FACEBOOK

A Vasas nagy lépése a bajnoki cím felé

A Vasas nagy lépése a bajnoki cím felé
hozzászólás, 2008.04.28.

Egerben győzött a Vasas, méghozzá magabiztosan, így nem csupán számszerűleg fordította meg az állást, (magához ragadva egyúttal a pályaelőnyt,) hanem jelentős pszichikai fölényt is szerzett. Az Eger a döntőben eddigi leghalványabb teljesítményét nyújtotta, vélhetően bénította a játékosokat, hogy hazai pályán kötelező volt számukra a győzelem. Részletes tudósítás a helyszínről, fotók, gólok, videónyilatkozatok.

Élő közvetítésünk a helyszínről

Eger-Vasas 7:10 (2:3, 0:1, 2:5, 3:1)
Eger, v: Kiszelly, Székely B.
Eger: Szécsi - Decker, Nyéki 1, Kiss Cs. 1, Hegedűs 1, Kis G. 1, Biros.
Csere: Matajsz 2, Feltham 1, Császár, Varga II Zs., Binder, Sántavy.
Edző: Gerendás György
Vasas: Nagy V. - Mátyás, Kovács R. 2, Varga Dániel 1, Varga Dénes 1,
Steinmetz B. 1, Steinmetz Á. 2. Csere: Takács B., Tóth M 1, Katonás,
Heinrich 1, Kincses, Hőna 1. Edző: Földi László
Gól - emberelőnyből: 15/3, ill. 12/3
Ötméteresből: 1/1, ill. -
Kipontozódott: Nyéki (19.p.), Takács (22.p.), Steinmetz B. (22.p.),
Varga Dániel (31.p.)

A Vasas 2:1-re vezet és ha pénteken győz a Komjádiban (20.00 óra), akkor megvédi bajnoki címét.



Dávid és geyza képei a meccsről


Videók:

1:0 - Nyéki Balázs

1:1 - Steinmetz Ádám

1:2 - Varga Dániel

2:2 - Aaron Feltham

2:3 - Heinrich Dávid

2:4 - Steinmetz Barnabás

3:4 - Matajsz Márk

3:5 - Steinmetz Ádám

3:6 - Tóth Márton

3:7 - Hőna Dávid

4:7 - Kis Gábor

4:8 - Varga Dénes

4:9 - Kovács Róbert

5:9 - Kiss Csaba

5:10 - Kovács Róbert

6:10 - Matajsz ötméteresgólja

7:10 - Hegedüs Gábor


vlv-videók:

Vasas-öröm



Kiss Csaba nyilatkozata



Kis Gábor nyilatkozata



Varga II. Zsolt nyilatkozata



Szécsi Zoltán nyilatkozata



Steinmetz Ádám nyilatkozata



Varga Dániel nyilatkozata



Nagy Viktor nyilatkozata

45 régi hozzászólás

matthew hozzászólása
2008.05.03. 09:27

Megint... megint az okoskodás. Egyedül az első meccs eredménye cáfol. Az meg nem hazudik. Ráadásul azért a 4. meccsre sem mondanám, hogy annyira jobb lett volna a vasas. Ahol egyértelmű: a 2. és 3. meccs. Ha megnyeritek a bajnokságot, nem feltétlenül kell nagyképűnek is lenni hozzá.

Józsi47 hozzászólása
2008.05.02. 16:44

Matthew! Márpedig S.Z.P-nek teljes mértékben igaza van abban,hogy mindhárom mérkőzésen a Vasas uralta a játékot.Elég ha arra gondolsz,hogy az eddig lejátszott 12 negyedből hetet nyert meg a Vasas és csak 3-mat az Eger 2 negyed pedig döntetlennel zárult.Az első mérkőzés hoszzabítását itt nem vettem figyelembe.De ha figyelembe venném,még akkor is a Vasas fölényét lehetne látni.A Vasas 9 emberelőnnyel kapott kevesebbet,mint az Eger ennek ellenére csak 1 góllal lőtt kevesebbet emberelőnyből.Továbbá a Vasas lőtt 17 akciógólt ezzel szemben az Eger mindössze 8-at. Összegezve,mind negyedekre lebontva a mérkőzéseket,mind egyenlő létszámnál,mind pedig az emberelőnyös helyzetek kihasználásának tekintetében egyértelmű Vasas dominancia mutatható ki.

matthew hozzászólása
2008.05.02. 12:07

Kedves S.Z.P. szerintem pedig az a csúsztatás, hogy mind a három mérkőzésen a vasas uralta a terepet. Azért az utóbbi két meccs alapján ne essünk már túlzásokba! Fanatikust fanatikus módszerekkel kioktatni nem csak buta, hanem röhejes dolog is. :D (én márpedig elmosolyodtam olvasva ezt a rakás "okosságot") Sporttársi üdvözlettel: egy 18 éves amatőr.

S. Z. P. hozzászólása
2008.05.02. 10:17

MSO. Mielőtt ilyen határozott véleményeket írsz és légből kapott statisztikákkal indokolsz, nem árt, ha meg is nézed, mi történt. Konkrétan semmiben sincs igazad. A pontosság, nagyon fontos ilyen hozzászólás esetén. Az Eger ellen az első negyedben egyetlen kontrát fújtak, míg a Vasas ellen kettőt. Azaz kétszer egymás után nem fújhattak kontrát. Egyik után sem volt rögtön a túloldalon kiállítás. Az első negyedben az Eger 4-szer támadhatott előnyben, míg a Vasas 3-szor. Azaz már az elejétől több előnyt kapott az Eger, szó nem volt kozmetikázásról. Minden meccsen az Eger kap lényegesen több előnyt, miközben a Vasas akciózik folyamatosan, sokkal több akciógólt is lőve. Remélem nem lesz nagy fröcsögés, ha mondjuk egyszer végre mi kapjuk a több fórt. Volt egy véleményes Steinmetz-gól az elején. Nem lehet döntő momentum egy első negyedes bírói tévedés, mert koncepció utána nem volt. Hajlok rá, hogy nem haladt át a labda a gólvonalon. Viszont volt egy egri gól, a Kicsié, ami bár szép volt, de teljességgel érvénytelen. A víz alatt húzta át két Vasas játékos alatt a labdát. Ez pedig szabálytalan és érvénytelen. A helyzet az, eddig a Vasas uralta mind a három meccset. Az elsőn a szerencsével nyert az Eger. A második kettőn kétségkívül a szerencse is a Vasas mellé szegődött. De ez már mind a múlt. Mától új mérkőzés. És ha az Eger nyer két mérkőzést ötméteresekkel, akkor is bajnoknak mondhatja magát. Ilyen a lebonyolítás. De az eddigiek azt sugallják, a Vasas felnőve a feladathoz, nagyon mélyről indulva bajnoki címvédőként utazhat a Final Fourra. Üdv. Hajrá Angyalföld.

Rebo hozzászólása
Rebo7538
2008.05.01. 20:58

Hajrá Vasas ! Holnap mindent bele, hogy újra ünnepelhessünk.

macskako  hozzászólása
2008.05.01. 12:00

Hajra VASAS !!!! Gyerunk gyerekek ,minden bele !!!!

Csak az EGER!!! hozzászólása
2008.05.01. 07:00

Az Eger már többször is fel tudott állni ilyen nehéz helyzetekben. Talán most is sikerülhet! HAJRÁ EGER!!!!!!!

matthew hozzászólása
2008.04.30. 23:35

HAJRÁ FIÚK, PÉNTEKEN MINDENKI ROHAMLÉPÉSBEN INDULJON FEL BUDAPESTRE, MERT MOST MEGFORDULNAK A SZEREPEK, AZ EGRIEK KÉSZÜLNEK MINDENT ELDÖNTŐ OSTROMRA!!! HA RAJTUNK MÚLIK, BEVESSZÜK A VASAS VÁRÁT, ÉS A FIÚK IS BIZTOSAN 1000%-OSAN ODATESZIK MAGUKAT!!! HAJRÁ EGER!!!

Rebo hozzászólása
Rebo7522
2008.04.30. 20:32

HAJRÁ VASAS ! Nagyon oda kell figyelni pénteken, akkor meglehet a bajnokság. De nagyon figyeljetek, ez az Eger nagyon erős, Gerendás jó edző. Maximális odafigyeléssel nyerni kell !! Mindörökké Vasas !!!

Bitskey hozzászólása
2008.04.30. 15:45

Ejha! Milyen képet találtam! link: (bocsi, moderáltam, onnan is jó lenne levetetni a szerk.) Bevállalós gyerek ez a Katonás! Sok sikert pénteken, de nagyon nehéz lesz! Hajrá Eger

.::.::. hozzászólása
2008.04.30. 12:19

télleg 20évet hosszabítanak?

Józsi47 hozzászólása
2008.04.29. 23:33

Szia,E! A Varga Zsoltit szándékos ütésért állították ki.

hahóó hozzászólása
2008.04.29. 21:53

Na azért vannak itt normális egri szurkolók, ők megérdemlik, hogy ilyen csapatuk legyen. Minden elismerésem az Egeré, de azért a Vasas játékosállománya szerintem erősebb, ezért bajnoki lesz a csapat. Remélem Flórika, aki a Dubbrovnik sikeréért szorít a Final Fourban példát vesz néhány noprmális egri társáról. Hajrá Vasas!

E. hozzászólása
E.7493
2008.04.29. 20:43

Valaki mondja már meg legyen szíves, hogy Varga Zsoltot miért állították ki végleg cserével. Csak annyit láttam, hogy a bíró mutatja a kiállítást, de az előzményeket nem. Eddig még sehol sem láttam leírva sem. Előre is köszönöm. Habár az Egernek szurkolok, gratulálok a Vasasnak, nagyon jól játszottak. Nem tudom, mi történt az egriekkel de bennem még él a remény. De bármi is lesz a bajnokság végkimenetele gratulálok mindkét csapatnak a szép gólokhoz!

Baldus hozzászólása
Baldus7492
2008.04.29. 20:27

Pénteken mindent bele ! Ne tévesszen meg senkit a hétfői gyözelem. Ne hagyjuk, hogy kiénekeljék a szánkból a sajtot. A csapatot pedig, történjen bármi, együtt kell tartani. MINDÖRÖKKÉ VASAS !!!!!

Rebo hozzászólása
Rebo7491
2008.04.29. 20:23

Köszönjük ! Tegnap nagyok voltatok. Pénteken ünnepelni szeretnénk, de még nincs lefutva semmi. Vigyázzatok, mert ez az Eger nagyon erős ! Maximális koncentrációval meg lehet nyerni a döntőt ! Ott leszünk pénteken ! Hajrá Vasas mindörökké !

Nori hozzászólása
Nori7490
2008.04.29. 18:24

ja és egyes szurkolók kicsit sok mindenbe bele kontárkodnának! nem tök mindegy ki hova igazol? akkor is van/lesz az országba 4 olyan csapat ami bárhol,bármikor helytáll és akikre büszkék lehetünk hogy a mienk! tök fölösleges az egyik oldalt pocskondiázni a másikat meg isteníteni mert ők négyen adják ki a válogatottat akikre még büszkébbek lehetünk! és ha már itt tartok HAJRÁ VASAS! vagy HAJRÁ EGER mert mindkét csapat megérdemli akárkié is lesz ez az arany

Nori hozzászólása
Nori7489
2008.04.29. 18:18

Tök mindegy mi lesz pénteken,én ott leszek és teli torokból kiabálom,hogy HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!

móka  hozzászólása
móka 7485
2008.04.29. 15:52

Láttam már jónehány Vasas meccset,de amit a srácok tegnap műveltek,azelőtt tényleg le a kalappal!!!A védekezés magasiskoláját bemutatva játszották a Hogyan győzzünk Egerben?című oktatófilmet:)))Tény ami tény,ha a védekezés megy,nincs az a csapat,aki Angyalföldet megverje!!:))Élmény volt nézni a tudatos,technikás,összeszedett játékot:)))Külön öröm Nagy Viktor szenzációs produktuma,és hogy a kiegészítő emberek is maximálisan felnőttek a feladathoz!!:)))Fantasztikus csapat ez,és nem csak elfogultságból mondom,de aki a Dominót sorozatban veri idegenben,megveri idegenben a bivalyerős Egert,elsőként jut tovább az Euroliga halálcsoportjából,az KURVA NAGY CSAPAT!!!:))VAlóban nincs még meg a bajnoki cím,de ahogy tegnap megéreztem a győzelmet,a pénteki meccs is úgy lesz meg!!))Máskor két nappal a meccs előtt már gyomoridegem van,tegnap semmi:)))Megéreztem,hogy bevesszük EGgert:)))Persze oda kell figyelni,de most már a mi kezünkben a sorsunk!!Ádi,a Varga-tesók,Kovács,mindenki fantasztikus,a kis Heinrich,meg Hőna,Takács,ők is maximálisan odateszik magukat!!:)))Ezt a csapatot nyáron egyben kell tartani,és egy- két éven belül a világ legjobb csapatává formálni:))HA már most nem egyike azoknak:)))Dani,Ádi,maradjatok Angyalföldön,Dani remélem a kacsintásod azt jelenti a videón hogy.....:)))Ugye tudod mire gondolok?:))ANgyalföld imád benneteket!!!CSAK A VASAS!!!MINDÖRÖKKÉ!!!!

Trooper hozzászólása
2008.04.29. 15:44

Azt jelenti, hogy +20 évvel meghosszabbítják a szerződésüket, mert a VASAS a világ legjobb csapata!!! :) Ja, és az Ádi is marad, sőt a Szívós Marci is érkezik... :) HAJRÁ VASAS!

S. Z. P. hozzászólása
2008.04.29. 15:00

Reméljük ugyanazt, amit a sorok között olvasva legutóbb Dumi nyilatkozatából is értettünk. :))))))))

2:) hozzászólása
2:)7481
2008.04.29. 14:17

JAH AZ TÉLLEG MIT JELENT?

1 hozzászólása
17480
2008.04.29. 14:16

Mitjelent a Varga Dani nyilatkozatába az a TEVA-VASASPLAKET?

MSO hozzászólása
MSO7479
2008.04.29. 14:15

Sokan abba a hibaba esnek, hogy a kiallitasi arannyal probaljak igazolni allaspontjukat elfeledkezve arrol, hogy altalaban vizilabdaban nem az szamit, hogy hanyszor allitanak ki egy csapatbol hanem, hogy MIKOR. Ha mar elment a hajo akkor mar adhatnak kiallitasokat amennyit akarnak es ez az ami tortent. Nem csak itt de nemzetkozi mecsseken is sajnos. Amit a statisztika nem mutatott peldaul tegnap, hogy ha az egyik csapat ellen ketszer egymasutan kontrat fujnak es az ellentamadas folyaman rogton kiallitast itelnek az borzasztoan nehez helyzetbe hoz barmilyen csapatot es ez tortent tegnap is az elso negyedben. Az is elgondolkoztato, hogy amikor az egyik biro a mecs vegen azt mondja a masikrol, hogy egyszeruen nem ertette, hogy miket fujt kulonosen a mecs elejen. Ez meg jellemzo a jatekvezetes kaliberere.

Trooper hozzászólása
2008.04.29. 13:10

Minden Vasas-drukkernek figyelmébe ajánlom, hogy ahogy azt a srácok is mondták, pénteken is 0:0-ról fog indulni a meccs, így mindenkire szükség van a szurkolásnál! Szerényen, koncentráltan kell kezdeni, és diadalittasan ünnepelni a végén! !!!CSAK A VASAS, MINDÖRÖKKÉ PIROS-KÉKEK ÁLLÉ, ÁLLÉ!!!

pr hozzászólása
pr7476
2008.04.29. 12:48

Gratulálok a Vasasnak, gyönyörű játék volt, reméljük, a pénteki is ilyen lesz! Mindenki szuper volt, Dudu góljánál pedig tátva maradt a szám! Hajrá fiúk! Ugye pénteken bajnokot avatunk?!

RioF hozzászólása
RioF7474
2008.04.29. 12:11

Gratula a Vasasnak,szépen,és fegyelmezetten játszottak a fiuk!Viktor,és a Szecska közti külömbség döntött.A birokról annyit 15-12 a kiáll.arány és ismét az Egernek!Akkor mit fujt el a biró?Nemes ellenfél az Eger,de pénteken azt hiszem véget ér a szezon! Hajrá Angyalföld!!!

Józsi47 hozzászólása
2008.04.29. 11:47

Tomi!Gondolkozz már egy kicsit!Attól,hogy a Varga Zsolt az első meccsen győztes gólt lőtt,most ütésért nem kellett volna kiállítani?Van ilyen szabály?A Nyékit kipontozták? Na és akkor meg mi van? A Varga Danit az első és a tegnapi meccsen is kipontozták,a Steinmetz Barnát tegnap szintén kipontozták.Azok persze jogosak voltak?Nézd meg inkább a 3 meccsen megadott emberelőnyök számát.Úgy kb 9 előnnyel kapott többet az Eger.Úgyhogy ezzel a hozzászólással egy kicsit mellé lőttél. Ha a bírók a Vasasnak fújnának kb 8-10 góllal nyerné a Vasas a meccseket. Szomorúan,de tudomásul kell vennetek,hogy úgy néz ki a Vasas sokkal jobban felkészült a döntőre vagy csak egész egyszerűen jobb csapat.

macskako  hozzászólása
2008.04.29. 11:12

T. Tomi,8 ora 1 perc . Ugyan ,kicsit bongeszd mar at a meccs jegyzokonyvet ,o.k. ?? Utana ...

Andi hozzászólása
Andi7471
2008.04.29. 09:37

SZÉP VOLT VASAS! (MEGSZÜNT A VVO??)

Tominak hozzászólása
2008.04.29. 09:33

Kedves Tomi! A vasasból három ember pontozódott ki...

Tomute hozzászólása
Tomute7469
2008.04.29. 08:59

Az a csapat, amelyik Egerben nyerni tud - nem is akárhogyan- tudhat valamit. Grat a VASAS-nak, de pénteken emelt fővel Hajrá EGER!

matthew hozzászólása
2008.04.29. 08:07

Ne higgyétek, hogy ez már egy lejátszott meccs. Ti sem akárhonnan kerültetek a döntőbe! Hajrá EGER!!!

Tomi hozzászólása
Tomi7467
2008.04.29. 08:01

Tény, hogy a Vasas jobb volt mint az Eger, de azért el kell ismerni hogy a bírók is a Vasassal voltak. Kiállítani végleg cserével azt, aki a múltkor győztes gólt lőtt, aztán Nyékit is kipontozni... Undorító volt. Amint az egriek hozzáértek a Vasas játékosaihoz, egyből szabaddobást fújtak... Ezt ismerjétek el, hogy a játékvezetés nem volt fair. Egyébként még nincs vége, ne ünnepeljetek! Hajrá Eger!

Najó hozzászólása
Najó7466
2008.04.29. 07:01

Hát, ez nem a bírókon múlt! Jobb volt a Vasas. Sokkal. Gratula nekik! Pénteken pedig mindent bele! De tényleg MINDENT! Mármint játékilag. Hajrá Eger!

Józsi47 hozzászólása
2008.04.29. 03:31

a 22:56:15-ös hozzászóláshoz! KÖSZÖNÖM!RENDKÍVÜL KORREKT HOZZÁSZÓLÁS!

macskako  hozzászólása
2008.04.29. 03:00

Bar 2-1 a VASASnak,sajna meg nincs vege !! Nem szabad meg huteni a pezsgot !!! Penteken ugyanigy,sot JOBBAN kell nyomni,hogy meg tudjuk vedeni a bajnoki cimet !! Ekkora betlit meg egyszer nem jatszik az Eger az tuti . DE: ha MI hozzuk amit tudunk,akkor nagy baj nincs !!! Mindent bele ,HAJRA VASAS !!! Udv !

macskako  hozzászólása
2008.04.29. 02:57

szurkolo,22 ora 27 . Melyik meccset nezted ??? Ha mar a Gerenda magaba roskadva tekint a medence fele a 4. negyedben,akkor ott nem a biro a hunyo .. Ha az lett volna,kicsit atrendezi a kispad kornyeket . Ma /illetve tegnap/ a VASAS jatszott jobban . A VASASnal meg az ugymond kiegeszito emberek is felnottek a feladathoz/ld. Hona : beallt ,s golt dobott/ ,mig a Eger oldalan meg a klasszisok is betliztek / Biros,Kiss Cs,Nyeki elszort labdai / . Komolyan nem ertem amit irtal .

macskako  hozzászólása
2008.04.29. 02:51

Hajra VASAS !!!! Grat fiuk !!!!

p hozzászólása
p7458
2008.04.29. 01:19

Kedves egri szurkoló, kösz, hogy mindeezt leírtad, de hát nem olyan nagy gond az, ha egy szurkoló abírót hibáztatja. Kiszellyről már Vasas-szurkolók is írták, hogy elfújt sok meccset. Nyilván tévedhet, emberből van, de a tévedések azt hiszem, hoszú távon kiegyenlítik egymást. Mindazonáltal örülök, hogy e két kiváló, ráadásul a legnagyobb táborral bíró csapat vívja a döntőt, ez így a legszebb. Főleg, ha megbecsüljük, ahogy te is teszed, s nem szapuljuk egymást. Én például a LEN-kupában - természetesen - az Egernek szurkoltam. Persze azért HAJRÁ VASAS!

szurkolónak hozzászólása
2008.04.28. 22:56

Eger szurkolóként szégyellem magam a hozzászólásod miatt! Te mégis miről beszélsz??? Mit csinált, ami miatt vesztett az Eger???? És mégis melyik meccseket veszítette el miatta az Eger??? Egyébként tudod, hogy ki vezette az Eger-Honvéd MK döntőt??? És az alapszakasz Eger-Honvéd (9:8) és a két Eger-Vasas (6:5 és 9:7) meccsét??? Ja, hogy mindegyiken mi nyertünk, és ezen kívül más Eger meccset nem vezetett. Ma sokkal jobb volt a Vasas, korrekt játékvezetéssel. Csak azért is HAJRÁ EGER!!!!

szurkoló hozzászólása
2008.04.28. 22:27

Ezt a két,bírónak nevezett lényt,a medence közelébe többet nem engedném!Főleg kiszellyt(kis betűvel!!!),bár a másik se sokkal jobb!Az Egernek a sokadik meccsét fújja el,gusztustalan amit művel.A Vasas pedig köszönte szépen és élt a lehetőséggel.Mindamellett gratulálok a VASAS-nak,sokkal jobban játszottak,és kívánom,hogy jól szerepeljenek Barcelonában.Ahogy az Eger a 2.félidőben hozzáállt a meccshez,az no comment,méltatlan volt ehhez a csapathoz.

miamano hozzászólása
2008.04.28. 22:14

A Vasas 12 előnyből 5-t dobott be, az Eger belőtte a büntetőt, és a Varga Zsoltot cserével, végleg kiállították.

bt hozzászólása
bt7454
2008.04.28. 22:08

Az Eger büntetőjét nem lőtte be Matajsz?

Feri hozzászólása
Feri7451
2008.04.28. 22:00

HAJRÁ VASAS!!!!!