FACEBOOK

Kaposvár - Modern vízilabdát ígér a kétszeres olimpiai bajnok

Kaposvár - Modern vízilabdát ígér a kétszeres olimpiai bajnok
hozzászólás, 2020.06.10.

Munkába állt a Kaposvári Vízilabda Klub új szakmai igazgatója. Fodor Rajmund az utánpótlásnál és a felnőtt csapatnál egyaránt kamatoztatná rutinját. A kapospolo.hu információját ismertetjük:


Június elseje óta a kétszeres olimpiai bajnok, egyszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok vízilabdázó, Fodor Rajmund a Kaposvári Vízilabda Klub szakmai igazgatója.

A korábbi klasszist - aki 2019-ben részt vett a TV2 Exatlon Hungary című sport-realityjében is - a kaposvári szerepvállalásáról kérdeztük.

- Tavaly ősszel érkezett az első megkeresés dr. Dobos Páltól és Surányi Lászlótól. Ezt követték a személyes találkozók, de viszonylag hamar eldőlt, hogy belevágok a kaposvári munkába - válaszolta kérdésünkre Fodor Rajmund.

Mi lesz pontosan a feladata?

- Összetett lesz a dolgom. Egyrészt a szövetségnél szeretném képviselni az egyesületet, másrészt amikor itt leszek Kaposváron, akkor szakmai segítséget szeretnék nyújtani a felnőtteknél és az utánpótlásnál egyaránt.

Ellenfélként és játékvezetőként is járt már Kaposváron. Mi ugrott be elsőként a KVK-ról?

- Tíz évet kellene visszaugranom az időben, hogy az első kaposvári élményeimre visszaemlékezzek. Akkor még aktív játékosként, ellenfélként érkeztem ide. Mindig is pozitívan gondoltam a klubra, már csak emiatt is öröm számomra, hogy ezentúl itt dolgozhatok.

Az erőviszonyok mellett a lebonyolítás is változik jövőre az OB I-ben. Milyen szezonja lehet a Kaposvárnak?

- Az elmúlt hónapok történései miatt jó pár csapatra nehéz szezon vár, ráadásul sok még a bizonytalanság a következő idénnyel kapcsolatban. Az mindenképpen pozitívum, hogy itt Kaposváron a jövőről beszélhetünk. Fiatal, sikerre éhes játékosok érkeztek, akik a keret eddigi tagjaival együtt reményeim szerint egy modern, okos vízilabdát játszó csapattá állnak össze. Ez most a legfőbb célom.