FACEBOOK

OSC-gondok a Recco-meccs előtt: Bundschuh - kéztörés, Német Toni - ujjtörés

OSC-gondok a Recco-meccs előtt: Bundschuh - kéztörés, Német Toni - ujjtörés
hozzászólás, 2015.11.26.

Már Kayes pótlása is megoldhatatlannak tűnt, erre most kiesett a másik center és a védelem egyik stabil tagja is... Kevesebb mint egy nap alatt két OSC-játékos szenvedett súlyos sérülést, s a csapat szombaton hazai pályán, BL-meccsen fogadja a világsztárokból álló Pro Reccót...

Bundschuh Erik a klub szerdai bajnokiján sérült meg, védekezés közben keze beszorult az ellenfél fürdőnadrágjába, s a vége kézfejének törése lett.

Német Toni csütörtökön délelőtt a KSI elleni Komjádi Kupa-meccsen szenvedett súlyos sérülést, a találkozó vége felé a kisujja fordult vissza, egészen a törésig és úgy is maradt, a medencéből egyből a kórházba vezetett Tonya útja. Péntek reggel műtik.

NÉMET TONI a (A-Híd OSC Újbuda) vlv-nek:

- Egy rossz mozdulat okozta a sérülést, nem tehetett róla az ellenfelem. Nagy fájdalmam volt a bevett gyógyszerek ellenére is, de most már tűrhető. A röntgen megállapította a törést, sínbe tették, reggel 7-re megyek a kórházba, hogy megműtsék. Azt mondták, hogy dróttal fogják rögzíteni, amit, ugye, ki is kell majd venni, körülbelül négy hétre lesz szükség a felépüléshez.

VINCZE BALÁZS (A-Híd OSC Újbuda) a vlv-nek:

- Ezzel a helyzettel nehéz mit kezdeni... Kétségbe esni nem kell, fel kell tudnunk dolgozni és amit lehet, ki kell hozni belőle. Nagy valószínűség szerint mind Erik, mind pedig Német Toni a januári utolsó mérkőzésünkön fog tudni legközelebb szerepelni a csapatban. Természetesen nem örülök, de egyszer már voltam hasonló helyzetben, a szegedi harmadik évemben, amikor folyamatosan fogytak el a játékosok, s akkor is küzdöttünk tovább, törtünk ugyanazok felé a csúcsok felé, amiket eredetileg meghatároztunk. Úgy gondolom, most is ezt kell csinálnunk. Annyit tennék még hozzá, hogy ha nem sikerül, akkor sem szabad most, szezon közben összetörni, megvannak a feladataink- Akárhogy ér véget ez a mostani, Recco elleni mérkőzés, mennünk kell előre, meg kell tanununk a szűkebbé vált keretek között jó és főleg eredményes teljesítményt nyújtani.