FACEBOOK

Iskolában járt a csapat

Iskolában járt a csapat
hozzászólás, 2018.12.10.

Hétfőn reggel a teljes magyar vízilabda-válogatott "tisztelgő látogatást" tett a szombathelyi vízilabdasport bölcsőjénél - a Gothard Jenő Általános Iskolában. Helyszíni vlv-riport:


Hát az biztos, hogy itt napok óta mindenki erre az eseményre készült! Felbolydult méhkashoz volt hasonlítható az iskola folyosója, amikor megérkezett a válogatott, kiegészülve olyan személyiségekkel, mint a helyi pólóélet megteremtője, Juhász Tibor vagy Vincze Balázs, aki nemcsak most ad tanácsokat a helyieknek, hanem már az ősidőkben, a jelenleg már OB1-es Szombathely (AVUS) elindulásánál ott bábáskodott. És itt volt Vári Attila elnök, aki beiktatása óta sorra keresi fel személyesen a vidéki műhelyeket.


vlv-képek


A tornaterem közönség számára fenntartott része zsúfolásig megtelt. Bemutatták a válogatott tagjait, elhangzottak az ilyenkor szokásosnál talán érzelemdúsabb köszöntő beszédek, s megtudtuk, hogy ebbe az iskolába járt Ekler Bendegúz, aki a póló nagy reménysége, az AVUS felnőtt csapatának tagja és részt vett a nyári ifjúsági világbajnokságon is.

A vízilabdaosztály tagjai látványosan koreografált jelenettel, majd apró ajándékokkal kedveskedtek a vendégeknek, akik ez a legszélesebb körben kiosztott ajándékokkal viszonozták. Olyan praktikus dolgokra tessék gondolni, mint például egy kis csapatkép, ami azonnal használatba vehető, alkalmas arra, hogy aláírást lehessen gyűjteni rá a jelenlévőktől.



Ezután a szokásos menetrend szerint fényképezkedés következett, jó sokáig kellett állni a gyerekek rohamát, de ahogy mindig, a csapat tagjai egyáltalán nem kényszeredetten állták a végeláthatatlannak tűnő gyereksereg rohamát.

Aztán elindultak a délelőtti edzésre, szép emlékeket hagyva maguk után.

VLV-VIDEÓ: