FACEBOOK

LEN Kupa: behozható athéni hátrány a visszavágóra

LEN Kupa: behozható athéni hátrány a visszavágóra
hozzászólás, 2009.04.08.

Kétgólos vereség lett az athéni kirándulás vége és Athénba kiküldött tudósítónk, Kánya Dávid szerint egy kicsit keserű szájízzel jön haza a csapat, mert talán lehetett volna még biztatóbb eredménnyel zárni a kupadöntő első felvonását. De ne legyünk telhetetlenek, az utolsó pillanatokban kétgólosra csökkentett hátrány igenis reményt ad a visszavágóra, "mindössze" jól kell majd játszani április 22-én Szegeden. Nagyon jól.

A mérkőzés előtt Kásás Zoltán arra kérte a játékosokat, hogy próbálják meg függetleníteni magukat a helyi nézők által gerjesztett hangulattól, és a bíróktól.


A meccs elején fej-fej mellett haladt a két csapat. A második negyedben lépéselőnybe került a Panioniosz, és hiába tűnt többször úgy, hogy felzárkózik vagy egyenlít a Szeged, a görögök tartani tudták az előnyüket. A harmadik negyedben, 6:4-nél lélektanilag is nagyon fontos pillanatban büntetőt hárított Baksa, de a csapat a meccs végéig nem tudta kellően felszívni magát. Weszelovszky két másodperccel a végső sípszó előtt szerzett gólja nagyon fontos lehet, talán ez az, ami miatt a srácok nincsenek elkeseredve. Tudják, hogy a Panioniosz verhető csapat.

Élő közvetítésünk a mérkőzésről

Panioniosz (görög)-Szeged 8:6 (2:1, 3:2, 1:1, 2:2) G.: Kokkinakisz 2, Miralisz, Mazisz, Tomakosz, Tzamantakisz, Vlontakisz, ill. Varga T. 4, Weszelovszky 2



Panioniosz-Szeged - Dávid-képek

VLV-HD-videók:

Kásás Zoltán nyilatkozata




Baksa László nyilatkozata



Varga Tamás nyilatkozata



Török Béla nyilatkozata



Loudisz Konstantinosz (a Panioniosz vezető edzője) nyilatkozata



Visszavágó április 22-én, Szegeden.


A mérkőzés után szabadprogramot engedélyezett Kásás Zoltán. A fiúk többsége a szobájába vonult, a Liverpool-Chelsea meccset nézték meg, beszélgettek a meccsről, a visszavágóról. Reggel Baksa László volt a legfrissebb, aki elsőként jelent meg az ebédlőben. Őt Török Béla és Éles Vilmos követte. Megreggeliztek, és a csapat számos tagjával karöltve útra keltek, hogy megnézzék Athén nevezetességeit.


A Szeged csapata csütörtökön kora délután utazott haza.


További VLV-HD-videók Athénból:

Edzés a mérkőzés előtti este

Így hangol a görög tábor

Meccs előtti hangulat

Bemutatás (Szeged)

Bemutatás (Panioniosz)

Álló játék, füttykoncert, magyar ötös

Varga Tamás első gólja (ötméteres)

Thomakisz második gólja

Varga Tamás második gólja

Varga Tamás negyedik gólja (ötméteres)

 

Baksa ötöst véd!

5 régi hozzászólás

RioF hozzászólása
RioF21058
2009.04.11. 09:45

Ez maximálisan ledolgozható hátrány,és Ti képesek vagytok megcsinálni a gyönyörű sikert!Evvel a kupa győzelemmel helyre tehetnétek a szezont.Bár az ellenfél is piros-kék,természetesen Hajrá Szeged! Molnár Petiért különösen szorítunk!! Mindent bele srácok!

szerk hozzászólása
szerk21050
2009.04.10. 19:43

Húsvét után megkérdezzük.

adrienn1203 hozzászólása
2009.04.10. 18:57

Azt nem lehet még tudni,hogy mikortól,és hol lehet jegyet venni a visszavágóra?

Lóca hozzászólása
Lóca21046
2009.04.10. 15:40

Hajrá fiúk!!! Ha a Cattarot és a Kazanyt kitudtátok verni(Szinte a két legerősebb csapatot) akkor nehogymá\' a Panionis nyerje meg a kupát!!!!

Alberto hozzászólása
Alberto21027
2009.04.09. 17:04

Varga Tamás 4 gólja, Wesze 2... Ehhez gratula!!! Szegeden meg majd lesz 3 gólos győzelem! De szerintem több is lehet! Hajrá Magyarok, Hajrá Szeged! Megnyeritek a LEN Kupát!!!!!