FACEBOOK

Kemény Dénes a Ma reggelben

Kemény Dénes a Ma reggelben
hozzászólás, 2011.10.07.

Kemény Dénes szerint jó kis Európa-bajnokság elé nézünk. (Az EB januárban lesz, Eindhovenben.) Ha jó eredményt érünk el, az önbizalmat ad, ha nem, akkor az olimpia előtt még lesz idő kijavítani a hibákat. A kapitány és Mezei Dániel beszélgetése a Ma reggel című műsorban.

A magyar válogatott felkészülten érkezett a sanghaji vb-re. kiderült a csapatról, hogy éremesélyes, kiderült az is, hogy képes a legjobbakkal felvenni a versenyt, ami az előző két évben nem volt jellemző, ha így történt egy erős csapattal szemben, az inkább egy "kifutott" jó meccs volt. Ez egy nagyon jó alap - hallottuk a kapitánytól.

Kemény Dénes kitért arra a beszélgetésben, hogy a sanghaji meccseket visszanézve egyértelműnek látja: a csapat a vesztes meccseken azért esett vissza, mert az utolsó negyedre három kipontozódott játékosunk volt, s öt mezőnyjátékosra csak egy csere jutott (egy kapus és egy center mellett). Ez ügyben "ami rajtunk múlik, azt meg kell oldani" - mondta a kapitány, hozzátéve: - Ebben mindenképpen előre tudunk lépni. Ha a csapat az utolsó negyedre is friss tud maradni, s nem lesznek "leharcolva" a játékosok, akkor a teljesítményük sem fog visszaesni.


1 régi hozzászólás

katsa hozzászólása
katsa34319
2011.10.09. 23:32

DRÁGA KAPITÁNY ÚR! Mindig öröm ÖNT hallgatni, és a szavaiból, példaértékű profizmusából erőt meriteni! ISTEN ÉLTESSE (nemcsak) A NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL, JÓ EGÉSZSÉGBEN, SZERETETBEN, & MÉG RENGETEG CSODÁLATOS SIKERBEN!!!! Nagyon sok szeretettel és tisztelettel: Császár Katalin, - egy igazi szurkoló