FACEBOOK

Kicsi belázasodott, Pufi már játszott - helyzetkép a Volvo Kupa startja előtt

Kicsi belázasodott, Pufi már játszott - helyzetkép a Volvo Kupa startja előtt
hozzászólás, 2016.01.02.

Szombaton Győrben igyekezett "gyorsított eljárással" visszatérni a rövid, mindössze másfél napos szünetből a magyar válogatott - két edzést is tartott a csapat a vasárnap kezdődő Volvo Kupa helyszínén. Beszámolónk a napról.

Mindenekelőtt a legrosszabb hír: Kis Gábor lázas beteg lett, ezért nem is utazott Győrbe, legközelebb vasárnap reggel látja orvos, a vizit után többet tudunk majd arról, hogy van-e esély az olimpiai bajnok center győri játékára. Tiszta szerencse, hogy Bedő Krisztián és Tóth Marci is a csapattal van, így azért a centerkérdés kevésbé lesz súlyos a Volvo Kupa alatt Hárai lábadozása és Kicsi betegsége miatt.

A fiúk korán reggel találkoztak a Margitszigeten, s 11-től már a győri Aqua Sportközpont medencéjében edzettek, kemény, kétórás gyakorlást vezényelt a kapitány. Kora este tornatermi foglalkozást tartott nekik Horváth Tamás, majd ezután jött a kétkapu a spanyolokkal.

- Nehéz nap volt - értékelt este a vlv-nek Benedek Tibor. Kis Gábor sajnos nem lehet itt, viszont Hárai Balázs már játszott egy kicsit, úgyhogy ezzel valamennyire előrébb vagyunk. A spanyolokkal vívott kétkapu három negyedes volt, ami háromszor 15 percet jelent. Azt gondolom, hogy kicsit még a szilveszterből való visszarázódás jegyében zajlott ez az edzőmeccs, amihez az is hozzájárult, hogy a spanyolok egész nap utaztak.

A délelőtti edzésről élőben jelentkezett be a közszolgálati televízió, majd este az M4-en adtak részletes tudósítást, amelyben Benedek Tibort, Varga Dánielt és Manhercz Krisztiánt is megszólaltatták. Íme, a riport:


M4-tudósítás Győrből

Emlékeztetőül a szilveszter napján kijelölt Eb-csapat:

Bisztritsányi Dávid, Nagy Viktor kapusok,
Bátori Bence, Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Manhercz Krisztián, Varga Dániel, Varga Dénes és Vámos Márton - mezőnyjátékosok.


Kis Gábor ugye nincs, ott van viszont a csapattal Bedő Krisztián és Tóth Márton.



A Volvo Kupa programja:

Január 3., vasárnap
17.00 Szlovákia-Spanyolország - M4
19.00 Magyarország-Olaszország - M4, vlv (szöveges élő)

Január 4., hétfő
17.00 Szlovákia-Olaszország - M4
19.00 Magyarország-Spanyolország - M4, vlv (szöveges élő)

Január 5., kedd
18.00 Spanyolország-Olaszország - M4
20.00 Magyarország-Szlovákia - M4, vlv (szöveges élő)



Köszönjük a képeket Katona Norbertnek