FACEBOOK

Nagy Viktor-gól Pécsett!

Nagy Viktor-gól Pécsett!
hozzászólás, 2007.11.14.

Valamennyi negyedet megnyerve, biztosan győzött a Vasas csapata Pécsett az OB-1 újabb fordulójában. A mérkőzés különlegességét a válogatott kapus, Nagy Viktor "szállította", aki gólt ért el a meccsen. (A gól megtekinthető, ugyanis a Pécsi Televízió összefoglalóját sikerült megszereznünk.)A Honvéd biztosan győzött otthon a Szeged ellen, miként az Eger az újonc Fehérvárral szemben. Részletek, nyilatkozatok:

PVSK-Vasas 4:9 (2:4, 1:2, 0:1, 1:2)

Pécs, 300 néző, v.: dr. Fekete, Székely B.

PVSK: Gárdonyi – Czigány 1, Bóbis 1, Ágner 1, Seman, Babay, Bereczki 1. Csere: Petőváry, Surányi, Szécsi, Kollár, Lukács G., De Blasio. Edző: Ambrus Tamás

Vasas: Nagy V. 1 (!) – Mátyás 2, Katonás, Kovács, Varga Dénes 3, Steinmetz B. 1, Steinmetz Á. 1. Csere: Varga Dániel, Heinrich, Kincses, Takács, Tóth M. 1, Hőna. Edző: Földi László

Gól emberelőnyből: 9/1, ill. 6/3

Kipontozódott: Babay (26. p.)

 

Már az első negyed elején eldőlt a mérkőzés, hiszen a Vasas gyorsan 3:0-s előnyre tett szer. Ugyan a Pécs még feljött egy gólra, de hamar visszaállt a háromgólos különbség. A vendégek főleg a védekezésre helyezték a fő hangsúlyt, 15 percig nem is kaptak gólt.

 

A negyedik negyed elején Nagy Viktor észrevette, hogy a hazaiak kapusa Gárdonyi kimozdult a kapuból, és miután a hazaiak hosszú indítását megszerezte, üres kapura rálőtt labdája a vízre pattant, majd a hálóban kötött ki. A mérkőzésen rajta kívül még Varga Dénes nyújtott kiemelkedő teljesítményt, aki három góllal a mezőny legjobbjának bizonyult.

 

Videók:

 

Nagy Viktor gólja

Varga Dénes második gólja

Varga Dénes első gólja

x

NAGY VIKTOR:

Nagyon meg vagyok elégedve a csapattal, nagyon jól játszottunk, saját teljesítményem is jó volt. A korai kezdésnek nem örülök, de legalább hamar otthon leszünk.

- Mikor lőttél legutóbb gólt?

 

Az OB I-ben eddig még nem sikerült gólt lőnöm, legutóbb ez még utánpótlás koromban, a serdülő bajnokságban sikerült. Nagyon örülök neki.

 

VARGA DÉNES:

 

Sikerült győznünk. Nem játszottunk jól, de kijött a reális különbség a két csapat között. Örülök, hogy kevés gólt kaptunk.

 

STEINMETZ ÁDÁM:

 

Idegenben mindig sokkal nehezebb játszani. Külön örülök neki, hogy az egyébként egyre jobb formában lévő pécsi csapatot mindjárt az elején meg tudtuk lepni egy 3:0-s szériával, és utána gyakorlatilag végig mi irányítottunk, ezáltal nem forgott veszélyben a győzelmünk. Kiváló felkészülési mérkőzés volt ez az előttünk álló feladatok előtt.

 

Honvéd-Szeged 12:7 (5:2, 1:0, 3:3, 3:2)
Kőér utca, v.: ifj. Juhász Gy., Petik A.
Honvéd: Gergely – Molnár T. 1, Gór-Nagy, Szivós 2, Hárai 2, Kiss G. 3, Kovács O. 1. Cs: Vindisch 2, Bárány 1, Vári, Székely, Fodor, Paján. Edző: Kovács István
Szeged: Baksa – Lehmann 1, Weszelovszky 2, Varga P., Varga T. 1, Komlósi, Balatoni 1. Cs: Monostori, Juhász Zs., Éles 2. Edző: Gyöngyösi András
Gól – emberelőnyből: 10/5, ill. 8/0
Ötméteresből: –, ill. 1/1
Kipontozódott: Komlósi (24. p.)
Kiállítva (cserével, végleg): Hárai (20. p.)
Sárga lap: Kovács István (8. p.), Gyöngyösi András (8. p.)

 

A Honvéd a vártnál talán könnyebben szerezte meg a győzelmet, amit annak köszönhet, hogy játékosai kezdettől nagyon koncentráltak, mindjárt az elején megfogták a meccset és nem engedték felzárkózni ellenfelüket. A Szeged játékáról mindennél többet mond a 8/0-as fórértékesítési arány.

 

A találkozó után Baksa László a vlv-nek adott nyilatkozatában elnézést kért a szegedi szurkolóktól.

 

Vass László fotói a meccsről

 

Videók:

 

Kiss Gergely harmadik gólja

Szivós Márton második gólja

Kiss Gergely második gólja

Baksa egyik nagy védése

Szivós Márton első gólja

Kiss Gergely első gólja

Molnár Tamás gólja

Hárai Balázs második gólja

Hárai Balázs első gólja

 

x

 

Baksa László nyilatkozata

Gór-Nagy Miklós nyilatkozata

 



Hárai Balázs nyilatkozata




Szivós Márton nyilatkozata


 

x

 

Eger-Fehérvár 12:6 (5:2, 1:0, 4:2, 2:2)

Eger, v.: Horváth Csaba, Németh András

Eger: Decker A. - Decker Á., Kiss Cs. 2, Hegedüs Gábor 2, Varga II. 2, Feltham 1, Matajsz 3.Cs.: Valics - Kis G., Erdélyi, Kovács T, Farkas, Jakab Dániel 1, Bundschuh 1. Edző: Gerendás György, Tóth Kálmán.
Fehérvár: Veres - Tóth, Naganuma 1, Hegedűs István, Hesz 3, Gelley, Rom.Cs.: Ritter, Popovics 1, Lázár, Horgos, Garádi 1. Edző: Dabrowski Norbert.
Gól - emberelőnyből: 11/4 ill. 5/2
Kipontozódott: Lázár (32.p)

 

KISS CSABA:

Örülök, hogy a fiatalok is ilyen nagy számban lehetőséget kaptak és jól is játszottak. Nem becsültük le a Fehérvárt. Most az volt az elsődleges cél, hogy magabiztosan hozzuk a két pontot és ez sikerült. Készülünk tovább a következő mérkőzésekre.

 

KIS GÁBOR:

 

Hát igazából egy ilyen meccs után nem tudok mit mondani. Az a lényeg, hogy nyertünk. Eléggé megfogyatkozott csapattal játszottunk ma, sokan pihenőt kaptak. Végülis a legfontosabb, hogy megvan a győzelem.

 

OSC-BVSC 7:8 (0:1, 1:1, 4:4, 2:2)

 

Szentes-Szolnok 9:13

 

FTC-UTE 6:5

1 régi hozzászólás

kitti hozzászólása
kitti4307
2007.11.11. 12:10

hajrá Viktor! szuper,hogy nemcsak kiváló hálóőre, de 'gólerős' kapusa is vagy a válogatottnak!:)