FACEBOOK

Kemény Dénes kijelölte a jövő heti edzések meghívottjait

Kemény Dénes kijelölte a jövő heti edzések meghívottjait
hozzászólás, 2011.02.01.

A szövetségi kapitány ezúttal már kedden döntött arról, hogy a következő heti szentendrei edzéseken kiknek a részvételére számít. A "külföldiek" ezúttal nem jönnek, de a múlt heti 19-es létszám nem változik, ugyanis Kovács Gábor, Marnitz Gergő, Somogyi Balázs és Vörös Viktor részvétele teszi azonossá a létszámot.

- Az eddigiek szellemében folytatjuk a munkát - mondta Kemény Dénes a vlv-nek, amikor kedden délelőtt ismertette a február 7-8-i edzésekre, a szentendrei Vizes Nyolcas uszodába, meghívottak névsorát.

Baksa László, Gergely István, Nagy Viktor, (kapusok)

Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Kiss Gergely, Kovács Gábor, Marnitz Gergő, Salamon Ferenc, Somogyi Balázs, Szivós Márton, Török Béla, Vámos Márton, Vörös Viktor (mezőnyjátékosok)

Az új meghívottak közül a jelenleg Szolnokon játszó Marnitz Gergő tavaly már bemutatkozhatott a nemzeti csapatban, 8 mérkőzésen négy gólt lőtt. Vörös Viktor szintén játszott már hivatalos mérkőzésen a válogatottban, 2010-ben, három alkalommal, gólt még nem sikerült lőnie. Kovács Gábor 2009-ben már kerettag volt, részt vett az edzéseken, majd az egri Volvo Kupára is nevezte a kapitány, de ott nem jutott játéklehetőséghez. Somogyi Balázs még az UTE játékosaként kapott először meghívást (2009 tavaszán) a válogatott felkészülésére, majd (annak az évnek a végén) már szegediként is, de hivatalos mérkőzésen még szintén nem szerepelt.

Az eddigi gyakorlatot folytatva a válogatott edzése február 7-én, hétfőn 11-től 12.30-ig a sajtó számára nyilvános lesz.

A magyar csapat az első idei mérkőzését február 22-én játssza Kanadával Debrecenben, majd másnap kezdődik a Volvo Kupa Miskolcon. Itt az ellenfelek sorrendben: Ausztrália, Németország, Kanada.