FACEBOOK

Tíz pozitív teszteredmény az OSC-nél

Tíz pozitív teszteredmény az OSC-nél
hozzászólás, 2020.09.02.

Az OSC szerdán este közleményben tudatta, hogy az első vizsgálat negatív teszteredményei után a legutóbbi ellenőrzés során a játékosok és a stábtagok közül tíz ember vizsgálati anyaga pozitív eredményt hozott. 


Az OSC szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye:


Az augusztusi MK döntő elhalasztása után klubunk leteszteltette a teljes OB 1-es csapatot és a stábot. Mindenki negatív tesztet produkált, ezért folytattuk a munkát.

Az augusztus 29-i bajnoki rajt előtti napon több játékosunknál is egészségügyi probléma jelentkezett, a játékosokat azonnal elkülönítettük, a Magyar Vízilabda Szövetség pedig elhalasztotta a találkozót. Ismételten teszteltük az egész csapatot és a stábot, a szűrés 10 darab pozitív eredményt adott. Mindenki izoláltan várja a hatóságok iránymutatását. A klub a napokban fertőtlenítette az uszodát, így a létesítmény működése megoldott. A negatív eredményű játékosok még két szűrésen vesznek majd részt, a pozitív eredményt produkáló sportolóink a hatósági protokollt követve tartják be a karantént, és térnek majd vissza.

Az MVLSZ-nek nevekkel, dokumentumokkal alátámasztva pontos jelentést adtunk le, és kérvényezzük a soron következő bajnoki fordulóink elhalasztását. Amennyiben a sportolóink minden hatályban lévő szabálynak megfelelve vissza tudnak térni az edzésekre, elkezdjük szervezni az elhalasztott bajnoki találkozók pótlásának időpontjait, valamint a lehetőségeinkhez képest a legteljesebb mértékben felkészülünk a szeptember 26-27-re tervezett Magyar Kupa döntőre.


A VÍRUSHELYZETTEL FOGLALKOZÓ VLV-KÖRKÉP

Címkék:
OSC koronavírus