FACEBOOK

Megérkezett Melbourne-be a válogatott

Megérkezett Melbourne-be a válogatott
hozzászólás, 2007.03.17.

Szombat délelőtt (magyar idő szerint szombatra virradó éjszaka) megérkezett Melbourne-be a vízilabda válogatott. A csapatnak a hosszabb szakaszon, Bangkokig kellemes útja volt, hiszen az öt business class-os helyen kívül a többiek is kényelmes beosztást kaptak - a legtöbben arra az oldalra ülhettek, ahol az ablak mellett csak két ülés van, s mindkét helyet elfoglalhatták. (Többen nem is vették igénybe a lehetőséget, hogy egy időre átülhetnek az első osztályra.)

Bangkokban a szálloda uszómedencéje teremtett lehetőséget átmozgató lubickolásra, Kemény Dénes szavaival: macskásodás elleni lötyögésre. A foglalkozás fakultatív volt, de mindenki részt vett rajta.

A thai fővárosban egy napot töltött a csapat, így egy kis városnézésre is mód nyílt. A fiúk együtt indultak útnak, miként a stábtagok is - csak ők más irányba.

Szingapúrban csak a tranzit idejét töltötte a csapat, azonban fontos aktus helyszíne volt a repülőtéri tranzitbolt: mindenki megvásárolta azokat a dugaszoló-átalakítókat amelyekkel Ausztráliában is használni tudják majd az otthonról kivitt elektromos készülékeket. Kemény Dénes állítása szerint összességében kereskedelmi mennyiséget vásárolt a csapat a nélkülözhetetlen "fordítókból", hogy azután egymás után állapítsák meg a játékosok: éppen annyit vettek, mint ahány darab otthon már van nekik, csak elfelejtették becsomagolni...

Kevésbé "jópofa", hogy a csapat két gyengélkedője még nincs jól, s most Kis Gábor tűnik megviseltebbnek, erősen köhög. Kemény Dénes úgy döntött, hogy össze is költözteti a két torokgyulladásost, gyógyuljanak meg egyszerre. (Varga Dénes és Kis Gábor az eredeti terv szerint is egy apartmanba volt beosztva, de Kis Gábor Nagy Viktorral aludt volna egy szobában. Így most csak annyi a változás, hogy hármójuk közül a kapus foglalhatja el a "királyi ágynak" nevezett fekvőhelyet.)

A szállodai szobákkal volt egy kis gond, ezért a lobbyban egy ideig várakozni kellett. Az első edzést délután három órakor (magyar idő szerint reggel hatkor) tartotta a csapat.

A szállodába érkezésről készült fotókat galériában nézhetitek meg.

1 régi hozzászólás

clarum hozzászólása
2007.03.18. 11:15

Szurkolunk Nektek,Veletek vagyunk és bármi legyen is a végeredmény,Ti vagytok a legjobbak!Büszkék vagyunk Rátok!Hajrá fúk!Minden jót és szeretettel várunk majd haza!Üdvözlettel,Csoma Judit