FACEBOOK

A jó barátok egy csapatba kerültek

A jó barátok egy csapatba kerültek
hozzászólás, 2008.06.06.

Méghozzá nem csak a válogatottban. Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert ősztől ugyanabban a klubban, a Vasasban játszik. Úgy hírlik, hogy a piros-kékek szerződésajánlata mellett mindkettőjüknél az is sokat nyomott a latban, hogy a régi baráttal egy csapatban lehetnek a következő egy-két évben.




A fotó Gór-Nagy Miklós eskövőjekor készült

Kis Gábort már régóta csábította a Vasas, a válogatott center eddig az Eger játékosa volt, de már BVSC-s időszakában is azok közé tartozott, akik az ilyen kérdésekben  meglehetősen "igényes" Vasas-tábor számára is a becsülendő ellenfél kategóriájába tartoztak.

Hosnyánszky Norbert tagja volt a tavaly, hosszú szünet után bajnoki címet elért piros-kék csapatnak, de akkor, az ünneplés után mindenáron egykori olasz klubjához, a Florentiához akart visszaigazolni. Kinti klubjában jó szezont produkált (még kapusként is "maradandót" alkotott), de az olasz társak miatt a Florentia nem tudta teljesíteni a titkon remélt célt: a közvetlen élmezőny, a négy nagy mögötti legjobb pozíció megszerzését.

Kicsi és Hosi nagyon régóta jó barátok, s a mostani tárgyalások során (a Vasas nagy szerencséjére!) mindkettőjük számára jelentős érv volt az új szerződés aláírása mellett, hogy a másik is jön...

A vlv videókamerája előtt erről így beszéltek a válogatott balatonfűzfői edzőtáborában (klikk a képre).

10 régi hozzászólás

Sanya05 hozzászólása
Sanya0511690
2008.07.15. 12:27

Nagyon jó Kis Gábor érkezése csak azt sajnálom hogy Steinmetz Ádi elment...pedig ha ők egymást tudták volna váltogatni center poszton a Vasas centerjátéka lett volna a legjobb a mezőnyben.Hajrá Vasas, Hajrá Angyalföld!

Eger hozzászólása
Eger8992
2008.06.10. 16:33

sümi Köszönjük neked ezt az igen intelektuell IQ-bajnok hozzászólást.Bizonyára sok új hívet szereztél ezzel a Vasasnak.Egyébként ha annyira gondod van azzal a pár egri majommal aki ugrál,miért nem jöttél oda hozzánk reklamálni?A többi Vasas szurkoló,leginkább akikkel együtt beszélgettünk meccs után a törzskocsmájukban hál istennek messze feletted áll.A helyükbe az ilyen kis suttyerákokat,akik égetik a klub nimbuszát,vágnám ki mint macskát xarni!

sümi  hozzászólása
sümi 8924
2008.06.07. 18:46

jaj ne vicceljünk már eléggé 1értelmű mejik szurkolótábor a nagyobb a vasasnál több szász aktív szurkolóról beszélhetünk míg az egernél csak pár majom ugrál semmi hangal szájj magadba és gyűjcsél szurkolótábort egerfan aztán magyarázz !!!

someone hozzászólása
2008.06.07. 06:11

Hello Srácok, Sok sikert kívánok nektek, ügyesek legyetek !!! Egy régi barátotok.

miamanó hozzászólása
2008.06.06. 22:35

Én is közte voltam a 200 szurkolónak, de Csehovba egy LEn-kupa döntőre, na azt háromszor-négyszer meggondoltam volna. Üdv az újonnan érkezőknek.

Rebo hozzászólása
Rebo8914
2008.06.06. 18:35

Hosi, Kicsi ! Sok szeretetel várunk benneteket. Reméljük jövőre megnyerjük a bajnokságot és az Euroligát is ! Csak a VASAS !!

móka  hozzászólása
móka 8909
2008.06.06. 16:00

Tisztelt Egerfan!Azt hiszem félreértettél engem,én egy szót sem említettem az egriekről csupán kiemeltem azt hogy a VAsas-tábor fantasztikus,és ezt bármikor felvállalom ,nem tudom mi a gondod!:)Egy szóval sem mondtam hogy az egri közönség rossz,nagyon jó az is,de Vasas-szurkolóként szerintem lehetek annyira elfogult,hogy a szeretett csapatom szurkolótáborát tartom a legjobbnak!És ezek nem csak üres szólamok,számtalanszor volt már szerencsém megtapasztalni ezt élőben is a Komjádiban,a Kőérben,és a Bitskeyben is!B-nek maximálisan igaza van,mert a Vasas-szurkolókat semmi nem zavarja ha szeretett klubjukról van szó,másokat sokszor igen!Szóval légy szíves ne forgasd ki a szavaimat,az egri tábor is fantasztikus,de nekem az angyalföldi az etalon!:))))Kicsi,Hosi,Isten hozott benneteket!:)))Már csak Gór-Nagyot kellene megszerezni,és remélem Vörös Viktor is beváltja a hozzá fűzött reményeket,az újpesti V-betűsök eddig mindannyian megérték a pénzüket:!(Dumi,Dani:)HAJRÁ VASAS!!

B hozzászólása
B8906
2008.06.06. 14:00

Egerfan, szerintem ha láttad (volna) az Euroliga négyesdöntő közvetítését Barcelonából az ott két egymást követő nap pacallá ázó kb. 200 Vasas szurkolóval, akkor kicsit reálisabban tudnád elhelyezni az egri csapat szurkolótáborát. Akik mennyien is kísérték el a csapatukat Csehovba a LEN Kupa döntőjére?

Egerfan hozzászólása
2008.06.06. 12:25

Moka! Ha a Vasas drukkerek fantasztikusak, akkor az egriek mik?!Naluk nincs jobb közönség! Jövöre nyerjetek meg mindent egriek!Forza Eger!

móka hozzászólása
móka8894
2008.06.06. 11:16

Nagyon örülök az érkezéseteknek,mindketten jelentős erősítésnek számítottok imádott csapatomban!Hosi remélem minden meccsen rettegésben tartod majd sistergő bombáiddal az ellen kapuját,Kicsitől pedig azt várom,hogy bivalyerejét kihasználva Ádi méltó örököse lesz,nagyon jó centernek tartom!!Kívánok nektek sikeres szezont,jó meccseket,Kupa,bajnoki-és esetleg Euroliga aranyat!!!:)))okozzatok örömöt a fantasztikus Vasas-tábornak!!:))Sok sikert,mindörökké ANGYALFÖLD!!!!