FACEBOOK

A brit nagykövetség gratulál az aranyérmes magyar vízilabdázóknak

A brit nagykövetség gratulál az aranyérmes magyar vízilabdázóknak
hozzászólás, 2008.08.27.

A budapesti Brit Nagykövetség gratulál a magyar férfi vízilabda-válogatottnak sorozatban nyert harmadik, összességében pedig kilencedik olimpiai aranyérméhez.

"A döntő mérkőzés során a csapatjáték, az erő és a szakértelem nagyszerű megnyilvánulásának lehettünk tanúi. Bár a vízilabda alapjainak lefektetője és önálló sportágként való első elismerője Nagy-Britannia volt, az idők során Magyarország teljesen magáévá tette a sportágat.

Szintén gratulálunk minden magyar versenyzőnek és olimpiai helyezettnek.

London örömmel várja az erős és sokszínű magyar csapatot 2012-ben." - áll a követség által kiadott sajtóközleményben.

(MTI)

Címkék:
olimpia Peking Volvo

4 régi hozzászólás

sirpeter hozzászólása
2008.08.29. 13:46

Kedves Lajos szerintem meglepodnel hogy mennyi penzt aldoznak a polora miota megnyertek az olimpia jogat.millio es fontban, es meg egy pl 3angol valogatott holgy jatszik az olasz elsoosztalyban!

Gergő hozzászólása
Gergő14560
2008.08.28. 21:52

Szeretném felhívni valamennyi 30-31 éves háromszoros bajnokunk figyelmét hogy London a pópó őshazája és 2012 ben ott szerepelni (és nem feltétlenül csak nyerni) különleges élmény lesz remélem Benedek Tibi is olvassa akinek elég lesz 2011-ben újra elkezdenie a válogatott edzéseket

sophie hozzászólása
sophie14535
2008.08.27. 22:17

Nemes gesztus volt a gratuláció és a felvezetés is 2012-re. Imádom az angolokat, micsoda nemzet!!! Talpig tisztességesek! Jó helyen lesz a Magyar Vizilabda Válogatott megint:) Élvezet lesz nézni az általuk szervezett olimpiát, már előre várom! (Lajos, ne hari, de legyél kicsit nagyvonalúbb! Kemény Dénes nem örülne, ha így lebecsülnénk az ellenfelet, akár ő lesz a csapatkapitány, akár nem, sőt a Fiúk sem hiszem, hogy jó szemmel néznék az ellenfél lebecsülését.) Kívánjuk azt az Angol Csapatnak, hogy nagyon jól szerepeljenek, és találkozzunk a döntőben! Mint láttuk, az élsportban semmi sem lehetetlen, miért ne juthatnának oda, ha ők találták fel a sportot, és fontos nekik? Persze jó ha tudják, hogy akkor is MI VAGYUNK A LEGJOBBAK!!;)))

Lajos hozzászólása
Lajos14524
2008.08.27. 19:39

Van egyáltalán UK vizilabdaválogatott vagy most kezdik el verbuválni a csapatot a londoni olimiára vizilabdázni tudó bevándorlókból :-) ?