FACEBOOK

Itthon a csapat - ferihegyi videónyilatkozatok

Itthon a csapat - ferihegyi videónyilatkozatok
hozzászólás, 2009.06.28.

Vasárnap délután hazaérkezett a magyar válogatott Bukarestből, ahol a Románia Kupa nemzetközi vízilabdatornán vett részt Németország, Oroszország és Románia társaságában. A repülőtéren készült interjúinkból kiderül, hogy bizony a játékosok számára is fájdalmas volt a románoktól elszenvedett vereség és az is, hogy a szövetségi kapitány számára egyre több dolog tisztázódik. Kemény Dénes, Szécsi Zoltán, Varga Dénes, Gór-Nagy Miklós, Szivós Márton és Kis Gábor ferihegyi videónyilatkozata:


TUDÓSÍTÁSAINK SOK VIDEÓVAL A BUKARESTI ROMÁNIA KUPÁRÓL:

ELSŐ NAP

MÁSODIK NAP

HARMADIK NAP

HIVATALOS FOTÓK A BUKARESTI TORNÁRÓL


Kemény Dénes ferihegyi nyilatkozata


Szécsi Zoltán ferihegyi nyilatkozata


Varga Dénes ferihegyi nyilatkozata


Gór-Nagy Miklós és Szivós Márton ferihegyi nyilatkozata


Kis Gábor ferihegyi nyilatkozata

4 régi hozzászólás

Szöszke hozzászólása
2009.07.01. 02:56

Hajrá Uraim! Ti vagytok a legjobbak és ezt így fogja gondolni a többi csapat is.:) EZ a kis pofon most még jókor jött. Jó jó tudom Magyar vízilabdás egy dolgot utál de azt nagyon veszíteni.

Alberto hozzászólása
Alberto23028
2009.06.30. 16:13

Hétfőtől csüt.ig jó edzőpartnerünk lesz! :) (Montenegró jön a Szigetre) :) Én, mint hozzá nem értő lelkes szurkoló szerint :) ez A 4 nap lesz a leghasznosabb a magyar csapat felkészülésében. és az is tetszik, hogy lesz meccsünk szerbiával és ausztráliával hamarosan. Sok sikert fiúk! HAJRÁ MAGYAROK!!!

bharatiyalarki hozzászólása
2009.06.29. 23:40

Segítőkész bírókkal a románoknak is könnyebben ment azért a győzelem, (nemcsak ellenünk, de a többi csapat ellen is), csak úgy repkedtek a szegény sanyargatott román csapat javára megítélt ötösök. Ja kérem, ha már más nem segít...

Alberto hozzászólása
Alberto23010
2009.06.29. 18:58

Csak az eredményt ismerem a románok ellen, sablon, de jókor jönnek ezek a "pofonok". Nem meginogni ám :), tanulni a "hibákból"!!! Bár szoros meccsen kikapni egy jól felkészült csapat ellen, szerintem olyan nagy baj nem történt. Úgyhogy hajrá magyarok és eredményes felkészülést kívánok nektek!!! Ti vagytok a legjobbak , az újoncoknak is elhinni ezt!!!! :)