FACEBOOK

Kiesett a Vasas és a Szeged, bejutott az Eger és a Honvéd

Kiesett a Vasas és a Szeged, bejutott az Eger és a Honvéd
hozzászólás, 2007.12.17.

Nem jutott be a bajnok a Vodafone Magyar Kupa legjobb négy csapata közé. A Vasas az egri visszavágón drámai küzdelemben, hosszabbítás után, ötméteresekkel maradt alul Birosékkal szemben. A Honvéd magabiztosan, kettős győzelemmel került tovább. A legjobb négy közé jutott még az FTC és az UTE. Tudósítás, gólok és nyilatkozatok mindkét mérkőzésről. (Megnézheti a teljes egri ötméteres-párbajt!)

Hihetetlen izgalmakat hozott az Eger és a Vasas párharcának második felvonása a Bitskey uszodában. Négy perc sem telt a mérkőzésből, amikor Nyéki duplájának köszönhetően 2:0-ás vezetésre tett szert a hazai csapat. A negyed közepén Steinmetz Barnabás nagy helyzetét Szécsi, a túloldalon Biros lövését Nagy Viktor fogta biztos kézzel. Hamarosan azonban bekövetkezett az, amire kevesen számítottak. Tóth Márton kapufára pattintott lökete után az Eger támadása góllal ért véget (3:0), ami azt jelentette, hogy a hazai gárda nem egészen hat perc elteltével ledolgozta a szombaton összeszedett hátrányát, így “nulláról” indultak a csapatok.

 

Felébredt a Vasas, de a befejezésbe rendre hiba csúszott: Szécsi védett sorozatosan bravúrral, Heinrich ejtésénél pedig a képzeletbeli gólvonalon állt meg a labda. Nagy Viktor is megcsillantotta tudását a második negyed elején, előbb Kis Gábor, majd Hegedűs lövését hárította bravúrral. A küzdelmes játék mellett sűrűsödtek a kiállítások is, Katonást például végleg cserével állították ki, az Eger pedig kihasználva a pillanatnyi előnyt, Nyéki jóvoltából négyre növelte a differenciát. Kovács Róbert erre még a félidő előtt válaszolni tudott, szintén fórból, de még Varga Zsolt kapufán csattanó lövése is “belefért” az izgalmas első félidőbe.

 

Heinrich gólja nyitotta a harmadik felvonást, amelyre Binder gyorsan reagált. Szó szerint, ugyanis Hegedűs kapufáról kipattant lövésére ő érkezett a leggyorsabban és könnyedén tessékelte a kapuba a játékszert (5:2). A záró felvonás előtt Steinmetz Barna is meglőtte a maga gólját, így ismét a Vasas állt továbbjutásra. A negyedik negyedben a hevesiek négyese meglőtte a negyedik gólját is (Nyéki, fórból - 6:3), de két perc múlva érkezettVarga Dénes válasza. Komoly harc folyt a vízben, sorra potyogtak ki a játékosok, Tóth Márton harmadik hibája után (két perccel a vége előtt) már 2-2 játékos vált nézővé. A rendes játékidő végjátéka is izgalmassá vált: Hegedűs volt eredményes másfél perccel a vége előtt. Miután a Vasas, majd az Eger is elpuskázta az időkérés utáni lehetőségét, 7:4 állt az eredményjelzőn, amikor letelt a 32 perc.

 

A hosszabbítás kétszer három perce nem sok lehetőséget kínált a jól védekező csapatoknak. Varga Dénes és Varga Zsolt gólváltása után mindkét oldalon akadtak még lehetőségek, sőt, a hosszabbítás végén is lejátszódott ugyanaz, amit már a rendes játékidőben is tapasztalhattunk. Ezúttal az Eger kért előbb időt (47 mp), hibáztak, majd Földi László is egyperces pihenőre hívta az övéit (25 mp), de a Vasas befejezésébe is hiba csúszott, így az izgalmakat fokozandó, következtek az ötméteresek, hogy meghozzák a végső döntést a továbbjutást illetően.

 

A szabályok értelmében a szakvezetőknek 5-5 játékost kellett megjelölnie a büntetők végrehajtására, és mind tíz büntetőt el is kellett végezni: Kovács Róbert hibázott, Biros és Heinrich belőtte, Varga Zsolt a felső lécet lőtte telibe (1:1), Varga Dénes biztos kézzel értékesítette az övét, Nyéki lövését Nagy Viktor védte, így három kör után 2:1 volt a Vasasnak. Következett az angyalföldi csapatkapitány, Steinmetz Barnabás, akinek a büntetőjénél a bírói ítélet szerint kicsúszott a kezéből a labda, így el sem végezte azt. A túloldalon a válogatott center Kis Gábor belőtte, így az utolsó párbajra maradt a döntés. Varga Dániel elhibázta, Feltham viszont belőtte az ötméterest, egyben a csapatát is a legjobb négy közé. Drámai küzelem volt.

 

Eger-Vasas 11:7 (3:0, 1:1, 1:2, 2:1 - 1:1, 0:0 - 3:2 az ötméteresek során)

Eger, Bitskey uszoda, v..: Németh Attila, Székely Balázs

Eger: Szécsi – Hegedüs 1, Biros (1/1), Binder 1, Kiss Cs., Császár, Kis G. (1/1). Cs.: Decker Á., Nyéki 4 (1/0), Matajsz, Varga II. 2 (1/0), Feltham (1/1), Kovács. Edző: Gerendás György, Tóth Kálmán.
Vasas: Nagy V. – Katonás, Mátyás, Kovács R. 1 (1/0), Varga Dániel (1/0), Varga Dénes 2 (1/1), Steinmetz Á. Cs.: Steinmetz B. 1 (1/0) Heinrich 1 (1/1), Takács, Tóth M., Szőke. Edző: Földi László

Gól - emberelőnyből: 11/5, ill. 10/3

Ötméteresből: 5/3, ill. 5/2
Kipontozódott: Decker Á. (17.p.), Császár (24.p.), Tóth M. (30.p.)

Kiállítva – cserével végleg: Katonás (13.p.), Binder (35.p.)

továbbjutott az Eger, ötméteresekkel. (Szombaton a Vasas 9:6-ra győzött.)


Fotók a mérkőzésről (TZS)


Videók:

Varga Dénes egyik gólja


Ötméteresek - Aaron Feltham (3:2)

Ötméteresek - Varga Dániel (2:2)

Ötméteresek - Kis Gábor (2:2)

Ötméteresek - Steinmetz Barnabás (1:2)

Ötméteresek - Nyéki Balázs (1:2)

Ötméteresek - Varga Dénes (1:2)

Ötméteresek - Varga II Zsolt (1:1)

Ötméteresek - Heinrich Dávid (1:1)

Ötméteresek - Biros Péter (1:0)

Ötméteresek - Kovács Róbert (0:0)


Nagy Viktor nyilatkozata



Gratulálok az Egernek, boldog karácsonyt és új évet kívánok mindenkinek!

Biros Péter nyilatkozata

 

Természetesen reménykedtünk, bíztunk abban, hogy még egyszer olyan... csúnya szót nem akarok használni, de rosszul nem fogunk játszani. Ez be is igazolódott, úgy játszottunk most, ahogy az elvárható. Nem azt mondom, hogy jól játszottunk, de azért klasszisokkal jobban, mint tegnap. Azt mondom, az akarattal és a szívvel nyertük meg megint ezt a mérkőzést.

Az ötmétereseknél nyerhetet bárki. Most mi jutottunk tovább, gratulálok a Vasasnak is, tényleg jót küzdöttünk a két mérkőzés alatt. A négyes döntőben még egy csapat van, amelyik valószínűleg nagyobb ellenállást fog tanusítani, a Honvéd. Valószínű, hogy az ő testükön keresztül vezet az út a Magyar Kupa-győzelemig, de ez még nagyon messze van. Addig van egy Szeged-meccsünk a LEN-kupában Szegeden. Most viszont egy kicsit élvezzük ki azt, hogy továbbjutottunk. Nem jó játékkal, kicsit sok hibával, de közönségszórakoztató, izgalmas módon. Gratulálok a csapatnak.

Szécsi Zoltán nyilatkozata

 

Már nagyon régóta vártam egy ilyen lehetőségre, hogy egy ötméteres-párharcban mutassam meg, hogy mit tudok. Sikerült is. Végre jól játszottunk, végre egy szent őrületben játszottunk, ami - ahogy én ismertem régen - Gyurit, meg minden csapatát jellemezte, örülök, hogy ezt itt is láttam. Át kell majd ezt menteni az "Eger" táblán túlra is.

Kis Gábor nyilatkozata

 

Megvertük a Vasast négy góllal, fantasztikus volt, nagyon büszke vagyok mindenkire, az egész csapatra! Azért is, mert 24 órával ezelőtt fejeztünk be egy meccset, ahol egy teljesen más Eger játszott. Hát most megmutattuk, hogy milyen, amikor az Eger tényleg nagyon jó, tényleg csapatként játszottunk. Nálunk is voltak játékosok, akik a harmadik negyed közepén már úgy másztak ki a vízből, össze akartak esni, s ugyanez volt a Vasasnál is. Kijött a két csapat közötti különbség a mai napon. Fárasztó volt a hétvége, örülök, hogy egy ilyen fontos csatából győztesként jöttünk ki, megyünk tovább, meg akarjuk nyerni a kupát.



Néhány percig bizakodhatott az ötgólos hátrány csodába illő ledolgozásában a szegedi legénység. Ez a néhány perc is csak annak volt köszönhető, hogy csapatuk jobban kezdett: 2:0-ra vezetett és Baksa kivédte Kiss Gergely ötméteresét. Egy-két pillanatig úgy tűnt, hogy a lélektani hatás esetleg érvényesülhet, s nagy szárnyalásba kezdenek a vendégek, ez az illúziójuk azonban gyorsan szertefoszlott. A Honvéd kiegyenlített, átvette a vezetést, és szép lassan elhúzott. A mérkőzés nagy részében különösebb erőfeszítés nélkül játszva nem csak tartotta a különbséget, hanem folyamatosan növelte is.

 

Érdekesség, hogy mindkét kapus kivédett egy ötméterest, szegedi részről Varga Tamás háromszor végezhetett el büntetődobást, s kétszer sikerrel járt. A kapusok egyébként is mindkét oldalon jó napot fogtak ki, egyebekben langyos, nem túl nagy iramú meccset láthatott a Kőér utca gyér számú közönsége.

Honvéd-Szeged 12:6 (2:2, 5:2, 3:2, 2:0)
Kőér u., v.: Székely Z., Kun Gy.
Honvéd: BisztritsányiHárai, Gór-Nagy 1, Molnár T., Fodor 1, Kiss G. 2, Székely 1. Cs: Kovács O., Vindisch 3, Bárány 2, Szivós 1, Paján 1. Edző: Kovács István
Szeged: Baksa – Balatoni, Komlósi, Varga T. 3, Korolija 2, Lehmann, Weszelovszky. Cs: Juhász Zs. 1, Varga P., Éles, Monostori. Edző: Gyöngyösi András
Gól – emberelőnyből: 10/5, ill. 4/1
Ötméteresből: 1/0, ill. 3/2
Kipontozódott: Gór-Nagy (21. p.)
továbbjutott a Honvéd, 24:13-as összesítéssel



Videók:

Újabb Baksa-Hárai-párbaj

Gór-Nagy Miklós gólja emberelőnyben

Varga Tamás egyik ötméteresgólja

Fodor Rajmund csavargólja

Szivós Márton kapufás gólja

Kiss Gergely kapásgólja

Baksa védi Kiss Gergely távoli lövését

Baksa védi Hárai ziccerét

Baksáról kapufára pattan Kiss Gergely ötméterese

Varga Tamás góljával 0:2

Baksa László nyilatkozata




Először is gratulálok a Honvédnak a két meccsen nyújtott kiemelkedő játékához. Igaz, ehhez a kiemelkedő játékhoz a mi gyenge produkciónk társult. Nagyon szégyellem magam az egész csapat nevében, elnézést kérek az itteni közönségtől, a szegedi közönségtől, mindenkitől, aki szereti a magyar vízilabdát, hogy egy olyan csapat, amely eddig egy vereséget könyvelt el a bajnokságban, itt a Kőér utcában, és nyerni tudott az Eger ellen, a Vasas ellen, ilyen játékkal kiessen a Magyar Kupában, az szerintem, csúnyán kell, fogalmazzak, de enyhén nevetséges.

Nagyon sok a hiba, nagyon sokat kell dolgozni a jövő héten annak érdekében, hogy az Eger ellen olyan eredményt tudjunk majd elérni, amivel megmarad az esélyünk arra, hogy tovább jussunk a LEN Kupában. Én mindenképp győzni szeretnék, ma is úgy jöttem ide a Kőér utcába, hogy megmutassuk azt, hogy nem azok vagyunk, akik tegnap játszottak a szegedi medencében, hanem azok vagyunk, akik az Eger ellen, Sibenikben, vagy akár a Vasas ellen játszottak. Tudom, hogy az a múlt, azt el kell felejteni, ezt is, ami most történt, tegnap meg ma. Nehéz lesz belőle felállni, de én bízom a csapatban és Tojásban, hogy ki tudunk jönni ebből a gödörből, és fel tudunk állni az Eger ellen.

Kiss Gergely nyilatkozata




Gratulálok az egész csapatnak, mindenki kitett magáért ezen a szűk oda-visszavágón, ugye szombat, vasárnap játszottunk. Gyakorlatilag huszonnégy órán belül kellett a két meccset lejátszanunk, és utaznunk Szegedre. Nagy eredmény, hogy öt és hat góllal tudtunk nyerni, fölényesen, a Szeged ellen, amelynek a bajnokságban csak egy veresége volt, de úgy látszik, ellenünk nem szeretnek játszani.

Még egyszer mondom, nagyon boldog vagyok a védekezés, támadás miatt és a magabiztos, jó játék miatt. Fegyelmezettséget atpasztaltam, mindenki, akinek megvoltak a feladatai, azokat végrehajtotta, ha hibáztunk is, de azonfelül emberileg mindenkinek csak gratulálni tudok!


Gór-Nagy Miklós nyilatkozata




Úgy volt, ahogy reméltük, a Szeged - úgy érzem, - egy kicsit kedvetlenül jött ide. Aztán az első negyedben elmentek két góllal, de utána már nem volt probléma, és a vége felé elég sima lett, már tényleg csak arra vigyáztunk, hogy ne legyen több probléma, Bisztritsányi/Bisztra is nagyon jól védett egyébként, gyakorlatilag két gólt kapott, hiszen kettőt ötméteresből, illetve két közeli centergólt, úgyhogy nagyon jó volt. A négy között valamikor az Egerrel fogunk játszani, meg akarjuk nyerni a magyar kupát.

Fodor Rajmund nyilatkozata




Úgy alakult a mérkőzés eleje, ahogy gondoltuk, hogy ha nem figyelünk oda, akkor könnyen elhúzhat a Szeged, hát ez így is volt: 0-2. Aztán megkongattuk úgymond a vészharangot, és aztán tényleg odafigyeltünk, nem csak szavakban, hanem tettekben is, és egyenlítettünk, aztán szépen, lassacskán, komoly munkával és azt kell hogy mondjam, hogy a két mérkőzés alapján is okos, megfontolt játékkal tudtuk magunk alá gyűrni a Szegedet. Ez az eredmény is, úgy gondolom, elég ütős így a mai magyar vízilabda mezőnyben, úgyhogy ennek nagyon örülök. Várjuk a folytatást, a következő cél a szombat, ahol nyilván egy ilyen eredmény az fantasztikus lenne, de egy egygólos győzelem is elég lenne.


BVSC-UTE 3:9 (0:3, 0:3, 0:3, 3:0)

továbbjutott az UTE, 20-14-es összesítéssel

 

FTC-Pécs 12:9

továbjutott az FTC, 19-18-as összesítéssel


A Vodafone Magyar Kupa elődöntői december 29-én 16.00-kor és 17.30-kor lesznek, a Szőnyi úton. A sorsolást hétfőn ejtik meg.

25 régi hozzászólás

Szemlélődő hozzászólása
2007.12.20. 15:17

Szegednek.. A bíró a sípszóval együtt még mást is csinál, LEENGEDI a föltartott karját. Ha hallani nem is hallott Barnabás, látni biztosan látott!! Valószínűbb, hogy kicsúszott a kezéből a labda. Ez sajnos előfordul a legjobbakkal is, de ezért nem okolhatók sem a bírók, sem a szurkolók!

Tomute hozzászólása
Tomute4672
2007.12.20. 11:05

Nagyon mókás ez a ?szúrkolók? (brrrrrrrrrrr! talán szurkolók?) hangoskodnak, ordibálnak? Hihetetlen! :-) És ráadásul ilyen sokan! Hááát! Virágszálaim! Próbálkozzatok RSG nézéssel! De készüljetek fel, hogy a családtagok, barátnők ott is visongani fognak?:-) Másrészt. Ez a sport kőkemény, sok esetben még azon is túlmegy. Legyetek erősek! Még ennél is brutálisabb felfogásban kellene játszani ahhoz, hogy eredményesek legyünk az olimpián pl. a szerbekkel szemben. Vagy váltsatok sportágat, vagy próbáljatok átértékelni dolgokat. Több ez a játék annál, mint hogy adoniszi felsőtestű fiatalembereket csodáltok tini rajongással?

Katka6 hozzászólása
Katka64665
2007.12.19. 07:23

Sajnos nem a jegyszedők voltak, hanem a szúrkolók akik mellett ültünk.Nem egy-két meccsről van szó.Biztosan nem jó helyet szoktunk válsztani, de sajnos mindig olyan emberek közé kerülünk, akik minden elkövetnek, hogy ne érezzük jól magunkat a bőrünkben, és szégyeljük, hogy nem az Egernek szúrkolunk. Sajnos az Eger mindent bevet a vízben és a parton is ami a sportszerűség határát súrólja, néha túl is lépi.

szemtanu hozzászólása
2007.12.18. 12:36

olyannyira gondoltam komolyan, mint amilyen komolyan ti nyilvánultok meg. "Szeged-Eger meccsen hulla részegen jöttek az egri keménymag szurkolók és olyan zajt csaptak, hogy alig lehetett az uszodában a bírók sípolásait hallani. Ott is cirkusz volt miattuk. Egerben óriási decibeljeikkel nem szurkolni akartak, hanem a játékot zavarni és ezzel segíteni az egriek győzelmét". Ez a csúcs hozzászólás!! Egy dolog lehetséges még: Gerendás Gyuri biztos beparancsolja edzésre a törzsszurkolókat is, és elmondja nekik, hogy mikor és hogyan hangoskodjanak. Katka6-ba is biztosan a jegyszedők kötöttek bele, mert Egerben attrocitás még nem ért senkit. Régóta járok pólómeccsre, még idegenbe is. Mi büszkék vagyunk a táborunkra, Ti pedig csak irigykedjetek tovább.

Szemlélődő hozzászólása
2007.12.18. 11:58

Nagyon érdekes volt végig olvasni a hozzászólásokat, melyek többnyire nem voltak rosszindulattól mentesek.. Sajnos. Olyan még nem volt, h. a kiesett csapat drukkerei ne találtak volna hibát a bírókban. A kiállítási aránynak a szabálytalanságokat kell tükrözni, nem kötelezően azonos mértékben osztogatni az ellenfeleknek! Sajnálom az összekarmolászott játékosokat, de az tény, hogy egy egri játékosnak tört el a keze, és lássuk be később, és nehezebben gyógyul, mint a karmolás. Az egri szurkolók közül valóban sokan fütyültek az 5 méteresek alatt, ez tény. hogy ez mennyire sportszerű, nem tudom, minden meccsen előfordul, nem szimpatikus nekem sem, de! Pont a Vasasnak van olyan ordenáré stlusban megnyilvánuló B közép szintű szurkolói (tisztelet a kivételnek!), akik még a személy szerinti játékos szidástól sem riadnak vissza. Természetesen nyomdafestéket nem tűrő stlusban. Picit ezen el kellene gondolkozni, mielőtt Eger szurkolóit szólnák meg. Gratulálok mindkét csapatnak, nagyon jó meccs volt!

Vikco hozzászólása
Vikco4659
2007.12.18. 08:49

Ockiv! Eger fórum utolsó oldal.

piroskupak hozzászólása
2007.12.17. 23:14

szemtanu! ugye magad sem gondoltad komolyan a kérdést?:) te kis poénzsák, tee!

Ockiv hozzászólása
Ockiv4654
2007.12.17. 23:13

Vikco: akkor légy olyan kedves áruld el.

CommentCommander hozzászólása
2007.12.17. 23:12

Azzal nincs baj, ha egy csapatnak komoly szurkolótábora van, azzal sincs, hogy hangoskodnak. Maradjunk komolyak. Mi mást csinálna egy szurkoló? :) Egyébként ez piskóta pl. a Jug táborához képest, na azok ott vannak a szeren, tudják hogy kell intenzíven szurkolni :) Mellesleg az Eger megérdemelten jutott tovább, a Vasas meg tanulhat a vereségből. Azt, hogy úgy kell készülni egy mindenkori Eger elleni meccsre, hogy 2-3 gól minuszról indulnak a bírók miatt. Sajnos most az egyenlő esélyekre készültek, bebukták. Szép volt Eger.

Katka6 hozzászólása
Katka64652
2007.12.17. 21:42

Sajnos most nem tudtam ott lenni Egerben,de az ottani szúrkolókról sajnos elég rossz a véleményem. Tavaly megjártam barátaimmal Belgrádot.Ott az egész idő alatt nem volt semmi balhé, a szerb szúrkolókkal!!!!!!Pedig mi voltunk kissebség. Egerben nem ezt tapasztaltam. Sajnos akárhányszor lennt vagyunk,félünk, mindenért belénkkötnek, sportszerűtlenül szúrkolnak. Sajnálom, hogy az Egernek, ilyen a tábora.

Vikco hozzászólása
Vikco4651
2007.12.17. 21:37

igen! Sajnálom a kezed, de ha beleszakadok se értem hogy jön ez ide:)...cinikus hsz?:)...én tudom ki törte el és az nem a bicikli volt:). De igazad van Jobbulást!

szemtanu hozzászólása
2007.12.17. 21:01

hogy lehet úgy hangoskodni, hogy csak az ellenfelet zavarják, a saját csapatukat pedig nem???!!!

szeged hozzászólása
szeged4649
2007.12.17. 20:10

Igen, voltam már meccsen Szegeden és Egerben is. Szeged-Eger meccsen hulla részegen jöttek az egri "keménymag" szurkolók és olyan zajt csaptak, hogy alig lehetett az uszodában a bírók sípolásait hallani. Ott is cirkusz volt miattuk. Egerben óriási decibeljeikkel nem szurkolni akartak, hanem a játékot zavarni és ezzel segíteni az egriek győzelmét.Na ez a nem sportszerű!!!

szemtanu hozzászólása
2007.12.17. 18:26

Az az érdekes, hogy úgy formáltok véleményt, hogy a meccset csak újságból láttátok. Miért lenne hibás az egri közönség????Azért mert hangoskodott a büntetők alatt????Ti voltatok már meccsen egyáltalán? Sok ilyen hülyeségeket ne írjatok, mert az MVLSZ megint szabályt fog módosítnai: nézők nélkül rendezzenek pólómérkőzéseket. Más helyszínen nagyon nem szoktak ordibálni a nézők, mert nincsenek - ezért lehet szokatlan a szitu. Közel 2000 szurkoló nem tud csendben maradni egy ilyen meccsen. Egyébként pedig véig sportszerű keretek között zajlott a mérkőzés a medencében és a lelátón egyaránt. A fórarányt ne tévesszétek össze a szombati eredménnyel. 11-10 volt az Eger javára, ebből volt a Vasasnak egy dupla előnye. Sok sportoló vágya, hogy ilyen közönség előtt játszon. Nem kell elkeseredni senkinek, jövőre majd más jut be az elődöntőbe. Hajrá Eger!

igen hozzászólása
igen4647
2007.12.17. 18:20

Vikco:egyszer én is elestem biciklivel kiskoromban, és eltört a kezem:( szegény Csacsi! jobbulást!

egymondat hozzászólása
2007.12.17. 18:07

Én egy mondatban össze tudom foglalni az Eger-Vasast: "Boldog Karácsonyt, Eger!" - aki akarja, érti.

Nem értem hozzászólása
2007.12.17. 17:52

Szia mindenki aki eddig irt ide! Én nem értem hogy most mi a baj.. a Vasas egy szerintem nagyon szinvonalas meccsben maradt alul! és most ne beszéljünk arról hogy hova mikor és mennyit fujnak mert ezt általában mindig a vesztes csapat mondhatja el! Küzdött az Eger és szerintem ezt mind a kettö csapat elmondhatja hogy mindent megtett azért hogy ö jusson tovább! Most az egernek sikerült és sajna a vasas kiesett! ne is beszéljünk a szegedröl! Ez van! jövöre majd másképp fog sikerülni! Sajna a vasas most nem a tavalyi remek formáját hozza már egy jó ideje:(

szegedfan hozzászólása
2007.12.17. 17:25

Kedves vasasakirály! Felhívnám a figyelmed - mint Egertől és Vasastól független szurkoló -, hogy meglepő módon két óriás csatáját külső tényezőktől mentes küzdelemben is el lehet dönteni, (lásd: Szeged-Honvéd párharc). Mivel pesti vagyok, nem lehettem ott Szegeden a szombati meccsen, így kénytelen-kelletlen megnéztem a Vasas-Egert. Mit is mondjak, hogy értsd: 6-9 fórarány (Egernek), meccs végén sértetlen egri játékosok és szétkarmolt, szétmart (Dániel, Dénes), szétütött (Tóth Marci a szeme alatt) Vasas-játékosok jöttek ki a vízből. Egyébként én leszarom, hogy Eger vagy Vasas, de a bírói ténykedés egy vicc volt.

egerkirály hozzászólása
2007.12.17. 17:13

vasaskirály: nem kell szidni őket, a tények önmagukért beszélnek. Barna ötöse érvénytelen? ugyanmár.. nézd meg a videót. tisztán látszik, hogy szécsi tekinget balra, várja a sípszót. amikor megszólal a síp, Barna még fel sem emelte a labdát, mégis egyből érvénytelenítették a dobást. miért is?.. na látod, erről ennyit. gondolom a "jót jelent nekünk" valami olyasmit jelent számodra, hogy a jövőben is várható hasonlóan egyoldalú ítélkezés.

Vikco hozzászólása
Vikco4642
2007.12.17. 17:09

érdekes! Durva szabálytalanság: Csacsinak keze tört.

vasasakirály hozzászólása
2007.12.17. 16:47

Jaj, kikapott a szegény Vasas, /mellesleg másfél hónapja nem nyert értelmes meccset/ és egyből a bíró a hibás! Remélem idén sokat fogjátok szidni a bírókat, mert az jót jelent nekünk! :) Hajrá Eger!

...---... hozzászólása
2007.12.17. 16:35

Kedves Szeged!Igazán örömmel olvastam hozzászólásodat - én sajnos nem lehettem ott a meccsen - miszerint, végre nem csak én emelek szót a játékvezetők 'hibái' miatt.Többször tapasztaltam már Egerben ezt a fajta szurkolói viselkedést is,amely szerintem is borzasztóan sportszerűtlen,sőt felháborító.Mert,ha két csapat férfiasan megküzd egymással,az igen,az sport!De,hogy ezt két olyan bíró döntse el,aki alaposan megkérdőjelezhető,vajon miért annak a, jelen esetben hazai csapatnak kedvez - na,ez már nem sport!Szerintem.És ahogy látom,ebbe az irányba csúszunk tovább,és tovább......lefelé az erkölcsi létrán.(L.Dubrovnik is.)

mintamokusfentafan hozzászólása
2007.12.17. 16:06

valaki azt szerette volna, hogy az Eger jusson a döntőbe. ennyi.

érdekes hozzászólása
2007.12.17. 16:05

Az sem kismiska, hogy mind a szombati, mind a vasárnapi meccsen az egrieknek volt több fórjuk. Ez azért is érdekes, mert pont az Eger játékosai voltak azok, aki pankrátor stílusban játszottak, de a játékvezetői síp számos esetben néma maradt. És hogy megtoldjam egy példával: Nyéki bekkelt Steinmetz Ádám ellen. Nem egyszer, nem kétszer követett el ellene durva szabálytalanságot, és hogy-hogynem egyetlen egyszer sem volt kiállítva a 32+6 perc alatt. Érdekes...

Szeged hozzászólása
Szeged4636
2007.12.17. 14:39

A Vasas -Eger meccs a nézők és a bírók sportszerűtlenségének a bizonyítéka. Az egri nézők, -bocsánat a kifejezésért- mint az állatok , úgy ordítottak, így Steimetz Barnabás nem hallhatta a bírói sípszót, amely megadta a jelet az ötmétereshez. Így aztán nem is dobhatta el(be) a labdát. Ez a meccs csak az egri nézőknek volt szórakoztató, mindenki más szemével megdöbbentően részlehajló bírói ítélet végeredménye születhetett meg.Kár!!