FACEBOOK

Apukája miatt motorozik

Apukája miatt motorozik
hozzászólás, 2007.03.06.

A vízilabdázóknak általában nem sok szabadidő jut, már ha csak a napi edzéseket, és a bajnokságban, illetve válogatottban lejátszott mérkőzéseik számát nézzük.Ez alól bizony Kis Gábor sem kivétel, aki mindennek ellenére megpróbálja ezt az időt a lehető leghasznosabban tölteni.

Mint minden fiatal, Kicsi is szeret eljárni szórakozni, filmeket nézni. Kedvenc színészei közé tartozik például John Travolta, és imádja a Gyűrűk urát. Ahogy ideje engedi, szeret a neten szörfölgetni, és zenét hallgatni is, de van két hobbi, amit Kicsi a legszívesebben csinál szabadidejében, ez pedig a horgászat és a motorozás.

Mert hát pólóshoz hűen Ő sem tud elszakadni a víztől, még az uszodán kívül sem. Ha épp nem a bekkeket gyötri, vagy a kiállításokat szerzi, Kicsi szívesen jár le barátaival kikapcsolódni a tópartra.

 

„Nagyon szeretek horgászni. Nem messze Egertől van egy hely, Recsk. Országos szinten is nagyon jó horgászvíznek számít, oda szoktunk sokszor kijárni a haverokkal.”

  
 

„A nagyapám tanított meg horgászni, amikor még pici gyerek voltam. Miatta járok ki azóta is, amikor csak szabadidőm engedi.”

 

A vizes szenvedélyek mellett azonban a szárazföldön is felkeltette valami Kicsi érdeklődését, mégpedig a motor.

 

„Apukám nagyon nagy motoros volt, fiatal korában még versenyzett is! Miatta szerettem meg a motorozást…”

 
 

Bár rég óta motorozik, első komolyabb járművét, egy Suzuki SV1000-t csak egy évvel ezelőtt vásárolta meg.

Azóta viszont amikor csak szabadideje engedi, két keréken rója az utakat.

 
Címkék:
Kis Gábor motor

1 régi hozzászólás

Tia hozzászólása
Tia7851
2008.05.08. 16:01

Nagyon szép Motor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szeretem ezeket a járműveket!!!!!!!!!!!!!!!