FACEBOOK

Varga Dénes ujjtörés miatt nem játszhat a vb további meccsein!

Varga Dénes ujjtörés miatt nem játszhat a vb további meccsein!
hozzászólás, 2019.07.16.

A kvangdzsui vb-n szereplő válogatott elveszítette legjobb játékosát. Varga Dénes ujjtörés miatt nem szerepelhet a torna további mérkőzésein.


Varga Dénes az Új-Zéland elleni, első vb-meccsünkön sérült meg.

MÄRCZ TAMÁS szövetségi kapitány a vlv-nek:

"Varga Dénes az Új Zéland elleni mérkőzésen ujjtörést szenvedett az ellenfél egyik játékosa vétlen rúgásának következtében. Várhatóan a vb-n már nem fog tudni szerepelni. A válogatott csapatkapitánya továbbra is a csapattal marad."

Megkérdeztük a szövetségi kapitányt, hogy a váratlanul kialakult helyzet indokol-e szerkezeti változtatást. A válasz az volt, hogy a játékosok profik, tudják, mi a dolguk.

Azt is megtudtuk, hogy Dumi marad a csapatkapitány, tehát jelenléte nem korlátozódik majd a lelátóról történő szurkolásra. A szabályok értelmében a nevezésben leadott 13-as csapaton sérülés esetén sem lehet változtatni.

Visszanétük a mérkőzés harmadik negyedét, de a sérülés pillanata nincs a képernyőn, csak azt látni, hogy Dumi egy kezdődő magyar támadásnál lemegy a pályáról, cserejátékos jön be.

A magyar válogatott szerdára virradóra, magyar idő szerint 4.10 órakor Spanyolországgal küzd meg, a tét minden bizonnyal a csoportelsőség és az, hogy melyik csapat jut be közvetlenül a negyeddöntőbe.


A VLV VB-OLOLDALA A PROGRAMMAL, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ EREDMÉNYEKKEL

MAGYARORSZÁG (klikkeléssel elérhető a játékos vlv-s adatlapja):

Nagy ViktorVogel Soma (kapusok),
Angyal DánielBátori BenceHárai BalázsJansik SzilárdManhercz KrisztiánMezei TamásPohl ZoltánSedlmayer TamásVarga DénesVámos MártonZalánki Gergő (mezőnyjátékosok).

A stáb:

Märcz Tamás szövetségi kapitány, Németh Zsolt edző, Mátéfalvy Csaba kapusedző, Dr. Szigeti István csapatorvos, Eszlári Gergely gyúró, Kenyeres András mentáltréner, Zala György erőnléti edző, Tóth Szabolcs csapatmenedzser és videós.