FACEBOOK

OSC-Honvéd 7:10

OSC-Honvéd 7:10
hozzászólás, 2015.12.08.

Az OSC-t erősen megviselték a csapatot sújtó, a játékosállományt megritkító fejlemények, a Honvéd pedig kihasználta a rendkívüli lehetőséget és elvitte a három pontot a Kondorosiról. Nyilatkozatok és a meccs góljai.

Bajnoki

OSC-Honvéd 7:10 (1:2, 2:4, 2:1, 2:3)
G.: Graham 2, Bátori, Kovács G., Juhász Zs., Salamon F., Brguljan, ill. Kovács G. 3, Illés S. 2, Borsós E., Kiss G., Simon R., Fejős, Steinmetz B.

VLV-VIDEÓK:

1:0 - Drasko Brguljan gólja

1:1 - Fejős gólja

1:2 - Borsós gólja

1:3 - Kovács Gergő első gólja

1:4 - Illés első gólja, ötméteres

2:4 - Kovács Gábor gólja

2:5 - Kovács Gergő második gólja

2:6 - Kovács Gergő harmadik gólja

3:6 - Bátori gólja

4:6 - Graham első gólja

4:7 - Simon Roland gólja

5:7 - Juhász Zsolt ejtésgólja

5:8 - Kiss Gergely gólja

6:8 - Graham második gólja

6:9 - Illés második gólja

7:9 - Salamon gólja

7:10 - Steinmetz Barnabás gólja



VINCZE BALÁZS (A-Híd OSC Újbuda) nyilatkozata


- Ha van sima és megérdemelt vereség, akkor ez a mai is ebbe a kategóriába tartozik. Jól kezdtük a meccset – nyilván 1:0-ig –, aztán sorozatos egyéni hibákból a Honvéd nem csak, hogy fordított, hanem el is lépett, amit azt követően már semmiképpen nem tudtunk egalizálni. Futottunk az eredmény után, és azt is lassan.

- Mi lesz a hétvégén így?

- Semmi, az egy másik tészta, egy másik sorozat.

- Össze tudjátok szedni magatokat?

- Nem tudom. Most úgy látom, hogy nem.

- Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)



VAD LAJOS (Racionet-Honvéd) nyilatkozata

- Gratulálok a mai győzelmetekhez, és szeretnék egy értékelést kérni!

- Köszönjük szépen! Úgy érzem, hogy nagyon motiváltak voltunk a mai napon, ez volt az utolsó mérkőzésünk az évben, úgy is készültünk rá. Teljesen megérdemelt volt a mai győzelmünk, nagyon sokat tettünk érte.

- Mi az, ami döntött szerinted ma?

- Sok minden, de a motiváció elsősorban, az, hogy fejben szerintem még jobban akartuk ma a győzelmet. Az OSC sokat is hibázott, ez egy szerencsefaktor, de mi azt kihasználtuk.

- Ha ránézel a tabellára most, nem ijedsz meg egy kicsit?

- Nem vagyok ijedős, de nem is nézegetem a tabellát.

- Mire viheti ezzel az eredménnyel a csapat?

- Azt majd megmondom neked a végén, nem tudom. Nézd, ma annyira, hogy ez volt a harmadik idegenbeli mérkőzésünk, közte a Ferencvárossal – szerintem elég meggyőző.

- Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)



Gór-Nagy Miklós a vlv-nek

- Szervusz, Miki! Nem tudok gratulálni, egy kicsit mintha szétesett volna a csapatotok... Hogy értékeled ezt a mai meccset?


- Először is gratulálok a Honvédnak, mert nagyon jól játszottak, tényleg szívvel-lélekkel küzdöttek, aminek azért megvan az eredménye ebben a sportágban, úgyhogy tényleg le a kalappal, gratulálok nekik.

Mit mondjak a saját játékunkról...? Bármit mondanék, az mentegetőzésnek  hatna. Az biztos, hogy nem tudtuk fölvenni a fonalat, vagy, nem is tudom..., elveszítettük közben, nem tudtunk megújulni a vízben - elfáradtunk.

- Nagy baj van most? A hét végén még nehezebb lesz...

- Baj..., nincs baj. Pont akkora baj van, mint amekkora baj van. Három hete, vagy nem is tudom már, mióta hózódnak a dolgaink, az biztos, hogy egyre nehezebb a helyzetünk, ami a végjátékot illeti. De hát azon kívül, hogy értékeljük a hibáinkat, tanulunk belőlük, elszántan megyünk előre és küzdünk - más lehetőségünk nincsen. Nem is kell, úgyhogy ez az, amit teszünk.

- Köszönöm szépen.



Kovács Gergő a vlv-nek


- Szervusz, Gergő, gratulálok ehhez a teljesítményhez, a három gólodhoz, és ahhoz, hogy innen elvittétek a három pontot! Nem tudom,  gondoltad-e, hogy ez lehetséges.

- Először is szeretném megköszönni a csapat nevében! Nagy győzelem volt, de olyan szinten számítottunk rá, hogy mi az elmúlt két hétben erre tudtunk készülni, míg az OSC-nek volt egy Recco-meccse, sokan a válogatottban voltak, és látszott is, hogy fáradtak, és fejben nem voltak annyira ott. Úgy érzem, ez volt a különbség, hogy most nekünk jött ki jobban, be tudtuk lőni a helyzeteinket, ők viszont kihagyták – nem úgy, mint a múltkor.

- Nagyon jó helyzetben vagytok most, gondolkodsz előre, hogy mi lesz itt a bajnokság vége felé?

- Nem, egyelőre ebben még nem gondolkodunk. Még hátra van azért a második forduló nagy része, és kellene még pontokat szerezni. Vannak, úgymond kötelező meccsek, de például január végén a Fradival fogunk játszani, ott még érdemes lesz esetleg pontot rabolni otthon.

- Három gólt lőttél a mai meccsen, és az egyik egészen különleges volt, amikor az ellenfél adta a gólpasszt. Azt elmesélnéd?

- Négy méteren Kalanovics Balázstól elvették a labdát, nem adtak neki faultot, víz alattot fújtak, és ugye onnan kellett elvégezni a szabaddobást. De ők úgy voltak vele, hogy hátradobják, kapus elvégzi, de ezzel már el volt végezve, így be tudtam húzni a kapuba.

- Dobtál már ilyen gólt?

- Nem, de láttam már hasonlót. Tavaly KSI-meccsen talán pont Balázsnak volt egy ilyen gólja.

- Gratulálok, és a győzelemhez is!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)


A FORDULÓ TOVÁBBI EREDMÉNYEI