FACEBOOK

Visszatért az űrvízilabda!

Visszatért az űrvízilabda!
hozzászólás, 2012.01.17.

A magyar válogatott a világbajnok legyőzésével kezdte az eindhoveni Európa-bajnokságot. Részletes helyszíni tudósításunkban nyolc és fél magyar videónyilatkozat, megmutatjuk majd az összes gólt és sok fotó is készült.

Európa-bajnokság, Eindhoven, csoportkör, első forduló

B csoport

Horvátország-Románia 10:7 (2:1, 3:2, 2:1, 3:3)
Németország-Montenegró 7:13 (1:4, 2:1, 2:3, 2:5)
Szerbia-Spanyolország 8:5 (1:0, 2:3, 3:1, 2:1)

 A csoport

Macedónia-Törökország 16:4 (3:1, 2:0, 6:0, 5:3)
Görögország-Hollandia 14:12 (4:3, 5:3, 2:3, 3:3)

MAGYARORSZÁG-OLASZORSZÁG 12:8 (2:3, 5:0, 4:3, 1:2)
Európa-bajnokság, Eindhoven, v.: Brguljan (montenegrói), Buch (spanyol)
Magyarország: Szécsi - Katonás, Madaras, Varga Dénes 1, Kásás 1, Hosnyánszky 1, Kiss G. 2, Szivós 2, Varga Dániel 1, Biros, Steinmetz Á. 2, Hárai 2. Szövetségi kapitány: Kemény Dénes
Olaszország: Pastorino - Perez, Gitto, Figlioli 2, Giorgetti 1, Felugo 1, Figari 1, Gallo, Presciutti 1, Fiorentini, Aicardi 2, Lapenna, Volarevic (kapus). Szövetségi kapitány: Alessandro Campagna
Gól - emberelőnyből: 5/9, ill. 3/12
Kipontozódott: Fiorentini (23.p.)

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÜNK A MÉRKŐZÉSRŐL

CSURKA GERGELY BLOGBEJEGYZÉSE A MÉRKŐZÉSRŐL

SZABÓ ZOLTÁN ELEMZÉSE

Az olasz csapat kapta el jobban a fonalat, egy kimaradt magyar fór után vezetést szerzett, s ezután a negyed végéig újra és újra előnybe került a magyar egyenlítés után. Volt egy kritikus pillanat, amikor két góllal is elmehettek volna, de azt a hátrányt sikerült kivédekeznünk - Kemény Dénes vlv-nyilatkozata szerint itt fordult meg a meccs.

A második negyedben olyat produkáltak a mieink, amire a póló történetében alig van példa. Nem csak, vagy nem is annyira az eredményre célzunk (5:0-as negyed a regnáló világbajnok ellen...), hanem arra a már-már megalázó cicázásra, amit a mindig önbizalomtól duzzadó itáliaiak ellen bemutattunk. Minden gólt más ember lőtte, a védekező olaszok képtelenek voltak eldönteni, hogy kit ne engedjenek lőni, mikor és kitől számítsanak bejátszásra. Ennek az lett a vége, hogy a sportág magasiskoláját reprezentálva jó kis estét szereztek maguknak és még néhány millió embernek a fiaink. A bírók egy kicsit még felzárkóztatták a vb-győztest, mi is leültünk egy kicsit, így lett csak +4 a vége - pedig már +6 is volt. Érdemes megnézni, elolvasni Alex Giorgetti vlv-nyilatkozatát, sokat elárul az ellenfél lelkiállapotáról!

Hát amit meg Kása művelt ezen az estén - hihetetlen! Az a nyugalom, magabiztosság, kicsit szinte már flegma mentalitás, amit a rá zuhanó mázsás testtömegek ellenére is meg tudott őrizni az utolsó pillanatig - akkora élmény volt nézni, hogy csak na!


vlv-képek

VLV-VIDEÓK (M1 és vlv):

Himnuszok


0:1 - Felugo ejtésgólja


1:1 - Varga Dániel gólja


1:2 - Giorgetti gólja


2:2 - Kásás gólja


2:3 - Figlioli első gólja


3:3 - Hosnyánszky első gólja


4:3 - Kiss Gergely gólja


5:3 - Steinmetz Ádám első gólja


6:3 - Hárai első gólja


7:3 - Szivós első gólja


8:3 - Steinmetz Ádám második gólja


8:4 - Figari gólja


9:4 - Kiss Gergely második gólja


10:4 - Varga Dénes gólja


10:5 - Aicardi első gólja


11:5 - Szivós második gólja


11:6 - Presciutti gólja


11:7 - Figlioli ejtésgólja


12:7 - Hárai második gólja


12:8 - Aicardi második gólja



Kemény Dénes nyilatkozata


- Dénes szívből gratulálok ehhez a győzelemhez! Legutóbb Sanghajban, a szerbek ellen láttam így játszani a csapatot, ezt egy kicsit jó és rossz értelemben is mondom, de hát természetesen most a jó diadalmaskodott. Mit éltél át a kispadon?

- Tudtam, hogy hosszú a meccs, de nem nagyon tetszett, ahogy kezdtünk. Az a része nagyon lényeges volt a játékunknak, amire felkészültünk, vagyis hogy ha nehéz lesz a meccs, bármelyik fázisában, türelemmel játsszunk, nem kapkodva. Most szerencsére még csak az első fele volt meccsnek nehéz és nem kezdtünk el kapkodni. 2:3-nál kivédtünk egy fontos hátrányt, amiből nem lett 2:4. Utána elkapta a csapat a fonalat.

- Nagyon sok erő volt a csapatban és nagyon sok mindent megmutatattok. Flik- flakk játékot, olyan trükkök voltak, amiket lehet, hogy a végén jó lenne majd újra elővenni a talonból.

- Ha nem így játszunk, nem nyerünk. Az az igazság, lehetett látni, hogy elég sok nehézséggel meg kellett ma küzdenünk. Első mérkőzés, néhány játékos most játszott először, Hárai legutóbb a Honvédban játszott, ehhez képest ma itt először. Rögtön ugye el is ment az önbizalma az első rossz lövését követően, de vagány volt, mert aztán talpra állt. Biros Péter a Kanada elleni meccs óta nem játszott mérkőzésen, Ádámnak tudjuk a nehézségeit, a többi játékos közül is, jó néhányan más poszton játszottak, mint az eddigi felkészülési meccseken a problémák miatt. Egy olasz csapattal játszottunk, ahol ők mégiscsak nagy önbizalommal vetették ránk magukat, meg akartak verni, ezt lehetett látni. Tudtuk, hogy ez a meccs fontos lehet a csoport végeredménye szempontjából, de hát még sok mérkőzés van hátra. Én úgy gondolom, hogy abban a pillanatban, ahogy megvacsoráztunk a holnapra kell koncentrálni.

- Épp ezt akartam mondani, hogy új feladat jön, hogy meg kell tartani a fiúkban a tüzet.

- Hát hogyne. Most nyilvánvaló, hogy a mérkőzés alakulása meg az ellenfél föltüzelte őket, de úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos lesz holnap. A holland csapat megmutatta a görögök ellen, hogy nem lehet őket lebecsülni.

- Köszönöm szépen! Jó pihenést kívánok!

(Lejegyezte Romanek Brigitta)



Katonás Gergő nyilatkozata


- Gergő, nagyon gratulálok! Gyönyörűen játszottatok, tulajdonképpen simán nyertetek, nagyon nagy előnyből engedtetek ki egy kicsit a végén. Hogy érezted bent, nagyon könnyű volt?

- Azért nem lehet, azt mondani, hogy a világbajnok ellen könnyű játszani, de azt gondolom, hogy a végeredmény tükrözi, azt, hogy a jelenlegi felállásában a csapat mennyivel jobb az olasz válogatottnál.

- Nagyon nehezen indult, ők vezettek, azt hiszem háromszor is, ott tudtatok fordítani 3:3 után. Nem volt egy kicsit félelem bennetek, amikor mindig újra és újra ők vezettek?

- Ez az első negyedben volt, amit mondasz, azért egy meccs nagyon hosszú, nem hiszem, hogy bárkiben lett volna félelem. Szerintem egy percig sem volt kétség senkiben afelől, hogy megtudjuk fordítani az eredményt. Kicsit akadozott az emberelőny az elején, de utána már azok is jobban mentek és így végül simán tudtunk nyerni.

- Ez a győzelem mit jelent most nektek? Lelkileg felszabadultatok egy kicsit? Ez volt az elvárás, nagyon szerette volna mindenki otthon is, meg gondolom ti is. Megkönnyebbültetek egy kicsit?

- Azt gondolom, hogy egy kis megkönnyebbülésről lehet beszélni, nem hiszem, hogy itt olyan nagyon nagy teher lett volna bárkin, de nem megkönnyebbültünk, hanem inkább nagyon örülünk. Jó így kezdeni egy világversenyt, hogy nyerünk, főleg, hogy az aktuális világbajnokot verjük meg és ezzel nagy lépést tettünk (mindenki tudja) a csoportgyőzelem felé. Megyünk tovább és szerintem meg is lesz a csoportgyőzelem.

- Rutinos versenyzők vagytok mindannyian, ugye nem kell attól tartani, hogy elaludtok a csoportban, a következő meccseken?

- Szerintem szó nincs erről, tehát a játékosokat és a stábot ismerve ez teljességgel elképzelhetetlen.

- Köszönöm szépen, jó pihenést kívánok és gratulálok.

- Én is köszönöm.

(Lejegyezte: Tina)



Alex Giorgetti nyilatkozata


- Alex, most egy kicsit szomorúan állsz itt előttem, pedig egy nagyon jó meccset játszottatok, de a végeredmény most nekünk volt kedvező. Az elején nagyon erősen kezdtetek és vezettetek is háromszor. Mi történt?

- Nem tudom. Az első negyed után azt hittük, a meccs a miénk, talán azért. Aztán volt öt emberelőny, amivel mehettünk volna előre, de elhibáztuk mind az ötöt, és a magyarok aztán leúsztak ötször és lőttek öt gólt. Szerintem ott dőlt el a meccs. A második negyedben 5:0-t kaptunk, és egy ilyen meccsen, ilyen magas szinten, ha kapsz 5:0-t, akkor már vége van a meccsnek sajnos, pláne a magyarok ellen.

- De még az utolsó negyedben is jöttetek fel nagyon erősen, egymásután dobáltátok ti is a gólokat. Hittél abban, hogy még meg lehet esetleg fordítani?

- Hát mindenki hitt volna, hogy talán felhúzzuk, de tudtuk, hogy nagyon nehéz volt, mert érted, a 2-3 gól az már talán, de a végén mindig 4-5 gól különbség volt, és amikor mi lőttünk nehezen 1-2 gólt, a magyarok már egyből lőttek egy másikat, úgyhogy sajnos  ez nem tudom, hogyan történt, hogy a második negyedben így elcsúsztuk, de most fogunk beszélni az edzővel, és megbeszéljük, hogy mit hibáztunk. Inkább jobb, hogy most ez jött az elején, mint a végén, legalább összeszedjük magunkat, megtanuljuk a hibánkat, és aztán ha még találkozni fogunk a magyarokkal elöl, reméljük, hogy megint más meccs lesz.

- Ahogy Sanghajban is megbeszéltük, hogy a döntőben…

- Igen, én megbeszéltem, hogy Sanghajban a döntőben, de most remélem, hogy a döntőbe fogunk érkezni mi, aztán nem érdekel, hogy ki fog a másik közül… viccen kívül amúgy most nekünk meg kell nyerni a második négy meccset, hogy bejussunk másodikként, és aztán ami lesz, az lesz, de szomorúak vagyunk, mert azt hittük, hogy a különbség az nem ilyen nagy, hogy volt most négy gól, de a végén ez volt, és gratulálok a magyaroknak.

- Köszönöm szépen, Alex, jó pihenést!

- Szívesen.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Kásás Tamás nyilatkozata

- Hát Tomi, EZ AZ! Ezt vártuk, ezt akartuk, ez sikerült! Mesélj!

- Hú, hát nagyon jól játszottunk, nagyon fontos volt az eleje, tehát megbeszéltük, hogy ha az elején esetleg szoros tud maradni, akkor vérszemet kaphatnak, oda kellett figyelnünk arra, hogy mivel azért benne volt a tudatukban, hogy Székesfehérváron is három góllal nyertünk, ne húzzuk fel magunkat már az elején, tehát ne adjunk nekik önbizalmat azzal, hogy esetleg elmennek 2-3 góllal. Nagyon jó volt, hogy az elején, amikor az első negyedben ők vezettek mindig egy góllal, és mentünk utánuk, türelmesek voltunk, nyugodtak voltunk, és a második negyedtől képesek voltunk elmenni 3-4 góllal. Hátul baromi jól védekeztünk, még így is voltak elkerülhető góljaink, meg a végén is, tehát azért 12:8 lett? 8 gólt kaptunk, nem vészes, de lehet azért esetleg 1-2-vel kevesebb. Jó volt nagyon az egész, az egész nap nagyon jól telt, tehát lehetett érezni a srácokon, hogy itt ma mindenféleképpen nyerni akarunk.

- Sok gyönyörű gólt lőttetek, ugye azért maradt még puskapor elrejtve?!

- Maradt, igen-igen, maradt, és azért a védekezésben, attól függetlenül, hogy jól ment, és a zónavédekezésünk is nagyon sokszor nagyon hatékony volt, és lehetett látni az olaszok tekintetén, hogy nem tudják, éppen mit csináljanak, beadják-e centerbe vagy ellőjék, tehát nagyon jól mozogtunk, de azért még van két hetünk, tehát még folyamatosan tudunk fejlődni, és a lyukakat azért majd ugye a videón megnézzük, hogy hol voltak hibák, de nagyon jó így kezdeni.

- Meg se merem kérdezni, hogy a csoport hátralévő meccsei esetében kell-e valamit aggódnunk…

- Egy dolgunk van, hogy minden meccsre ugyanígy szálljunk be, tehát nagyon fontos mindig az eleje, hogy ne hitessük el az ellenféllel, hogy itt bármilyen esélye lehet ellenünk a vízben, tehát az első két negyedet, azt emberesen meg kell hajtani a leggyengébbnek tartott ellenfél ellen is, és inkább a végén engedjünk ki többgólos vezetésnél, tehát nagyon-nagyon komolyan kell venni minden meccset.

- Köszönöm szépen, Tomi, jó pihenést és gratulálok!

- Köszi.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Varga Dániel nyilatkozata


- Itt vagyunk a bejáratnál, az információs pultnál és tömegek állnak sorba, nézik ezt a videót – közben megnyitom –, mert egyszerűen nem értik ezt a jelenséget. Bár ez egy Eger-meccs, de itt a lényeget láthatjuk – ugye mindjárt megismétli a népszerű magyar vízilabdás honlap, a vlv. Igazából Hosnyánszky Norbinak a csavargólját elemzik itt több százan, több ezren, akik erre járnak, és próbálják meg kitalálni, hogy hogy lehet ilyet csinálni. Hát, így telnek itt a percek és az órák! Nagyon szép gólt volt! Ilyenek a magyarok!

- És hogy teltek a percek fél órával, egy órával ezelőtt?

- Ja, hát az sima volt. Egyébként azt hiszem, hogy jól játszottunk, illetve egy olyan 80-90 százalékot hoztunk, ami azt jelenti, hogy akkor sem hoztunk rossz döntéseket, amikor vezetett az ellenfél, mert tudtuk, hogy jobbak vagyunk, és magabiztosan végigvittük ezt a négy negyedet. És hát előbb-utóbb azért kijön a tudásbeli különbség. Sajnos ez Zágrábban nem jött ki két évvel ezelőtt, de most igen. Azt mondom, hogy Tempesti nélkül ez teljesen reális gólkülönbség az olaszok ellen.

- Holnap mi lesz a reális gólkülönbség?

- Fogalmam sincs, nem tudom. Nyerünk remélhetőleg, a gólkülönbség nem olyan fontos.

- Köszönöm! Jó pihenést, gratulálok!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)



Szécsi Zoltán és Hosnyánszky Norbert nyilatkozata


- Fiúk, ez egy nagyon értékes és szépséges győzelem volt. Milyen volt belülről megélni? Először Szecskát kérdezném.

Sz.Z.: - Az első negyed, az olyan ismerkedés volt az EB-vel, utána jól elkaptuk a fonalat, végig uraltuk a mérkőzést, azt mondom, hogy még egy kicsit barátságtalan környezetet is kellett teremteni, hogy ne legyen túl nagy a különbség.

- Hosi?

H.N.: - Így van, az első negyed egy kis ismerkedés volt, aztán elkezdtünk örülni minden egyes szituációban, minden egyes pozitív szituációban, ez ráragadt minden játékosra, és ennyi elég szerintem az olaszok ellen.

- Akkor ez volt a kulcsa? Kijelenthetjük? Hogy mindenki jól játszott a mai mérkőzésen?

H.N.: - Mindenki motivált volt és jól játszott.

- Neked is különösen jól ment a védés, nem is volt olyan pillanat, amikor arról kellett volna beszámolnom az olvasóknak, hogy ne nálad kötött volna ki egy olasz támadás végén a labda. Hogy érezted?

Sz.Z.: - Mindig nálam köt ki, hogyha gól, akkor is, tehát megállítja a háló. :) Tényleg úgy éreztem, hogy jó formában vagyok, erre az EB-re nagyon jól sikerült a felkészülés, hogy egyben vagyok, ugyanúgy, mint a többiek, úgyhogy pozitív előjelekkel várjuk a további meccseket.

- Hosi, azt láttam a játékosok arcán a mérkőzés előtt, hogy nagyon idegesek vagytok, sikerült-e megnyugodni, most már higgadtan mentek-e neki a további mérkőzéseknek? Mondjuk ne nézzünk annyira előre, a holnapnak?

H.N.: - Én úgy gondolom, hogy ennyi idegesség kell egy ilyen rangadó előtt, mert ha nincs ez az idegesség, akkor félvállról vesszük, és ezt az olasz csapatot nem lehet félvállról venni, tehát itt idegesnek kell lenni egy picit, és üvöltözni góloknál, jó védekezés stb., akkor működik ez a csapat.

- Szecska, a hollandok?

Sz.Z.: - Egy játékost nagyon jól ismerünk, aki velünk együtt játszik Egerben, egy másikat pedig most megismertünk itt a görög meccsen, a kis balkezesük a fórokat elég jól belövöldözgette. Úgyhogy hát mindenképpen azért kell komolyan venni őket, hogy ne csináljunk hülyét magunkból, tehát egyrészt 8-10 kapott gól egy holland ellen azért nyilván rossz érzés lenne, másrészt meg az a kettősség fogja jellemezni , hogy azért nagyon hosszú ez az Európa-bajnokság, és holnap nagyon nehéz lesz eltalálni pont azt a, hogy is mondta Hosi, idegességmennyiséget, ami elegendő lesz, de nem túl sok.

- Köszönöm. Hosi?

H.N.: - Mindent elmondott Szecska.

- Köszi szépen, jó pihenést!

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Madaras Norbert nyilatkozata


- Gratulálok Norbi, erre számítottál az olaszoktól?

- Nagyjából igen, egy kicsit pontosabb játékot vártam, a színészkedés, össze-vissza úszkálás része megvolt, abból a szempontból mindenképp. Illetve bíztam benne, hogy a kapusuk így fog védeni, elbizonytalanodik. Az elején még védett azért párat, aztán a második negyedben átlőttük.

- Mikor jött el az a pillanat – most a második negyedet említetted – amikortól kezdve már nem annyira kellett izgulni?

- Amikor már egyáltalán nem kellett, az a negyedik negyed eleje volt. Ott már lehetett érezni, hogy ez meglesz! Illetve onnan már rajtunk múlt, ha kicsit okosak vagyunk, akkor megvan. Ennyi, kicsit könnyebben is ment, mint gondoltam, de most menni kell tovább!

- Köszönöm szépen, gratulálok!

(Lejegyezte: Hohl Zsófi)



Hárai Balázs nyilatkozata


- Gratulálok, Pufi, ez egy nagyon szép győzelem volt! Brilliáns játék volt, gyakorlatilag lemostátok az olaszokat. Hogy érezted magad a vízben, milyen volt visszatérni a vízbe a sérülés után, meg egyáltalán: milyen volt ez a mérkőzés belülről?


- Köszönjük szépen! Nagyon hajtós, küzdő mérkőzés volt, szerencsére az elejétől fogva mutattuk, hogy semmi esélyt nem adunk nekik, és hogy attól, mert ők világbajnokok, ne higgyék el, hogy ellenünk bármi keresnivalójuk is van. Nagyon jól játszott az egész csapat, tényleg összeszedettek voltunk. Védekezésben nyilván voltak hibák, de négy góllal nyertünk, úgyhogy igazából nem számít.

- Nagyon feszültek voltatok az elején, láttam az arcotokon, mindenki ideges volt. Ez persze igaz volt az olaszokra is. Megnyugodtatok-e már, és most már nyugodtan, higgadtan mentek-e neki a következő mérkőzéseknek, vagy ott is van miért izgulni?

- Nem azt mondom, hogy ott is van miért izgulni. Igen, a meccs előtt kicsit feszült volt a hangulat, de szerencsére ez a mi javunkra jött ki. És úgy gondolom, hogy talán egy kicsit most felszabadulhatunk, mert láttuk azt és éreztük, hogy mire vagyunk képesek. És szerintem egy jó jel volt a többi csapatnak is, hogy lássák, velünk azért számolniuk kell.

- Még egy fél mondatra térjünk vissza rád. Nagyon sokat voltál a vízben, ez azt jelenti, hogy most már igaz az a 99 százalékos állapot? Fáj-e még, vagy hogy érzed magad?

- A 99 kicsit túlzás volt. Erőnlétben még pont jó lesz az a további pár mérkőzés, hogy összeszedjem magam, hogy visszajöjjön az az erőm, az az edzéshiány, ami a többieknek megvolt, és nekem meg elmaradt. Jól vagyok, nem fáj semmim.

- Köszönöm szépen, gratulálok még egyszer!

- Köszönöm!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)


EB-ROVATUNK A TOVÁBBI PROGRAMMAL

17 régi hozzászólás

Constans hozzászólása
2012.01.18. 23:22

Köszi!!! Nagyon tetszik, remélem másoknak is. Következő fröccs holnapra halsztva! :)

szerk hozzászólása
szerk34816
2012.01.18. 23:15

Constans, igyál még egyet, mert bent van minden jegyzőkönyv (az eredeti) és ezentúl így csináljuk.

Constans hozzászólása
2012.01.18. 23:05

Pif! Köszi a linket. Még egy fröccs! :)

Constans hozzászólása
2012.01.18. 22:25

Zsír!!! :) Gyorsan iszom egy fröccsöt örömömben az egészségetekre! Na meg a Srácok és a többi olvasó egészségére is. Kettőt! :)

szerk hozzászólása
szerk34810
2012.01.18. 16:57

Constans, megoldjuk, csak egy kis idő kell

pif hozzászólása
pif34807
2012.01.18. 16:24

A wikipedia-n vannak linkek a jegyzőkönyv kivonatok-ra. Direkt link: www.sportresult.com/sports/waterpolo/ECH2012/

Constans hozzászólása
2012.01.18. 00:42

Köszönöm a gyors választ! A hivatalos jegyzőkönyvre gondoltam. Amiben némileg több statisztika is benne van, Lövő, védés stb.

szerk hozzászólása
szerk34805
2012.01.17. 22:43

Kedves Constans! Minden jegyzőkönyv elérhető az EB-rovatunkból. folyamatosan egészítjük ki: http://www.vlv.hu/menu/eindhoven

Constans hozzászólása
2012.01.17. 22:13

Kedves VLV! A meccsek hivatalos jegyzőkönyvét fel tudjátok tenni a vlv-re? Ha nem, akkor hol tudom megnézni? Köszi!

ak47 hozzászólása
ak4734803
2012.01.17. 16:03

Milyen adó közvetíti végig az EB-t, vagy hol lehetne nézni mondjuk a B csoport meccseit is?

APREAND hozzászólása
APREAND34802
2012.01.17. 14:46

Ezt vártuk négy éve,a VB-n a szerbek ellen már elkezdtük,akkor nem sikerült végig vinni.Most viszont.... Csak így tovább,gratuláció a CSAPATNAK, mindenki hozzá tette a magáét.Kása ,hát ezért vártunk vissza!!! (azért a többi meccset se becsüljük le ) Hajrá Magyarok!!!!

editsun hozzászólása
editsun34801
2012.01.17. 12:37

Szép látni, amikor egy csapat CSAPAT! Minden játékosnak, Dénesnek és minden segítőnek gratulálok! Szép mulatság, férfi munka volt és legyen tovább!

balzs hozzászólása
balzs34800
2012.01.17. 11:40

Szép volt fiúk, csak így tovább! Azért azt nem értem hogy miért a görög meccset emlegeti mindenki, ott vannak még a macedónok is, őket sem lehet félvállról venni, szerintem hasonló erősek mint a görögök, és mégiscsak ex-jugók, de majd meglátjuk... Hajrá magyarok!

Najó hozzászólása
Najó34799
2012.01.17. 11:30

Akkor mostantól résztveszünk egy ötcsapatos \"felkészülési tornán\" az EB-elődöntőre. Hajrá Magyarok!

ildyco hozzászólása
ildyco34798
2012.01.17. 10:51

Naggggggyon jó volt,így kell ezt csinálni! Az olaszok csak kapkodták a levegőt!Csak így tovább... Hajrá fiúk!!!

vgisti hozzászólása
vgisti34795
2012.01.17. 08:37

Na! Valami ilyesmire gondoltam. Akkor jól van. Hajrá Magyarok!

Koma hozzászólása
Koma34794
2012.01.17. 05:47

Jó reggelt fiúk! Profi munka volt! Minden tiszteletem a tietek! A \"felépült\" emberek előtt le a kalappal! Emberek, láttátok Hárai arcát a príma gólja után? Mindha egy szimpla edzésen lőtte volna!! Szép volt fiúk! Még a görög meccs, amire igazán figyelni kell, aztán jöhetnek a másik ágról...(egyébként a szerbekre tippelek, mint)várható ellenfél)!