FACEBOOK

Kis Gábor bízik az aranyban

Kis Gábor bízik az aranyban
hozzászólás, 2007.03.08.

Szerda délelőtti cikkünkben már írtuk, hogy Kemény Dénes kihirdette annak a 13 játékosnak a nevét, akikre a melbourne-i Világbajnokság során számít. A keretben ismét helyet kapott Kis Gábor, aki ezúttal Steinmetz Ádámot szorította ki.

- Nem kis dolog egy olimpiai bajnokot kiszorítani a csapatból. Számítottál rá, hogy bekerülsz a legjobb 13 közé?

- A kerethirdetés előtt megpróbáltam úgy hozzáállni a dolgokhoz, úgy felkészíteni magam, hogy inkább az legyen számomra a meglepetés, ha bekerülök a csapatba. Szerencsére kellemes meglepetés fogadott! :-) Amikor meghallottam a nevem, őszintén szólva nem is nagyon tudtam megszólalni... Zsibbadtam, földbe gyökerezett a lábam, szóval nagyon jó érzés volt!

- A szerbeket tartják a magyar póló nagy riválisának. Egy elveszített Eb és Vk után gondolom mindent megtesztek majd azért, hogy revansot vegyetek. Esetleg más is megszorongathatja a gárdát, szerinted?

- Mindenki azon dolgozik, hogy a legjobb formában legyen a világverseny ideje alatt, és természetesen azért megyünk oda, hogy nyerjünk. Nem szabad azonban csak a szerbekre gondolni! Nagyon sok jó csapat van, aki tud meglepetést okozni, szóval az első meccstől kezdve mindig arra kell majd koncentrálnunk, hogy az éppen aktuális meccset megnyerjük. Legyen az bárki, akár a szerbek is.

- Mit érzel, meg lesz az arany?

- Meg kell lennie!

Címkék:
Kis Gábor Melbourne