FACEBOOK

Covid-19: Újabb csapat a "klubban" - elmaradhat a pénteki Kaposvár-Fradi

Covid-19: Újabb csapat a
hozzászólás, 2020.09.07.

Kaposváron is pozitív lett egy játékos Covid-tesztje, s ez természetesen következményekkel jár. A pénteki Kaposvár-FTC bajnoki halasztási kérelmét az MVLSZ Ügyvivői Testülete minden bizonnyal jóváhagyja. Részletek:

A kaposvári klub hivatalos közleménye:


Pozitív lett az egyik játékos koronavírus-tesztje a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapatánál. A hatóságokkal történt egyeztetést követően a teljes felnőtt csapat önkéntes karanténba vonult, minden játékos tesztelésére sor kerül a napokban, és kizárólag kettő negatív teszteredményt követően kezdhetik meg újra az edzéseket.

Az együttes Ferencváros elleni pénteki bajnokija biztosan elmarad, és egyelőre a Szeged elleni szeptember 19-i mérkőzés is kérdéses.

A pozitív eset az utánpótlás-csapatok munkáját nem befolyásolja, a fiatalok teljes erőbedobással készülnek a bajnoki folytatásra.


A kaposváriak "bekapcsolódásával" immár 11 OB1-es klub érintett valamilyen módon a Covid-vírus okozta vízilabdás válsághelyzetben.

A bajnokság alapszakasza a harmadik fordulónál tart, eddig 10 mérkőzést kellett elhalasztani.

Legközelebb szerdán lesznek meccsek, a vlv értesülése szerint a 3. fordulóbeli Honvéd-Szentes és UVSE-Tatabánya mérkőzés (nézők nélküli) lejátszásának egyelőre nincs akadálya.

A VLV MÉG MINDIG FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ CIKKE A CSAPATOKAT ÉRINTŐ VÍRUSHELYZETRŐL