FACEBOOK

Ismét a Margitszigeten edzett a válogatott

Ismét a Margitszigeten edzett a válogatott
hozzászólás, 2011.03.28.

Röpül az idő - már csak egyszer végeznek közös edzésprogramot a magyar válogatottba meghívott játékosok, azt követően pedig - május végén - már a vb-keret kezdi meg a felkészülést Sanghajra. Riportunk a hétfői margitszigeti edzésről videókkal, fotókkal.

A csapat visszatért a Margitszigetre, s a heti munkatervben hétfőre két, keddre egy edzés szerepel.

Kemény Dénes ezúttal nem hívott külföldön játszókat a gyakorlásra, visszatért a korábban már többször behívott Marnitz Gergő és Vörös Viktor, s ismét védett a kapuban Gergely István. (Hétfő délelőtt három kapus helyett csak ketten voltak, mert Nagy Viktor belázasodott, így felmentést kapott.)

A szövetségi kapitány továbbra is elégedett a jelöltek hozzáállásával, külön kiemelte, hogy a Vasas-játékosok közül sem panaszkodott senki a hétvégi (és nem túl jól sikerült) reccói túra fáradalmaira, sőt a bizonyítani vágyás kifejezetten érződött az érintettek mozgásán. Ismét edzett a reccói utat betegség miatt kihagyó Vámos Márton, Szécsi Zoli gyógyító tapasszal a hátán védett, s Hosnyánszky is makacs hátfájásra panaszkodott tudósítónknak.

Kétkapuzás ezúttal nem volt, a játékosok három csoportban hajtották végre az előírt feladatokat. A legkevésbé irigyelhető munkát azok végezték, akik Mátéfalvy Csaba "útmutatásai" alapján a három- és ötkilós vízi-medicinlabdát tartották különböző módon és időn keresztül a felük fölött, miközben tapostak, tapostak és tapostak.

A hétfői edzésen részt vettek listája:

Gergely István, Szécsi Zoltán (kapusok)

Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Kiss Gergely, Marnitz Gergő, Salamon Ferenc, Szivós Márton, Török Béla, Vámos Márton, Vörös Viktor (mezőnyjátékosok)

VLV-FOTÓK:


Edzésképek 1.


Edzésképek 2.

VLV-VIDEÓK:


Edzés a szigeten - vlv-videók I.


Edzés a szigeten - vlv-videók II.


Kemény Dénes nyilatkozata


Hosnyánszky Norbert nyilatkozata



Telesport-tudósítás (M1)