FACEBOOK

Vargátlan Vasas - súlyos vereség a Kőér utcában

Vargátlan Vasas - súlyos vereség a Kőér utcában
hozzászólás, 2008.02.20.

Súlyos, 12 gólos vereséget szenvedett a bajnoki címvédő a Honvéd vendégeként szombaton kora délután. A Vasasnál nem szerepelt a sérült Varga Dániel és Varga Dénes, s nélkülük a piros-kékek teljesen alárendelt szerepet játszottak Kis Gergőékkel szemben, akik láthatóan igyekeztek minél nagyobb arányú győzelemből lelki tartalékot képezni a későbbiekre. Az Eger-Szeged rangadó 19 órakor kezdődik, s a mérkőzés alakulását itt a vlv-n élőben lehet majd nyomon követni. Tudósítás a Kőér utcai meccsről, gólok, valamint Steinmetz Ádám, Nagy Viktor, Kiss Gergely, Gergely István, Gór-Nagy Miklós és Szivós Márton nyilatkozata:



Varga Dénes és Varga Dániel a Vasas-kispad fölötti páholyban foglalt helyet, mindketten civilben, nézőként voltak jelen a Kőér utcában.

A mérkőzés krónikája:

A meccs első néhány támadása nagyjából egyformán holt hamvába mindkét oldalon. Ekkor még nem érződött semmi a későbbi egyoldalúságból.

1:0 - Kiss Gergely a jobbszélről betalál a hosszúba a blokkoló védő és a kapus kezei között.

Kovács Róbert néhány percen belül háromszor is lő, de próbálkozásait Gergely simán hárítja

2:0 - Vári messziről lő és a labda utat talál a kapuba

3:0 - újabb Kiss Gergely-találat

Steinmetz Barna csaknem a félpályáról ejt, mert Gergely kicsit kimozdult, az újdonsült válogatott kerettag azonban simán visszaér és hárít

4:0 - Fodor lövése Nagy Viktor kezén lelassulva vánszorog át a gólvonalon

5:0 - Négy tized másodperccel a negyed vége előtt Fodor kijátszott emberelőny végén, Kiss Gergő passzából betalál

Szünet

5:1 - a center helyén egyedül maradt Takács Bálint kilencpercnyi játék után lövi az első Vasas-gólt

6:1 - az egykori Vasas-játékos, Vindisch lő a balszélről

Heinrich kapufára lövi a Vasas javára megítélt ötméterest. (A Vasas ekkor már teljesen megzavarodva játszik, a büntető elvégzését például senki nem vállalta, a kispadról felhangzó sztentori "Dudu!" kiáltás hatására állt Heinrich az ötösvonalra...)

7:1 - Szivós távolról talál be

7:2 - Katonás biztos kézzel értékesíti az ötméterest

8:2 - Kiss Gergely lövése egy blokkoló kézen változtat irányt, úgy vágódik be

9:2 - Fodor talál be elég messziről a kapu üresen tátongó baloldalába

Nagyszünet

10:2 - Kovács Olivér megúszása

10:3 - Heinrich a jobbszéllről, Gergely most nem ért át

11:3 - Gór-Nagy Miklós húzása középről, emberelőnyben

Szünet

12:3 - Kovács Olivér egy Vasas-játékos kiállítása után, szinte azonnal a rövidbe

13:3 - Paján-húzás előnyben

14:3 - Kiss Gergely ötméterese

15:3 - Paján a Honvéd 3:2-es lefordulása után

Honvéd-Vasas 15:3 (5:0, 4:2, 2:1, 4:0) G.: Kiss G. 4, Fodor 3, Kovács O., Paján 2-2, Vári, Vindisch, Szivós, Gór-Nagy 1-1, illetve Takács, Katonás, Heinrich 1-1

Fotók a meccsről (TZS képei) 

Fotók a meccsről (Vass László képei)

Bemelegítés (Dorka és Sába képei)

Videók:

Gór-Nagy Miklós gólja

Fodor Rajmund harmadik gólja

Kiss Gergely harmadik gólja

Szivós Márton gólja

Fodor Rajmund második gólja

Fodor Rajmund első gólja

Kiss Gergely második gólja

Kiss Gergely első gólja


Steinmetz Ádám nyilatkozata



Nagy Viktor nyilatkozata



Kiss Gergely nyilatkozata



Gergely István nyilatkozata



Gór-Nagy Miklós nyilatkozata



Szivós Márton nyilatkozata

15 régi hozzászólás

én hozzászólása
én5216
2008.02.19. 17:06

Dave - Te Vasas-rajongónak tartod magad?!Gondolkodj már,mióta olyan jó a csapat?Mióta Viktor az első számú kapus,Te gyógyegér!Most sem rajta múlt,sőt a csapatban megint ő volt a legjobb!Én vidóról néztem,azért írok ilyen későn,de elovastam a többi hozzászólást is.Nagy Viktor mellett még sosem álltak ki ennyien.Ez biztos jól esik neki.Bamako - Te melyik Nagy Viktor nyilatkozatra mondod,hogy nagyképű volt? Megnézném én is.Viszont valaki edző-váltást követel,na ezen lehet,hogy el kellene gondolkozni az egész vezetőségnek!!!

DD hozzászólása
DD5214
2008.02.19. 14:10

Bamako, pontosan azert lettek azokbol a lovesekbol golok, mert NEM VEDEKEZETT Viktor elott jol senki sem. Azokat a loveseket blokkolni, zavarni, megakadalyozni a mezonyjatekos feladata. Persze, lehet, hogy a kapusban elakad a labda meg igy is, azt hivjak bravurnak. De azok a loketek olyan sebesseggel mennek, hogy ember legyen a talpan, aki ki tudja vedeni - ha mar a vedekezo jatekos nem akadalyozza meg a lovest...

Nozika hozzászólása
Nozika5211
2008.02.18. 22:40

Vargáknak szerintem inkább pihentetni kéne a sérüléseiket,mint kockáztatni egy esetleges nagyobbat! Élőbe láttam a meccset kb olyan volt mintha a vasas részéről csak Nagy Viktor lett volna a medencébe,így pedig elég nehéz lenne nyerni! Egyetértek azzal hogy Szécsi és Ő a legjobb kapusok! Azzal viszont nem, hogy edzőt kéne cserélni!

Senki hozzászólása
Senki5210
2008.02.18. 21:50

egy ember: Kinek nagy az arca te igen okos? ezt hogy szűrted le? Aki itt Nagy Viktort szpulja az nem ért a sporthoz, mindenkinek lehet rossszabb napja ennyi, ettől még nem lett rosszabb kapus...

Bamako hozzászólása
Bamako5208
2008.02.18. 19:04

Viktor nagyon gyengén védett.....mi az hogy nem rajta mult???:O Fodor szabaddobás gólja?Vagy távoli lövése? Szivós távolról eleresztett lövése?Vári lövése ? Ja,igazad van,szerintem a Földi tehet róla nem???Vicc....ki más mint a kapus? Gergely meg hihetetlen sportemberi nyilatkozatából kiderült milyen jo ember is valójában!!!Kellemesen csalódtam benne.... Szerény volt,pont ellenkezöje N V-nak..

DominoDancing hozzászólása
2008.02.18. 16:34

Az pedig vegkepp nem igaz, hogy Dani es Dumi miatt kapott ki a Vasas. Ha extraklasszis teljesitmenyt nyujtanak ketten, akkor az mondjuk maximum 6-7 gol plussz. Es mondjuk 2-3 gol minusz a masik oldalon, az esetleges jobb Vasas vedekezes miatt (de ez azert nem biztos, elnezve azt a pontos jatekot, amit a Honved bemutatott). Azaz meg akkor is egy-ket gol kulonbseg maradna es lett volna egy parades 12:10 vagy 13:11. Mindket csapatra igaz az iden, hogy tud sziporkazo, kreativ, gyonyoru magyar vizilabdat es csapnivalo, ideges, eredmenytelen jatekot produkalni. Ennek voltunk a szemtanui vasarnap.

DominoDancing hozzászólása
2008.02.18. 16:29

Haaat, azert annak orulok, hogy nem a szurkolok allitjak ossze a valogatottat, mert akkor 3-4 naponta, vagy legalabbis OB1-es fordulonkent valtozna a keret. De legalabb a szerbek nem tudnanak felkeszulni belolunk :-) Azoknak uzenem, akik most Nagy Viktort szapuljak, hogy gondoljanak vissza egy hettel korabbra, amikor a JUG vendegeskedett a Komiban, vagy ugy altalaban nezzek vissza a Vasas kemenyebb meccseit. En a Dominoval szimpatizalok, de azt mondom, hogy Viktornak helye van a valogatottban, ritka tehetseges srac. Ja, es az orok igazszag: ha egy kapus elott nincs vedekezes, akkor majdnem minden gol lehet, ami kapura megy. Tudjatok, hogy milyen sebessegu loketekrol van szo? Nezzuk vissza a videon, hogy milyen volt a vedomunka es a blokkok hol voltak a goloknal! Kiderulne, hogy talan Viktor tehetett a legkevesbe a veresegrol!

Ritta hozzászólása
Ritta5201
2008.02.18. 15:07

Először is gratulálok a dominónak! A TV közvetités alatt én egy kicsit kiakadtam. Egy sportkommentátor ne legyen elfogult. Ez már többszört feltűnt nekem, hogy mindig a domino ellen beszél. Miért nem lehet az kijelenteni h a domino tegnap és máskor is nagyon jól játszott és megérdemeltem nyert. Nem csak azért nyertek mert a varga testvérek nem játszottak. Nem tudom h miért blokkolt le ennyire a vasas. A vizilabda egy csapatsport, több ember együttesen játsza. Igaz h Dani és Dénes nagyon jó játékosok és a vasas alapemberei de nélkülök is menni kellene a játéknak! Szerintem Nagy Viktor egy nagyon jó kapus és ott a helye a válogatottban. Majd kiderül h a 4 szuperkapus közöl ki megy az olimpiára.

kinga hozzászólása
kinga5198
2008.02.18. 08:00

sztem amennyit a Vargák betegek a csapatnak már meg kellett volna tanulni nélkülük játszani! Lehet hogy jók ők csapaton belül, de nem hiszem h. a magyar v.labda legnagyobb alakjai lesznek! amúgy ki tudja:Mennek edzőtáborozni a csapattal?

Gergőke hozzászólása
2008.02.18. 00:50

egy ember: A Varga-testvérek a magyar vízilabda elkövetkező 10 évének legnagyobb alakjai lesznek, ergo rengeteget jelentenek. Azt meg nagyon nem értem, hogy miért kell ennyire lehúzni Nagyot. Oké, hogy nem szárnyalt ma, de csak egy potyára emlékszem tőle, amit a Rajmitól kapott. Én 3 potyát egyálatlán nem láttam. Arra viszont tisztán emlékszem, hogy a vb-elődöntőben beállt mínusz egynél és marhajól védett. Egyáltalán nem kéne bántani őt. Arról meg nem is beszélve, hogy a Vasasnak még egyáltalán nem úszott el semmi, kivéve, ha az Egerrel kell játszania az elődöntőt. A mai teljesítményük tényleg nagyon gyenge volt, de a Hondvéd is játszott már nagyon rosszul, lásd: Kupadöntő. Úgyhogy szerintem nem kéne ennyire lehúzni egy csapatot.

Judit hozzászólása
Judit5193
2008.02.17. 23:45

A vasasnál edzőt kell váltani.

egy ember. hozzászólása
2008.02.17. 23:26

Hát ez a vasas nagyon karcsu volt ma...Vargák ennyit jelentenek.... Nagy viktor jo volt?? te melyik meccset néztd barátom?? vagy 3 potya ...köze nem volt a meccshez... Arcból lehet vissza kéne venni..

Davenak hozzászólása
2008.02.17. 23:14

Lehet, hogy ideges vagy a mutatott játék miatt, teljes joggal, mert kiábrándító volt. De Nagy Viktor szerintem Szécsivel együtt a legjobb magyar kapus....Ma se rajta múlott

Bia hozzászólása
Bia5184
2008.02.17. 20:49

CIKI_CIKI! NAGYON CIKI! KICSIT IGAZAD VAN DAVE?DE NEM MINDENBEN!

Dave hozzászólása
Dave5151
2008.02.17. 17:35

Ezt a vereséget most senki nem foghatja a bírókra! egyszerüen szar volt a vasas! Nem tudom pl Nagy Viktor mit keres a válogatottba? A másik 3 kapusnak helye van ott,neki nincs! Vasas rajongóként kint voltam a meccsen,de fölösleges pénz kidobás volt! Ha a Vargák nélkül így játszik a csapat én a helyükbe abba hagynám a vízilabdát