FACEBOOK

Kemény csaták a horvátokkal Fűzfőn

Kemény csaták a horvátokkal Fűzfőn
hozzászólás, 2010.07.06.

Túl vagyunk a horvátokkal közös felkészülés félidején: négy kétkapuzásból kettő lezajlott Balatonfűzfőn. A második edzőmeccsen, kedden délelőtt a vlv is jelen lehetett, s az edzés után munkatársunk megkérdezte a kapitányt a tapasztalatokról.

Kemény Dénes szokásos módszerét megváltoztatva nem lépcsőzetesen építi fel a csapatot gyengébb ellenfelekkel kezdve, majd egyre erősebbeket választva az év fontos tornájához közelítve. A formálódó csapatra hétfő óta a "teher alatt nő a pálma" jegyében a horvát válogatott vár - naponta kétszer. Kemény Dénes szerint kifejezetten jól jön most, hogy egy nagyon szervezett, erős, ráadásul improvizatív stílusú játékosokat is felvonultató válogatottal edzhetnek a mieink.

Egyelőre mindkét csapatban vannak hiányzók (nálunk Varga Dani válla nincs még rendben és Biros Péter kisebb combhúzódása is gyógyulásra vár), de a vízben látottak reményekre adnak okot. Nagyon-nagyon félve írjuk le, hiszen ezerszer szó volt már arról, hogy az ilyen kétkapuk eredménye nem számít, nem is "illik" rögzíteni az állást és a végeredményt, de mégsem tudjuk eltitkolni, hogy a kedd délelőtti nagyon szoros edzőmeccsen mi lőttünk több gólt, és állítólag hétfő este is így volt. Jelentősége tényleg nincs, de azért annak érzékeltetésére talán megfelelő ez az információ, hogy formálódó csapatunk nemhogy nem játszott alárendelt szerepet, hanem.

A meccs egyébként a szokásos keretek között zajlott, profi bírókkal, időre, s a sikeresen befejezett emberelőnyök után még egyszer próbálkozhatott ugyanaz a csapat. Amennyire a fotók készítése közben meg tudtuk ítélni, a magyar csapatban elsősorban Hosnyánszky brillírozott.

A kedd esti újabb kétkapu után szerdán délelőtt is megmérkőzik a két csapat Fűzfőn, majd a felkészülés a Margitszigeten folytatódik.

Meg tudjuk erősíteni Daret információját, miszerint jövő hétfő este Magyarország-Kanada hivatalos barátságos mérkőzés lesz Tatabányán, a Gyémánt Fürdő Sportuszodában. Annyi kiegészítésünk van, hogy a találkozót 19.30 órás kezdettel a Sportklub televízió élőben közvetíti.

VLV-VIDEÓ:


Kemény Dénes nyilatkozata (magyar-horvát kétkapu, Balatonfűzfő, 2010.7.6.)

VLV-FOTÓK:


Magyar-horvát kétkapu Balatonfűzfőn 1.


Magyar-horvát kétkapu Balatonfűzfőn 2.

Tudósításunk a múlt heti fűzfői nyilvános edzésről

5 régi hozzászólás

Coach hozzászólása
Coach31757
2010.07.07. 17:04

Erdekes eredmenyek: Szerbia - Kanada 10:8 Szerbia - Kanada 10:9 Olasz - Kanada 7:5 Olasz - Kanada - ma este. Edzomeccsek.

nettyus:) hozzászólása
2010.07.06. 21:19

*úszó eb

nettyus:) hozzászólása
2010.07.06. 21:18

Ha már horvátok, akkor a budapesti eb-n mégsem játszunk velük meccset a nyitón? A MÚSZ honlapján ez áll:"Maga a megnyitó egyébként parádésnak ígérkezik, hiszen fő attrakcióként a vízilabda is helyet kap a programban: Kemény Dénes szövetségi kapitány kerete oszlik két részre, s Budapest?Vidék címen mérkőznek meg az olimpiai bajnoki címvédő társulat tagjai."

Daret hozzászólása
Daret31741
2010.07.06. 20:18

...mint Pilátus a Credoba... :)

avner hozzászólása
avner31740
2010.07.06. 20:15

mikor lesz még nyilvános edzés, és hol?