic pool ?Ioan Alexandrescu?, in Oradea. Semifinals will be played on Friday. Vasas will meet italian team Pro Recco, at 18h00, and Mladost Zagreb will play at 20h00 with Primorje Rijeka. The organizers have established also the ticket prices for the two-day tournament. For the games of Friday, May 11, tickets will cost 50 lei (12 Euro) and for the finals on Saturday, tickets will be sold with 75 lei (18 Euro), Tickets will be on sale after May 1. Competition Schedule: Friday 11th May 18h00 Ferla Pro RECCO (ITA) - TEVA-Vasas Uniqa BUDAPEST (HUN) 20h00 HAVK Mladost ZAGREB (CRO) - VK Primorje RIJEKA (CRO) Saturday 12th May 18h00 Bronze Game 20h00 Final Local Organising Committee (LOC) contact details ACCOMMODATION for Supporters Mr Dorin Rosca Phone: + 40 722 159 290 Fax: +40 259 455 811 Email: rosca.savu@gmail.com

punki hozzászólása
punki35487
2012.04.24. 16:29

Felháborító Gerendás György viselkedése és nyilatkozata!! Direkt megkérték a szurkolókat, hogy ne szidják őt, és a szurkolók ezt mind be is tartották! Nem szólt hozzá senki, pedig volt, hogy az Eger vezetett 2 góllal. Ő bezzeg kiszólt, amikor a 3. negyedben Szécsi bentről húzta ki a labdát, hogy az bent volt, hogy hergeljen minket, de mi akkor se szóltunk hozzá! A VASAS-szurkolókat Egerben nem engedték bajnoki címet ünnepelni, majd a tavalyi döntőben reklám*molinókat húztak ki úgy, hogy a közelebbi kapu előtti történéseket alig láthattuk! Mit szeretnél Gyuri névnapodra? Hogy amikor idegenben játszol, akkor ne legyen nézőközönség? Ki bántott? Talán el kéne menned egyszer edzőként Dubrovnikba, ahol amikor időt kérsz, vagy a szünetekben végig a füledbe dudálnak egy méteres gázpalackkal! Szóval Gyuri nem kell mindig a botrány!!

B (régi) hozzászólása
2012.04.24. 13:26

Szolnokon szerintem a motivációval van baj. Az 5. hely talán már nem elég vonzó a csapatnak, főleg azok után, hogy az 5. hely az nso híre szerint már nem ér nemzetközi kupaindulási jogot. Meg mit számít most igazán hogy 5. vagy 6., jövőre vesz megint pár komoly játékost a klubnak a közbeszerzéseken rendkívül sikeres szponzor...

Rolling hozzászólása
Rolling35481
2012.04.24. 08:43

Óriási meccs volt, időnként bosszantó hibákkal. Azt gondolom, hogy a meccs nagy részében inkább az Eger akarat érvényesült abban a tekintetben, hogy megakadályozták a Vasas hatékony támadójátékát, és végig tudták ölni a meccset. Ennek ellenére a Vasas nyert, és nem biztos, hogy az Egernek még egyszer sikerül ilyen jól és összeszedetten játszani. ha pedig a Vasas tudja a saját játékát játszani, akkor az tuti meccs lesz. Ez a kiszenvedett Vasas győzelem sokat érhet. Más: A Debrecen tényleg nyert Szolnokon? Nincs még vége a párharcnak, de ez is azt mutatja, hogy az egyébként valóban jó Szolnokot mennyire túlértékelték sokan. Van 2-3 jó klasszis(közeli) játékosuk, de az még kevés az igazán kiugró eredményhez. Aztán jövőre persze lehet, hogy tényleg nagyon jó lesz már a Szolnok néhány ex-honvédossal megerősödve.

mikasa hozzászólása
mikasa35480
2012.04.24. 06:40

Varga II Zsolt szerint ?végig vezettünk, jól játszott a csapat?, igaz az első két Vasas találatra lehet, hogy nem emlékszik! Vezetni vezettek, csak nem gólokkal, hanem emberelőnyökkel. Minden meccsükön a Vasas ellen több előnyt kaptak, főleg a tavalyi döntőben is. Még itt is, most a Komjádiban is eggyel többet, az utolsó támadásuknál! Gerendás Gyuri hogy kommentálná, ha fordítva lenne a helyzet? Ma a Vasasnak nem ment annyira jól a játék, de sorozatban játszották a tétmérkőzéseket. Az Eger pihenten rákészülhetett erre a meccsre, viszont, most Ők is nagyon elfáradtak! És hát ki tudja, hogy ez, meg a győzelmi kényszer hogy fog hatni rájuk. Csak a VASAS!