FACEBOOK

Kemény üzenetek - könyvbemutató

Kemény üzenetek - könyvbemutató
hozzászólás, 2011.04.11.

Megjelent Endrei Judit könyve, a Kemény üzenetek. A kötet ünnepélyes bemutatásán jártunk kameránkkal.

A könyv immár a hatodik olyan kiadvány, amely az olimpiai bajnok vízilabdacsapat, illetőleg Kemény Dénes titkait kutatja. A bemutatón a szerző, az "alany" és moderátorként Gundel Takács Gábor sportriporter beszélgetett, s a kérdés-válaszokból valóban kibontakozott egy kép a mű hátteréről, megszületésének körülményeiről és motivációiról.

"Egyszerre szakmai és emberi" megközelítést alkalmaztak a beszélgetőkönyv készítői. Szakmai munka a kötet, de nem tartalmaz támadásiséma-rajzokat, sokkal inkább azoknak a vezetői tapasztalatoknak a plasztikus kifejtését, amelyeket a szövetségi kapitány szedett össze az elmúlt csaknem másfél évtized sikerszériája közben. (És amelyekre meglepően sok professzionális cég is kíváncsi, nem véletlenül hívják Kemény Dénest rendszeresen menedzsmentek számára rendezett továbbképzésekre.)

Emberi is, mert Endrei Judit készítette, aki természetesen inkább a humán vonatkozásokat kereste, mintsem a kapufa mellett, két méteren álló játékosra kidolgozott emberelőny-értékesítés törvényszerűségeit. Kemény Dénes maga is úgy fogalmazott, hogy kettőjük kompromisszuma adta ki a kötet hangvételét, jellemző stílusát, hiszen ő inkább "tankönyvszerűbb" munkát készített volna. Szerinte a könyv olvasmányos, alkalmas lehet arra, hogy ha valaki rossz alvó, akár együltő helyében, egy éjszaka alatt kiolvassa.

A könyvbemutatónak az óbudai Régi Sipos Halászkert adott otthont, s újságírókon, tévéstábokon kívül ott voltak Kemény Dénes családtagjai ("felfelé" és "lefelé" egyaránt), a válogatott régi és jelenlegi szponzorainak vezetői, akik személyükben is erősen kötődnek a kapitányhoz.

A rendezvényen készült fotók mellett viszonylag bő terjedelemben mutatjuk be videón a könyvbemutató legérdekesebb, leghangulatosabb szakaszait.

VLV-KÉPEK:


Kemény üzenetek - könyvbemutató, vlv-képek


Kemény üzenetek - könyvbemutató, Kovács Anikó-képek

VIDEÓ:


Kemény üzenetek - könyvbemutató, M1 Telesport-tudósítás

VLV-VIDEÓK:


Kemény üzenetek - könyvbemutató 1.



Kemény üzenetek - könyvbemutató 2.



Kemény üzenetek - könyvbemutató 3.


Kemény üzenetek - könyvbemutató 4.


Kemény üzenetek - könyvbemutató 5.


Kemény üzenetek - könyvbemutató 6.


CSURKA GERGELY BLOGBEJEGYZÉSE AZ ÚJ KEMÉNY-KÖNYVRŐL